-> Matthes, záškodník z TechWebu: sem te inspiroval svym zouvakem ne? O vyuziti ponku jsem taky uvazoval, ale nemam tak tezkej.
-> Pavel P..: vubec. To uz jsem zkousel a nefunguje to. Jak gumu neodlepis od rafku, tak s tim nehnes.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a neni lepší uřezat na bokách gumu a boky tak fiknout opatrně flexou?
Este ze ty ponky (jsou svareny k sobe
) jsou tak tezky. Bylo mi lito k tomu vyuzivat trubku na hever na aute
Tady je este detail svaru. Ani lakovanej ponk, ani tu trubku orezlou jsem necistil a Iskravar s tim nema problem. Sice vim, ze ten svar je spinavej a stoji za hovno, ale drzi. Einhelem bych se s tim vztekal jeste ted. Ty hnedy sracky na svaru jdou odloupnout, je to jen povrch.

Ja si vyrobil zouvak na gumy abych usetril za pneuservis
Nazuti Dunlopu radsi sverim odbornikum, ta pneumatika pri zouvani asi dost trpi
Takhle to nejdriv odlepim z rafku z obou stran a pak jednu stranu sundam monterajznama (smerem ven z kola jakoby) a pak tu druhou stranu servu heverem, to mi monterajznama nejde 

-> Honza120L: -> jarda.u1: dík
jo a ještě jsem dělal zase krapet pořádek ve skladu,zase víc věcí navěšených na trámech:-)
-> Mantrabeach: krasna kastle

krasnej zaklad
-> Pavel P..: no to zase ne,to nepřeháněj:D.Problém je hlavně s tím kde byly nalepený ty těsnění na blatníky.tam je to třeba na kousku skoro prohnilý.ale to je opravený vcukuletu.
-> Mantrabeach: to stačí otřít mokrym hadrem a je to jak nový

tak aby se neřeklo že nic nedělám:Dodstrojil sem lišty a boční okna a motorovej prostor
-> Honza120L: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak to kolo otocit a nechat zase stat :-))postupne budes mit nizkej profil a siroke salamy 

-> Pavel P..: Ale prd, to je z myho druhyho auta, ktery nejelo 3 roky
Stoji v garazi 
¨-> petr s..: Dam za 100Kc kdyz si prijedes.

¨-> petr s..: Dam za 100Kc kdyz si prijedes.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to si ukrad někde z vraku na sídláku co?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Dám 1000 pošleš?
Pritahl jsem si domu disky na opiskovani pro letni kola...
PS: Nechce nekdo jetou zimni Savu 155/80 R13 v 100000000 percentnom stavu?
PS: Nechce nekdo jetou zimni Savu 155/80 R13 v 100000000 percentnom stavu?
-> 105: tak zase tak hrozný to nebude si to vopraví všechno sám..spíš to sraní stim zase...do 15tisíc se určitě vejde
-> petr s: treba si dat okuliare:) ale nie, je to oval so vstupom a vystupom na rovnakej strane a bol v tych starych vytlackoch pri skode 120S sa mi zda ale nie som si isty
-> matoo: nekde jsem na nej videl i dokumentaci
Vyhazoval sem sníh od garáže (napadlo tak 15cm) a mrkl sem tatíkovi na fildu, jestli nemá v podběhách a tak sníh, led a další zimní sajrajty. Neměl, jenom měl vpředu levej tlumič úplně KO. Ten měl radost když sem mu to řekl! 12 let ani závadička krom píchlýho kola a za poslední měsíc už čtvrtá... Ňák se mu ta plechovka rozpadá....
-> zidlik: tak to mohlo byt aj drahy
-> matoo: nemohl protože nic nevidí
tak dnes soom si rozsiril moju sukromnu zbierku:)
inak nevie mi niekto (napr. petr s) povedat nieco viacej o tom tlmici na fotke?
inak nevie mi niekto (napr. petr s) povedat nieco viacej o tom tlmici na fotke?
-> 105: renault megane

-> zidlik: co mel kamos za auto?
-> Klubko_: no já myslel že se neudržim a pošlu je doprdele

-> zidlik: ste jim mohli zavolat, ze uz jezdit nemusi...

-> tonek.favo: Sme byli všichni zmrzlý nasračku a voni chcete to nák hlásit tak stejnak nevěděl spz toho nákladáku tak řiká že ne taky mu byla zima jak svině a voni já bych to bejt váma hlásil...kčemu by to bylo stejnak mu to rozmlácený auto nikdo nezaplatí tak začli akorát vysírat dali mu dejchnout atd...kdyby sme je nevolali tak uděláme líp
vodtahovka tam je za 5 minut a policajti za 45 a uplně vpohodě nikam nespěchaj

-> zidlik: se známkama se na tom podobně, a ten příběh taky fajn, hlavně že sou všeci ok a poldové měli čas jako vždy, to znám
kolikrát člověka ještě sjedou

-> Pavel P..: určitě ano...
tak dneska jsem byl odtáhnout kámoše z místa nehody,borce co jel proti vyhodili sněhový jazyky přímo na něj takže A4ka má celkem načachranej předek,oba chladiče ko....fábia ho odtáhla statečně...
já dneska přijel ze školy..na vízu 8krát za 4 ,3krát za 2, dvakrát za 3
no nic moc ale prolez sem a to je hlavní...no a přijíždíme ze školy a najednou volá kámoš ze třídy že je hroznej průser že se druhej kámoš ze třídy rosekal že má auto na střeše...tak tam přijedem auto vedle státovky na boudě ve sněhu...naštěstí se mu nic nestalo-předjížděl ho nákladák a návěsem ho vytlačil ze silnice jel asi 80km/h...debil s nákladákem ujel a kámoš jak najel kolem do sněhu tak ho to strhlo a letěl dolu do pole a vpoli čumákem zakop a vzal to přes boudu,ted provoz jak svině tak sme nevěděli jak to vytáhnout tak voláme policajtům že potřebujem aby nák korigovali dopravu...no samozřejmě vodtahovka přijela asi za 5 minut a než přijeli policajti tak už to bylo vytáhnutý na silnici....poldům to trvalo tak 45minut a to se nám to stalo asi 500metrů vod hk...tak sme byli nasraný že vubec jezdili

-> Pavel P..: ten pridavam do chladiciho okruhu s kazdou demontazi/montazi motoru 

-> Klubko_: a co calgon? pač vodní kámen, to je prevít

-> Klubko_: 

-> Pavel P..: po prasku musis dat avivaz, abys mel pradlo jemne, jar pokozku zjemnuje sam 

ja bavlnenej filtr taky operu jen ve jaru a nasadim zpatky..a nejaky pozkozeni motoru sem nevidel... pravda je ze nejezdim v nadmerne prasnym prostredi
privezl jsme vejfuk ze svarovny :) a cekam na termo pasku :)
-> Borin - Král tuzerů: to je takovej rozdíl mezi jarem a tekutym pracim práškem... 

-> U-Geen: impregnacny sprej ci olej ci co to je mam ale to dam az zajtra ked bude 100% suchy.Ja sa bavim len o tej cistiacej gebuzine.
-> U-Geen: pisu snad neco o impregnaci? precti si prispevky nvkt a beryho. Resi jen ten prasek.
-> dominique: Stejně to byla kravina...jarová voda by se ještě dala pochopit, ale stejně se ten filtr pak musí napustit olejem aby fungoval jak má...jinak je na hovno...
-> Klubko_: cisty mozna ano, impregnovany a tudiz funkcni ne.
-> dominique: taky nejak nechapu, co resijou. Esis to vymachal, tak to snad musi byt cisty...
-> Bery: -> Nwkt: A vy viete co znamena tekuty???Vy si asi myslite ze som to zasypal obyc. praskom na pranie
Zase silno pochybujem ze saponaty na filtre sa nejak extra lisia od ostatnych.Uz vidim ako sa budu vyvyjat super nove bublinky na bavlnu vo filtry
Zase silno pochybujem ze saponaty na filtre sa nejak extra lisia od ostatnych.Uz vidim ako sa budu vyvyjat super nove bublinky na bavlnu vo filtry
-> Bery: Víš jakej to bude mít turboefekt, až se ten prášek bude uvolňovat do motoru?