trosinku piodpichnem dnes fanusikov znameho motorara pana Čepka od ktoreho mam sadu vloziek na 82mm ulozenie...dnes som si doniesol domov motor a po zarovnani bloku vysvitlo ze jedna vlozka je o 5stotin mensia ako ostatne...tak zrejme panovy Čepkovy utiekol na sustruhu nôz
já sem dneska na ledě vokrosil žlutou pak sme ve škole nacvičili nástup na maturitní ples do tvaru píči...a ted se pudu předchlastat protože tam střízlivej fakt trapčit nebudu
-> Bohyn: jo táááák, si tam nakydal těsto , pak to smahnul autogenem a měl si tam zapečenej bochník chleba... na závodech bude hlad tak mázneš šlemem z olejovýho víčka a máš svačinu
Dneska sem zas dělal kolesa, jako už poslední 4 dny. Konečně sem je oškrábal, teď jen doladit pokličky, zarovnat nerovnosti a bude se stříkat. Už jen to škrábání mi dalo další záminku k tomu, že bych leštění psychicky nevydržel
-> jerrom: ja si toho vsiml na letaku co nam prisel do schranky, rikal sem si musim se podivat na net jak to teda je z toho musi asi nekdo mit peknej pruser :) Ale referencni Roomster Praktik 1.4 za nakej 130, to sem docela koukal
udělal jsem úspěšně emise na Trabantovi, technik hned: "To to ještě nezakázali?" no a pak když jsem čekal na papíry, tak jsem si všimnul tohohle...kdo najde chybu?...a je to autorizovaný servis Škoda
rano mi volal servis at se dostavim vypsat dotaznik a napohovor...dosel sem.. vyplnil dotaznik pani vedouci tam asi nebyla... tak sem vyplnil podekoval a ted cekam co bude