aretovatelnejma klestema sem pritahl stabik k ramenu a pak sikama tu "misku" spravne nasmerovat a sroubek byl na svym miste 

aretovatelnejma klestema sem pritahl stabik k ramenu a pak sikama tu "misku" spravne nasmerovat a sroubek byl na svym miste 

uz v tom mam fakt cvik, i na prichyceni stabiku k ramenu uz mam grif 

Ale jak.. to už nechám v tajnosti
Ještě klika že byly skušební

moje dvoje nejoblibenějši kola BBS a MTX

krasny bbska ... a rekl bych ze extremne tvrdy,,,, lizl sem s nim patnik na se rict ve vetsi ryhlosti a na štorc... na kole byla asi 2mm x1cm oderka a kolu nic nebylo 

ta kapota se mi moc libí..řek bych jedna z věcí která se mi povedla
-> doly120-ten třetí:o): já ho píšu zítra na magistrátu
bojim bojim

ne je to dobrý takhle se mě to líbí žádnej extrém 10cm tam navařenejch bejt nemusí...a někdo to má udělaný tak že tam má hroznou hranu na tý kapotě .. já se snažil to udělat plynule
kapota sedí ale přední čelo mě nesedí stim si budu muset vyhrát..já nevim proč všichni to mračení dělaj tak že jim to pak nesedí s blatníkamajá se hlásím dobrovolně že mi to taky sedí z blatníkama
(starý foto dyž se auto dovezlo a já neměl etě svařečku tak si dělal kapotu)
ja bych řek že kdyby si to viděl na živo a projel by sis po tym rukou tak mě určo řekneš že toe hrozný a šecko znova
nejvíc předni blatníky budou na houno

img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/5009_2009-01-06_
09-03-11_97.jpg na auto v každodenim provozu zatim vypadá slušně když mám ted doma pulitr barvy navíc tak to můžu vopravovat do nekonečna když to někde štrejchnu

kapota sedí ale přední čelo mě nesedí stim si budu muset vyhrát..já nevim proč všichni to mračení dělaj tak že jim to pak nesedí s blatníkama

jinak na ten plnej plyn bacha lekr ma dlouhej chod ;-) tak to musis poresit ;-) jinak automatickej sitic a rozjezdy bez cukani Mnam 

kto to v tejto dobe nosi tolko penazi u seba ???
ale tak sranda by bola
to by som nemusel ani setrit a bol by som mal uz kilo !!! :)
Na to, že mi ještě nejde plnej plyn a nemám vyladěnej předstih po výměně rozdělovače, tak na tom byl skoro stejně jako když jsem měl auto seřízený nejlíp....

pekne tak nech sa dari aj nadalej , no aj taka 500-vka by nebola na zahodenie