do každýho vracáku se vejdu pěkně se ta lod votáčí prostě krása

Ja nedavno taky brzdil na 80% za nekym kdo poustel necekane chodce 

Ale za to si nemoch ne kdyz je to zezadu... naky kkt nedobrzdil?

.Je to stylizace Aeskulapovy hole+had

na raftu jezdime jenom kdyz se vobcas musej svizt i maly decka nebo nemecky turisti

ale kamenice je WW 4- ikdyž podle mě ne ale tak píšou to

pekny auticka 

ale hlavne uz bylo potreba. Hlavne interier uz poteboval dost ocistu. Tak to este zajed opladchnout nekam na mycku
A nemas uz byt v telocviku? 

vo salzachklamu píšou že to vodák nemá šanci ve zdraví projet
a píšou že to sjedou jenom experti za ideálního stavu vody tak to sem na tom asi dobře když sem to sjel
a vo lamru to samý( Pod Voglau padá řeka do ještě vyhlášenější a těžší soutěsky Lammerklamm, kterou si mohou dovolit sjet jen špičkový kajakáři za nižší vody)prej nižšího stavu vody my to jezdili za povodnovejch stupnu
to je mazec co pisou vtech kilometrazich

) Vím že to není nic profi, ale myslím že nějaký fotky jsou dobrý, doma v PC toho mám víc.
akorat ted nevim jaka to je salzach vono je totiz v rakousku salza(vo nicem) pak salzach a salach a na jedný znich sou mokrý schody a to je pěknej masakr to je tak 5-
..rakousko mám rád hlavně řeky lammerhoffen(soutěsku lammerklam..nejhezčí soutěska v rakousku ale zespoda to vypadá líp ale to jentak každej nevidí :-))tam sem se taky topil ale tam už sem plaval.to sme jeli za povodnovýho stupně
a když sme nasedali tak nahoře stál policajt a nechtěl nás tam pustit že se za povodnovejch stupnu nesmí jezdit ale to sme pak ukecali když viděl že máme všechno záchranářský vybavení..a pak ještě řeka koppentraun je docela mazec..to už sou ty horší řeky co všichni nejezděj a nedá se to jezdit na raftech..