Já čekal na úřadě hodinu a pul.. myslel sem že se z toho zblázním

holt si to jak debil odpracuju a smaže se mi to
hadat se sněma nebudu aby mě nevyhodily ptz u nas se vyhazuje za uplny kokotiny 

A co vaši, jak to vzali?

To má být nejlepší automobilka jo? To tam máte teda pěknej bordel, prej půlka učitelů z kriminálu

voe
to bych dopad
navic by si mysleli ze si to vymislym ze nic takovyho nedelam ptz podle nich su uplnej výmaz
-> tomapa: jéé kua ty se mas ,my sme u petrase nedelali nic a neska nastupuju do motortecu tak uvidim mno

a uz s nima pojdem doprdele neboj

Zkus to uhrát na momentální pomatení smyslů.
Ke kterému jsi přišel při montáži zadní nápravy do Rapida za hustého sněžení a nízké teploty.....Třeba se nad tebou slitují když dodáš,že i po 4 hodinách tvrdé práce jsi to odložil na jaro
a jsem u aut

neee JOKE...pěkný

-> Matthes, záškodník z TechWebu: mno a ono u nas byla polovina učitelu v kriminale nebo chlastaj a to sme nejlepsi automobilka v republice nebo cosi
omg 

mno ty woe
toe moc :D po maturite taky treba pojedu za reditelem v rapouši a budu na nej troubit a rvat ses pica ale ted raic budu drzet hubu mno
ci to udelat ete rok zbyva 

holt v pondeli po skole du jak trotl zametat listi a buhvi co..na praxi taky delame houno maj me tam sici zadebila a ták
nwm co by rikali kdyby vedeli ze delam v servise 

tak tj moc ja chodim do Časlavi a myslel sem si jakou tam nemame buzeraci od tedka to tam miluju
ale naš reditel taky škoda mluvit...