skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 112901 až 112950) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
-> Bohyn: 

sme včera táhli tenhle zbytek 205tky se zamčeným řízením takže jsem odpojil řízení u čepu a řídil ho natáčením pravého kola

jÁ NIC ALE KVŮLI JINÝM ZÍTRA DĚLAT BUDU!!
Tampajs...NoFear 

-> Toni 26.10.08 19:07:38: Super... Na kolik te vysel repas? To je tak za 10 000 - 15 000 ne?
-> Toni: ty kravoo
krasa ,nic ine sa na to neda povedat !!!
nech aj dlho sluzi

-> Toni:

-> Toni: kraaasa
Matthes, záškodník z TechWebu 26.10.08 18:30:13 napsal: -> Nwkt: Mazelina maze.
Cerpadlo cerpa a ne pumpuje Me to dere nervy, to je jako kdyz nekdo rekne majiteli rapida ze ma pekny eRko
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Mě tečou nervy když kámošova bába každé škodovce říká embéčko.
Cerpadlo cerpa a ne pumpuje Me to dere nervy, to je jako kdyz nekdo rekne majiteli rapida ze ma pekny eRko
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Mě tečou nervy když kámošova bába každé škodovce říká embéčko.

Vyměnil jsem odpálený kondík na rozdělovači, a zjistil že zakopaný pes
je v karburaci. Takže rozdělat, vyčistit a nasadit do akce palivový filtr.

-> maca: no já do jara na hnědým asi dveře nestihnu 

Dnes som konečne po dllllho m testovani a skúšaní rôznych kombinácíí objavil použitelný tachometer
ale ten tachometer nie je kombinaciou tych 3 rozobratých
Velka vdaka jordisonovi 

ale ten tachometer nie je kombinaciou tych 3 rozobratých

-> Borin: Njn 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Slovíčkaříš jak starej dědek...ještě mluv jak za první republiky

-> Juzin: -> Borin: Ja se neposiram, jen tak konstatuju 

-> Borin: no kazdopadne nazev pumpa i cerpadlo se bezne vyskytujou v katalozich, takze Methes akorat plka do vetru a asi to ani moc slang neni :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Se neposer
prostě to je vodní pumpa a hotovo...slangovejch výrazů sou u aut mraky, tak nevím co řešíš

-> JuraRacing: To si stříkal auto alkytonem ???
-> Mr.Din: jo tak to se máš já tam dával spátečku
Já jsem si dneska tak trochu splnil jeden ze snů, sjel jsem si se 135 GLi, sic jen kousek,ale přece

-> Toni: nové nebo vyprané v perwolu?

alkyton znam to je vynikajici barva 10 let zaruka proti hrdzi 

a taky vyměnil mlhovky protože ty původní byly zašlý a ještě prasklý
Já dnes vyměňoval uložení zadního tlumiče na báwu,vyměnil fridex komplet a ještě zvedl prdel protože byla dole.otázka 10 minut než jsem na to přišel a pak jsem si jen hrál s výškou hydraulicky
.když to bylo úplně nahoře tak to bylo tvrdý jak prase
.Ale aspoň už to nemá takový áčka

-> Plisek: nejsi sám, mě se to stalo na závodech z trojky na dva a zustala mi v ruce..

já sem pokračoval ve škrábání
-> Nwkt: Mazelina maze.
Cerpadlo cerpa a ne pumpuje
Me to dere nervy, to je jako kdyz nekdo rekne majiteli rapida ze ma pekny eRko 

Cerpadlo cerpa a ne pumpuje

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jasně mazelíno 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: zase ty slovíčka
-> Borin: Hruza no. Na skodovce sundat klinak, pak 4 matky a neni co resit 
A je to cerpadlo, ne pumpa, nevim proc se to slovo takhle spatne vzilo

A je to cerpadlo, ne pumpa, nevim proc se to slovo takhle spatne vzilo

já dnes tatíkovi měnil budíky
Já dneska v tý kládě montoval vodní pumpu na feldu 2,5 hodiny v hajzlu...zasraný předohraby

Plisek 25.10.08 21:23:43 napsal:
toto se mi stalo v uterý řadící páky mě nemají rádyhulvate
toto se mi stalo v uterý řadící páky mě nemají rádyhulvate
pyroman 26.10.08 16:00:50 napsal:
-> maca: takže na jaře bude připraven vyjetano bude připraven
-> maca: takže na jaře bude připraven vyjetano bude připraven

-> maca: takže na jaře bude připraven vyjet
Dnes jsem seřizoval ventily a zaroveň zjistil že mi putuje fridex do oleje.Mrazové pojistky nebo těsnění pod hlavou co?
Repasoval jsem startér do 100 za pomoci střev z fáva 0,8kW a nahodil jsem zimní gumy...
vyndal motor a převodovku z auta

sundal jsem zadní nárazník a zítra putuje rapid do lakovny

ja som dneska popracoval konecne na tom, aby mi nevyhackovali auto, prvy krok som uz spravil este dalsie su naplanovane, ale raz sa zacat musi, snad to stihnem este do zimy
a pak som kamaratovi pozical auto a bol z toho uneseny ze skodovka je uplne super :))) hehe

Já vyměnil čepy ramen na favu..hnus..ty stary měly praskly prachovky a vazelina z nich vytekla..vsecko kolem zahnojeny ód toho..tak jsem to nahrubo očistil a složis s novyma..nejvic prace mě čeká od pondělí...zase rozhodit..natrit ramena a tehlice..dat novy silentbloky, pak namonti kuláky a šup do servisu na geometrii...namontit vsecky ctyri novy tlumiče a dvě noby kola a hurá..uz se v tom nezabijeme:-D...a buse se moct konečně začít dělat na motoru...doma už mam hlavu po GO...na "zbytek" zatim neni cas..
-> Fén - Neznalej a neodborník 25.10.08 01:08:56: sunda ale stravi s tim tak 5x dyl... sam to rikal... takze se to vyplati sundat... ja to poctive vse oskrabal.. (fotky v karte auta :) )
-> havlik 25.10.08 08:17:47: přeju přijemnou zabavu pri luxovani
-> Tichy Radek 25.10.08 10:10:20: nj ale tak to nemusis drit na plech...
-> havlik 25.10.08 08:17:47: přeju přijemnou zabavu pri luxovani

-> Tichy Radek 25.10.08 10:10:20: nj ale tak to nemusis drit na plech...
-> Nwkt: asi před půl rokem mi to prasklo ve svaru jak drží u biče tak sem jel domů na 2