skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124200 příspěvků (zobrazeno 113201 až 113250) od 06.12.2007 do 12.05.2025, založil/a iDawe
-> Fén - Neznalej a neodborník: ty woe, proč už ho nenecháš

-> Pavel P..: ee to je daleko ;) a asi by to bolelo i když ten volny pad by mohl být něco ;) ale stejnak musim vymyslet něco co neboli ;) nebo co takhle při te demonstraci co tu všichni planujou žebych dojel cabrem, zavedl hadici z vyfuku do kabiny a čekal než usnu ;)
ja som bol dneska plnych 10hodin v skole a mam uz toho dost a idem zalahnut a spat!*

-> Syny: Moderní je bourat a topit pečivo v řece. :o)
-> aDAm: jdi do toho! budu ti držet palce aby ti to dobře dopadlo( na asfalt pod nuselákem)

-> Syny: kua zabiju se uz me ten virt nebavi tak se zabiju :-D
-> Tuxik: jj milacek, toho jsem tady -> Zdeněk. 20.10.08 23:00:19: myslel

-> Syny: To zkus 

Zase je moderni se zabijet? Sakra, ze bych do toho sel taky?
A je to dobry nebo ne? To asi nikdo nevi co, ono s tema co se jim to povedlo se pak blbe keca 

tak suri to vam vysvetlil !!! nemyslim koniec ako ze sa chcem zabit alebo daco take !!! ale koniec so SKODOVKAMI !!! dovtedy,kym nebudem mat vlastne auto ... -> suri: suri 21.10.08 12:36:10 napsal: -> petr s: no normalne to nie je ale za si chalan nasetri a zarobi penaize na vysnivane auto a zakazu mu ho kupit to tiez nie je normnal
do niku sa mi nejak nezmestilo !!! malo tam byt napisane KONIEC SO SKODOVKAMI !!!

podle mne kdyz nekdo napise takovouhle pikacovinu se sebevrazdou tak neni uplne normalni (nic ve zlym) ... kazdopadne meli jsme tu jeden pripad (tusim Milacek) a taky to nakonec dopadlo dobre... moc to nekteri hrotej...
ja som kupu prveho auto-kila,doma nijak neohlasoval,prisiel som domov na kile a potom som 2hodiny pocuval slovne spojenie"chod to vratit",a ked pochopili ze to vratit nepojdem tak na mna skusali slovne spojenie"ked to nechces vratit,budes v tom spavat"
a potom sa to nejak ututlalo-> tomo227-koniec !!!: sprav to tak isto,hlavu ti neodhryznu,a ked ano tak to aspon nebude samovrazda
a potom sa to nejak ututlalo-> tomo227-koniec !!!: sprav to tak isto,hlavu ti neodhryznu,a ked ano tak to aspon nebude samovrazda
-> petřík: to nie je smiesne
petr s 20.10.08 23:17:56 napsal: -> MOLSO: Ale zase kvůli tomu že tatínek mu nechce povolit koupit 100 tak páchat sebevraždu ? To dokáže jenom debil jinak to nejde řícttyhle ti Emáci maj vlastní holt vlastní svět

-> tomo227-koniec !!!: prosim te nehrot to takle, me nasi taky skudku zakazali, ale kdyz sem je postavil pred hotovou vec, ze stoji pred barakem a je na me napsana, byl uz klid. Sice obcas rejpnou, ze do toho cpu prachy, ale jinak sou docela v pohode.
-> Zdeněk.: jo přesně tou černou silikonovou barvou sem ho natřel.....nicméňě problém je v tom to pořádně vypálit...jinak to chytne časem povrchovku jak jsi psal
Rozebiral to druhe rameno. Jeden sroub se ulomil, druhej se s hroznym skripanim povedlo vyndat.
-> petr s: to nie je ale kedysi som mal podobne nápady ale uz viem ze to tak jednoducho nejde
-> suri: Ale není to také na to že spáchám sebevraždu
-> petr s: no normalne to nie je ale za si chalan nasetri a zarobi penaize na vysnivane auto a zakazu mu ho kupit to tiez nie je normnal
-> Luboš: jj to je v pořádku... 

-> Pavel P..: no má to pravidelnější volnoběh a míň cuká při studeném motoru.
nečekám zázraky stylu +10koní
nečekám zázraky stylu +10koní

tak tohle jsem si přivezl ze sobotního výletu....vrátil jsem se až někdy kolem půl desátý, ale cesta celkem dobrý. Cestou jsem si i přivyknul 

Nocni akce. Vecer kolem 9 mi volal tatik, jestli bych jeho kamarada nehodil z prahy do sadsky, ze mu ujel autobus. Rikam ok, a ze dorazej kolem 10 az 11. Dorazili k pulnoci, tatovi rikam ze bysme meli koupit benal, ze je skoro prazdna nadrz, on ze to je v pohode. Nesvitilo ziznivy oko, tak si rikam no problema. Odvezli sme ho tam a cestou zpatky uprostred poli auto chciplo. Samozrejme benzin, voko nic nereklo bez varovani slus. Hmm kde je benzinka, 10 kilacku pred nama. Volame brachovi at sedne do skodovky a priveze benzin. Cekali sme skoro hodinu. Kolem pul 2 privez benzin dolili sme a oni spokojene odjeli, a ja ze pojedu zpatky skudkou. Akorat ze trotlikovi se prevratil kandak v aute a trochu se vylilo takze smradek z benzinu po par kilacich sem si pripadal jak zhulenej. Tak sem si zastavil na benzince vytrel to dal si kafco a cigarko, a jel domu. Z hodinovy akce byla skoro 3 hodinova, super!
psychiatrie sú prázdne ...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jj, je to presne tak ako píšeš, pokiaľ mladý hoc aj dospelák býva s rodičmi a tí ho živia, stále to nie je samostatný človek a musí rodičov aspoň trochu rešpektovať, aj keď nie vždy je to príjemné.
-> minno: ved ani mne nechceli dovolit druhe
a potom som sa furt stazoval ako mi vadi ze si tam nemozem porobit upravy ake ja chcem a odrazu povedali ze nech si robim co chcem ale ze oni mi to krmit nebudu 

-> minno: tak si od něho tu 105ku, kterou prodáva kup, jste koukám skoro sousedi, Tomo bude mít kilčo a zůstane tady s námi

-> Zdeněk.: -> petr s: Nozno nejde o to, ci su to jeho peniaze ale o to, ze byva s rodicmi, ktori ho viacmenej zivia a asi maju na vec iny nazor... keby si tvoji rodicia povedali, ze jednoducho domov nic nedonesies a skodovka pojde z domu, lebo inak (dosadte lubovolnu vyhrazku zo strany rodicov) tak mlady chalan ktory sniva o kile moze prist na vselijake myslienky... aj na samovrazdu.... a mozno by si nieco mali uvdomit aj podobni rodicia....
Takze chalana nesudte, nikto nevie, v akej rodine zije a radsej si vy, ktori zijete s rodicmi a toleruju vam plny dom/byt/zahradu dielov, bordelu a skodoviek povedzte, ze mate super tolerantnych odicov a budte radi
Takze chalana nesudte, nikto nevie, v akej rodine zije a radsej si vy, ktori zijete s rodicmi a toleruju vam plny dom/byt/zahradu dielov, bordelu a skodoviek povedzte, ze mate super tolerantnych odicov a budte radi
-> petr s: -> Zdeněk.: peniaze sú jeho, doma majú 105, keby išlo len o neho, tak 100 už dávno má, ale doma mu nechcú povoliť ďalšie auto.....

-> Zdeněk.: Asi jeho nejsou když mu to doma nepovolí
-> petr s: kdyť Tomo psal, že má na kilčo asi 15 000,-, který si vydělal (pokud si to správně pamatuju), tak si ho klidně koupit snad může, jsou to jeho peníze

-> MOLSO: Ale zase kvůli tomu že tatínek mu nechce povolit koupit 100 tak páchat sebevraždu ? To dokáže jenom debil jinak to nejde říct
-> MOLSO: nevím mno, nikde o sebevraždě nepíše a kdo o ní jenom uvažuje je podle mě ubožák, kterej si neumí vážit života
-> tomo227-koniec !!!: -> tomo227-koniec !!!: jinak nevim proč už žádný kilčo dávno nemáš, už ho scháníš bůhví jak dlouho a furt nic a to, že do rodiny budete kupovat druhé auto (aspoň tak jsem to pochopil), nebraní tomu, aby sis svoje vysněný kilčo koupil ne

-> tomo227-koniec !!!: -> tomo227-koniec !!!: jinak nevim proč už žádný kilčo dávno nemáš, už ho scháníš bůhví jak dlouho a furt nic a to, že do rodiny budete kupovat druhé auto (aspoň tak jsem to pochopil), nebraní tomu, aby sis svoje vysněný kilčo koupil ne

-> Zdeněk.: tyvole ...
trochu nevhodne ... 

-> Pavel P@nkáč:

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): praveze nemam nan ho mobil ani nic ... len mail a ICQ --- a je offline
-> Pavel P@nkáč:

-> tomo227-koniec !!!: takovej už tady byl, vyhořela mu škodovka, myslím že i nějaký problémy s holkou, ale zase vrátil a teď koukám, že tu zas není, ani jeho registraci jsem nenašel
uměl hezky kreslit

bravy=barvy

-> MOLSO: Kua, ak mu niekto aspon zatelefonujte, kto mate cislo, nech sa vyplace niekomu na rameni.... sak zajtra zase vyjde slnko
Zdeněk. 20.10.08 22:54:04 napsal:
-> Evž@: čím si ho natřel? já natřel vejfuk tou silikonovou vypalovací černou a po ani ne půl roce byl vejfuk bílý a je na něm povrchovka
tady de vo zivot a ty tu resis nejaky bravy jo?

-> Evž@: čím si ho natřel? já natřel vejfuk tou silikonovou vypalovací černou a po ani ne půl roce byl vejfuk bílý a je na něm povrchovka

-> tomo227-koniec !!!: vieš čo, aspoň neblbni, lebo sa normálne o teba začínam báť....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: praveze nieco take spominal a neviem ci si robil srandu alebo nie 

-> tomo227-koniec !!!: další sebevrah? už vám všem jebe...
-> MOLSO: Coze, on se chce zabit? Nejak sem nestihl...
-> tomo227-koniec !!!: vole neblbnes s tou samovrazdou ? fakt neblbni ...