spartra 07.09.08 18:00:39 napsal:
-> haso: nu chlapče můj takměř vlatsní, nastavil jsi tam mezeru tyčky když jsi měnil hbv?
0,5 - 1mm mezi tlačítkem posilovače brzd a pístem hbv
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124192 příspěvků (zobrazeno 115301 až 115350) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
-> maca: foto?
dodělal jsem lemy na felicii a nalakoval
asi se tím budu živit

asi se tím budu živit

-> gabo00000: praveže on daval novy HBV

-> haso: poznam pocity a nakoniec som menil HBV

ja sem hodne nasranej celej den dělám na spotřebáku a zjistil jsem ze ho prodám 

-> gabo00000: pekna praca

nejake pokusy o lestenie ale nechcel som dat cely pozink dole a ono oxidacia je svina takez flakate to je ale aspon to je ciste

-> gabo00000: to je turbo do opla?

ja som dneska skusil spojazdnit brzdy, odvzdusnil som to, a pedal aj tak stale nezabera, je makky jak blato a ked ho zmacknem tak 7x za sebou narychlo tak potom to ako tak brzdi...
a myslim ze mi to unika okolo tych medenych podloziek co su pri trubkach co idu do HBV lebo to tam mam na dotyk mokre aj ked to utrem
tak zajtra vymenim podlozky, a zas odvzdusnim...
a myslim ze mi to unika okolo tych medenych podloziek co su pri trubkach co idu do HBV lebo to tam mam na dotyk mokre aj ked to utrem

-> Bery: A série má kolik?
-> Syny: necelých 10 kg ustrojený
-> minno: jemnú zabrusovaciu pastu na ventily .. 80gramov za 30 SK ... minul som jej asi pol gramu 

-> Bery:
tyjo, tak tomu rikam odlehceni...

dovrtal jsem se ve spolujezdcových dveřích,ještě sundat lištu a zavařit díru na zámek a po zrcátkách
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): dík a akú presne pastu si kúpil?
Já si dneska rovnal zada potom, co jsme vcera tahli domu ze zabavy metrakovyho kamose vozralyho tak, ze nemohl chodit a na zachode se mu stala mala nehoda ...
-> Zdeněk.: ja spal "jen" do pul 12.
-> minno: asi 15 - 20 minút jeden ... ale ja som to chcel precizne dobre to vyzeralo aj po nejakych 6 minutach
-> Klubko_: to já před chvilkou taky

dnes sem se vyspal po vcerejsi kalbicce 

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): hezky hezky, ako dlho si tie bubny asi zabrusoval?
Poloosi po zabrúsení zabrusovacou pastou na ventily
tretia je na porovnanie

tretia je na porovnanie

-> Vojtik: koukám že tamn máš pěknou anatomickou sedačku :D

Dojel jsem domu z dovolenéééé

-> Syny: to s tym chodi..nesmut

FORM 06.09.08 18:44:32 napsal:
-> maca: Koukám že už to máš nacvičené, tak tě asi zaúkoluju

-> maca: Koukám že už to máš nacvičené, tak tě asi zaúkoluju

-> Kuladmin: mno asi tak
Mam strach z ty druhy strany, tam to je na kasi vic :(

Syny 06.09.08 23:28:50 napsal: -> Kuladmin: vyvarit no... Pokud to bude na co varit...No urcite bude k cemu zadni blatnik je snad v poradku tak zacnes tam a pojedes smerem dopredu 

-> Kuladmin: vyvarit no... Pokud to bude na co varit...
-> Syny: To odlehcujes nebo si do toho vystrilel celej zasobnik ?
PROMIN - co planujes ? vyvarit predpokladam.

Aletak hlavne ze to neni shnily a neni to nikde skrz 

-> Nwkt: Nene, sice stejnej druh, ale ruzny velikosti, nemluve o tom ze jsem jeden okamzik videl 3 najednou, ale nez sem chytil jednoho zbytek utek 

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): To byl jeden a ten samej, akorát se vracel
-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): taky dobrý,já teď jednoho sundaval z klávesnice,ctěl mi cenzurovat příspěvky asi

Ja jsem ted behem hodiny vynosil ven asi 5 pavouku co ohrozovali mamu v kuchyni 

-> matoo:

okrem veci na aute som si urobil noveho smajlika 

-> minno: ja som na to prišiel skor

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): jasné, dúfam že to odo mňa neodkukáš

-> minno: vlecku zatial necem staci mi kivka
-> minno: ej ty beťárisko ... tiež ta napadlo dat gumičku do podvesu aby neoškrelo alkyton ? 

-> castrol: šak o to nejde čo tam budeš mať, ja len že keby si sa náhodou niekedy rozhodol pre vlečku....
-> minno: nie to bude na naradie
a baterka pojde do kufra

-> castrol: pekne ti to ide, a o výmene kastlíku na baterku za plytký typ si neuvažoval?
-> Zdeněk.: áno zohnal, je z OB Autodily, vďaka Nwktymu za tip naň, ale tiež ho poslali ako prasatá, cez celé čechy a slovensko to cestovalo len obalené v jemnej baliacej fólii a prelepené izolepou, jeden rožok fólie sa poškodil, tak aj trošku škrablo plast, naštastie nič hrozné a ináč došiel v poriadku.