-> Fén: nemam ale pofotim zajtra tie zvary na ramene moc nepozeraj.. to su moje prve zvary po dlhsej dobe...inac bodovanie napravnice islo dobre...nie su to len nalepene kopceky..ked na to myslis..je to pekne pretavene...zvaral som na predposlednom stupni s posunom nieco dalej od stredu...musim si zvykat este kusa..
-> venni: no to teda nevím, já bych rěkl že je to hliník protože takhle vypadaly než jsem začal a to jsou 20 let staré, leda že by na sobě měly zinek nebo něco takového ale vzal jsem to napřed hodně jemným smirkem a pak filcákem a leštící pastou a šlo to dobře...
-> Pavel P.: Někdo mi vyprávěl že sundaval hlavu a neuvědomil si (nebo nevěděl) že sou ještě ty imbusy v kozlích a páčil tu "přilepenou" hlavu šroubovákem
tož já byl dnes na chatě a rozebíral jsem převodovku a motor... a samožřejmě jsem zapoměl že hlava na 120ce je chycená i dvěma imbusama kterej jsem samozřejmě neměl tak z pěknýho tvrdýho šroubu jsem si imbus flexou vybrousil a hlavinku se podařilo sundat
ja jsem dneska dodelal delnika a podarilo se hned na prvni otoceni ho ozivit po dlouhem stani.. mam z toho fakt radost.. ted jen pozorovat co vsechno je spatne.. samozrejme doufam ze nic..