skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124097 příspěvků (zobrazeno 124201 až 124097) od 06.12.2007 do 25.04.2025, založil/a iDawe
dneska krom drobne opice sam sobe sem neudelal nic.zato vcera sem vyndal ze svyho Rapida predni,zadni okno k temu strop a castecne stresni okno
-> Max: bude na prodej za velky prachy
.. predstava je urcite.. ale sem nepovim..

-> Max: no ja mu vlastne delam celkovou generalku a pritom uz chystam prodej.. divny ale delnik si to zaslouzi.. bude delat radost jeste hodne dlouho..
No já se dneska pustil do paštiky
: skoda-virt.cz/cz/.../7719
2
. Taky to potvora nestartovalo tak jsem sundal ze startéru víko co je nad uhlikama vyklepal z něj hafo bordelu, zahejbal s uhlikama a ejhle už to startilo...Jen to motorem teda sotva otočí na první otáčku pak to jde. Pak sem měnil zpuchřelou hadici mezi nádržema. Nejdřív mě to padlo z hevero dolu
a nakonec začlo chcát. No ale nejvíc mě nasralo, že když jsem to přivez bylo tam čtvrt nádrže a nakonec sem z toho vydojil dva litry benzínu...To ta mrcha vytentovala všechno na ulici. Nakonec sem si hrál s blikrama..., ale boční ne a ne rozchodit. No a zitra budem pokračovat. Volnoběh je někde u dvou a půl tisíc, nejde tachometr a chce se mi zabít teploměr o doraz, a něco kloktá v převodovce bo tam někde vzádu...prej kloub či co...tomu moc nerozumim to užovky nemaj 

. Taky to potvora nestartovalo tak jsem sundal ze startéru víko co je nad uhlikama vyklepal z něj hafo bordelu, zahejbal s uhlikama a ejhle už to startilo...Jen to motorem teda sotva otočí na první otáčku pak to jde. Pak sem měnil zpuchřelou hadici mezi nádržema. Nejdřív mě to padlo z hevero dolu

Tak dneska sem udělal totální houno, pač sem od pondělka hledal proč mi to nestartuje a mněl sem venku starter snad 100krát až sem našel ten co maká fajnove, pak sem tahal nev kostru a starter ven, rozebrat vyčestit promazat a tak. Pak taky motorek na vostřikovače několikrát rezdělanej, new uhlíky a pod a porát na prd. A nakonec sem utrh nátrubek na hadičku, tak byla jasná výmněna a nakonec mi vodešla spínačka, tak dalčí práce. A proto mám dneska lenivý volno

opravil kurenie v aute spravil stredovy panel a to vsio
řádil jsem se zbíječkou,předělávám nájezd na zahradu,páč tam s fábkou nezajedu

Já jsem se konečně vrátil z práce. To bylo to nerlepsí, co jsem dneska udělal. Eště že je zejtra pátek ....
já jsem dneska udělal cca 8 tater recyklátu z betonu...mám kolem bagru cca 50M3 materiálu,taky celkem bordel

Spal jsem, byl jsem asi 3x se psama, několokrít sem byl na Virtu a rozalil jsem svůj nový notebook
JUPÍ!

Já jsem byl od 6:00 do 14:00 v práci, pak nějaký nákupy, 2 hodiny plavání na bazéně a teďka doma hnípu u virtu

já byl dneska normálně v práci a opravoval sem telefony
-> iDawe: že bych koupil pikapa na lpg ? za kolik bude ? 

já dneska spal:)
-> iDawe: hm...to znám...když na autě všechno udělám,tak ho prodám :-)
taky jsem to starej podstivec...
Mě dneska nas*** muj povoz. Vyřešil jsem jeden problém a myslel že dobrý a najednou koukám že je olej ve vodě :-/
taky jsem to starej podstivec...

Mě dneska nas*** muj povoz. Vyřešil jsem jeden problém a myslel že dobrý a najednou koukám že je olej ve vodě :-/
-> Tom.t: a taký si bol slušný chlapec, keď som ta videl na Hrocháči...

-> Nwkt 06.12.07 14:57:36: Co me pomlouvas? Nezavid 

-> Tom.t: rozdali si to...

-> haso: a spolu ste si okrem cukríkov nič nerozdali ? 

-> Mr.Lumpy: ale isteze, inak by som si ju andela nevybral

-> haso: je aspoň hezká (spolužačka-anděl) 

ja som dneska chodil po skole v mikulasskej capici a cervenom tricku a spolu so spoluziackou (anjelom) som rozdaval cukriky

Ja som bol dneska v pneuservise vyzut disky ktoré pojdu na GO a na zimáky(vid foto)a som bol z gabooooom zhanat ND na nápravy

-> Jarda: pripeklo se mi i to na mpi.. takze asi tak.. 

-> Petr105l: myslim ze horsi uz to nebude.. puvodni jsem sundaval skoro majzlikem.. takze me to nevytrhne.. ale tesni to a to je hlavni..
jinak dneska jsem stejne znovu rozhodil predek a i kolem motoru.. jdu delat tesneni pod palici, naklapeni svetel a vodni pumpu spolu s par dalsima kravinkama.. a asi rovnou i rozvody.. a az to bude tak pujde na prodej..

jinak dneska jsem stejne znovu rozhodil predek a i kolem motoru.. jdu delat tesneni pod palici, naklapeni svetel a vodni pumpu spolu s par dalsima kravinkama.. a asi rovnou i rozvody.. a az to bude tak pujde na prodej..
-> Petr105l: praave toto je lepsi, to vicedilne origo uz mi zacina nasavat... je fakt, ze toto je na vodu na vyhrev sani, ale myslis, ze se to pripece??
A já dneska celej den seděl ve škole..
V tejdnu praxe toho nadělám na autech doist ale nic na svojom
V tejdnu praxe toho nadělám na autech doist ale nic na svojom

-> Ad@m: já taky splachuju zlost, ale na sebe, pořád sem přemejšlel vochcával sám sebe proč sou důvody proč jednu dívku nepozvat někam na kafe a dneska sem se dověděl že si před tejdnem našla kluka, bych si nejradši nafackoval 

-> Gryzly: já taky ještě neobědval a ani není co 

já jsem se zase nasral protože nemůžu rozumně nastartovat... Těch lahváčů si dneska asi taky pár dám, ať tu zlost mám čím spláchnout
Já nabrousil sedm losů ETD třicetčtyřek, vyměnil jsem jeden pás. Ráno jsem přišel domů, šel jsem spát a probudil jsem se před hodinou, ještě jsem ani nesnídal, nebo neobědval? ted nevím.
co sem dnes udělal ??
vypil tři lahváče (a možná budou i další)
vypil tři lahváče (a možná budou i další)

-> Ad@m: jako fakt?to my máme zkouškový hned po vánocích do 2.února tak to máte dobrý

-> Karel.: jj, a zkouškové 21.1. - 22.2.
-> Nwkt: nápodobně... Já doufám že nasbírám aspoň těch 16 kreditů aby mě pustili do letního 

-> Ad@m: máte zápočťák až po vánocích?to snad ne

-> Ad@m: Nejsem šprt jako Syny, abych dal první test na 100% a měl hned zápočet 

-> Nwkt: prosím tě, zápočťák daleko, až po Vánocích 

Tak já jsem třeba dneska neudělal zápočet 

já se dneska chystám autíko pořádně umejt a napulírovat, ať je připravený na plískanice co nejlépe :-) kouknu taky na ty zákeřný trojúhelníkový okýnka a pokusím se vyřešit, aby nezapadávaly :-)
A pak už bude tma
pže oplachovat autí vodou z kbelíku bude sranda 
A pak už bude tma

-> Tom.t: Tak to máš recht když tak na to koukam... 

-> Tomik...: tak já sem dneska prodal kastli rapida co me prekazela v garazi mno a s tim uklidem to taky nebude snadny 

Já včera formana prodal... Tak nemam do čeho rejpnout... Sem si aspoň doma uklidil, když už nic

Dal sis tam spatny tesneni, tohle se na MPI nedava, tam jde myslim vicedilny bez toho cervenyho silikonu.
Ale tesnit to snad bude, jen to tesneni pri pristi vymene budes sundavat pilnikem :D
Ale tesnit to snad bude, jen to tesneni pri pristi vymene budes sundavat pilnikem :D
-> Max: no chladic.. ty ja nejak nemam rad.. vzdycky ho skrabnu 

a tady konecne nejak hotovo.. potreboval jsem odjet.. co nejdriv.. 

no já jsem včera večer jel měnit chladič....ne teda na svym autě....navíc jsem nemocnej a dělal jsem to venku,tak jsem si to nefotil,pač jsem dost spěchal :-)