-> Jarda/felda: Proč myslíš,že už tam nejdou ohřáté výf.plyny?Nic takového jsem na autě nepozoroval,že by v zimě trvalo delší dobu zahřát auto,úplně stejně jako vždy.

, sice ti to prachy nevrátí ale on už si dá alespoň pozor snad... jiný by to bylo kdyby jsi měl nějaký papír, nebo smlouvu, to by bylo na soud hned... jinak jestli máš nějaký fotky tak se "pochlub"...

Celý příběh tu asi nemá cenu psát, ale zle začlo být, když (po asi půl roce) mělo dojít na kitování/lakování karoserie a zjistilo se, že auto není odstrojené, je napatláno nějakým sráčem (kam ruka došáhla) a na převodovku, ač to bylo v instrukcích k opravě, se nešáhlo - prostě v danou chvíli hučela a 3-2 šlo přes zuby. A tento "profesionál" se k tomu odmítl postavit. Takže co je hotovo - motor částečně, auto opískované a skladované asi na 4 místech. Převodka, podvozek, interieér, elektrika - nešáhnuto. Doporučuji všem - neřídit se líbivými fotkami z uctivé dálky nějakých jakože renovovaných Fel, Okt, aerovek aj. (prodaných do SRN) A to je prosím člověk, který strhne celou cizí renovaci proto, že "majitel nedal na filtrbox Felicie 14ku matičku, která tam prostě patří". Aspiruje na téma "Co jste podělali od června 2014 do záři 2016"... Moje otázka, co s tím?

... zítra ještě motorový silentbloky a jestli se to bude pořád chvět tak to snad zapálím

ale tam je 180? ja na rapidu znicil 3ks (po cca 30 tis. km jednu) nez jsem dal odpruzenou, ta uz drzi pres 100tis. km

Bavíme-li se tedy o otevřeném diferenciálu.