. A sice jsem chtěl dneska zavařit výfuk na Peugeotovi, nakonec se ale vařil výfuk na Octavii
, byl tam prasklý jeden držák a prasklé objímky na spojce, hned je to o dost potišejší
. A Peugeot holt zítra...
. A sice jsem chtěl dneska zavařit výfuk na Peugeotovi, nakonec se ale vařil výfuk na Octavii
, byl tam prasklý jeden držák a prasklé objímky na spojce, hned je to o dost potišejší
. A Peugeot holt zítra...

Tak snad nadělá novým majitelům dobré služby.

A k tomu bonusu taky tam mám nějak plus mínus něco kolem 170-ti, ale stejně set i počítá procentuální sleva "jen" ze 130-ti. Aspoň teda v mém případě. Nevím jeslti by ses dostal na 900 pojistného na rok, protože je to v tom individualu a ještě do toho hraje fakt, že se jedná o komplex, kdy se tam zohledňuje majetek a další auta.
Felda zatim bez problemu co se tyka oprav takze to mozna nekomu smysl nedava, ale ja to fakt nehodlam resit. A ano, auto asi ma hodnotu 20, ale je neshnile, s plynem a udrzovane lip, nez vetsina kramu do 10-ti let stari. Nejsem zastance toho, ze stare auto musi byt zakonite spatne nebo horsi. Na dalnici u cerpacek potkavam casto mnohem mladsi a drazsi vozy, ktere by si mohly o pneumatikach jake ja mam na Felde nechat jen zdat...

zbytek šla faktura na pojištovnu

U těch největších borců je odtah 50km, ale v odtahu není naložení a složení vozidla, což je 1000kč za úkon, tudíž vás pak odtah 50km v rámci asistence zdarma vyjde na 2000kč a to se fakt vyplatí
To samý ty ostatní blbosti. Pokud se někdo bojí invalidity tak by si měl jako první koupit normální auto, né filcku a pak zbytečně cpát peníze nějaké pojištovně.

pak teda pochopila že chci jen opravdu jen ono "povinné" ručení a nic víc.

Já platím za 1.3 Feldu kupříkladu 4.000,- CZK za rok, ale klidně bych mohl platit taky 900,- CZK. Rozdíl v ceně činí jen a pouze pojistné plnění které je na vozidlo uzavřeno. 

Jo a je to Kooperativa...