Permakulturní designer?

Přesně vidím třeba od toho bolta/ubru jezdí samý nový auta, byt najeto nesmysl, protože je to živí a nemůžou si dovolit to někde odstavit na měsíc na vyvařování celýho lakatoše. Ted od 2027 jim do toho úplně hoděj vidle a všechno bude muset být už 6d, tj jen auta od cca 2021, což je celkem drsný. Jeden taxikář co sem taky jezdí je z toho vyřízenej koupil si ted k trojce supoj a B8 ještě Cčkovýho mergla asi týden předtím než to schválili, musí to dát všechno do stoupy

Jako nenažraný samozřejmě ne, ale tohleto je druhej extrém když si vezmeš že pak jsou lidi co účtují běžně desetinásobek-aby zase Jarda nehejtil pražský ceny, tak konkrétně borec někde od nich psal s maržema 4500/h
o něm bych klidně řekl že je i trochu víc jak nenažranej
ale třeba kolem litříku je prostě pořád krásná cena za kterou si lidi jsou schopný si dojet i z dost velkých dálek

tu vyhořelost mám už spoustu let taky nejradši bych se dal na něco jiného ale na nic sem nepřišel....
Ale jak jsem už předtím psal zrovna já nemám co kecat protože taky dělám za polovinu co ostatní a nezastavím se ani o víkendu, už jsem z toho spíš vyhořelej a přemýšlým jak z toho ven, barák se mi sype na hlavu a já dělám od nevidim do nevidim.