A kotouče ani nebudu muset lovit ze skladu - dnes jsem mimojiné nakoupil 3 ks kotoučů na dvoupísty

Vzhledem k tvým nájezdům kup těch kotoučů na dvoupísty alespoň 5 párů, vem to k soustružníkovi vše najednou ať máš zásobu a je vyřešeno.... Jinak jedny čtyřpístové kotouče tu mám (tuším, že jsi mi je od Krejčíka tenkrát vezl ty) a jelikož jsem od té noční výměny na 136GL u tebe na zahradě na těch co tam jsou ujel asi 2000 km, tak je nejspíš už nikdy nebudu potřebovat... teda jestli nestihly shnít
Tak kdybys měl fakt problém sehnat soustružníka, tak řekni...

Čmelíci píčou ke zdi, genrátor ozonu se mi zaseknul na celnici, vápno a křemelina něco vyhubila, ale pořád tam ty svině lezou a k chemii zatím nechci sáhnout(resp ani jsem na to neměl čas)i když tady mám nějaký insekticidní dýmovnice co jsou určený 300m skladů

Já sháněl kotouče před asi rokem a půl a zkušenost byla jakou jsem psal. Jinak, krom číňana už na 130 kotouče sehnat nešlo a skončil su nakonec s 105/120, takže soustružníka budu shánět také, až to bude aktuální.
Zvažuju, že je časem vezmu, ale krom té tloušťky sa mi nezdá ani průměr (mělo by být 247 mm, ne?).

) čínský kotouče na 100-120 jsou za třetinovou cenu...
¨

Ono teda ten pulmilimetr není moc znát. A cena bude za kus.

Ale jistotou je kontaktovat prodejce.

Kurník, proč, když už to vyrábějí, to neudělají tak, jak to má být?

zbytek jako kluci podemnou.