skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Blbý téma.... to je fuk 

-> David29: tohle mam taky nekde, uz slozeny :D
vykuchal jsem červené plasty ze světel(byla stejně spálená od žárovek) a osadil led žárovkama

-> gabo000000: Jo ono jde o presazeni vlozek nad blok
Ja mam dneska den :(

tunil jsem zadní světla na oktávii a za hodinu a něco budu koukat na Slavnosti sněženek

-> petr s: teraz pisem ze sa na to prislo az ked zrovnal blok...stejne je to jedno...pokial nevyrobia hrubsie tesnenie upravy sa blok...ja v tom nevidim problem...nie preto som to sem pisal zeby to bol problem len som chcel podpichnut;)
-> gabo000000: tak jsi měl nechat blok vzít trochu víc
-> petr s: vlozky su zzarovno z blokom ..takze musim dat 0,14ky a namiesto 4valca dam nejaku 0,19 len s kade? aj tak to bud ena zakazku tak len dufam ze mi take nieco vyrobia
-> gabo000000: tak místo 010 dáš 015 podožku
-> Majklsto: Dle knihy max par tisicin tolerance...
-> Majklsto: 5stoviek? cosi

-> gabo000000: nebude to v ramci výrobnej tolerancie?
trosinku piodpichnem dnes fanusikov znameho motorara pana Čepka od ktoreho mam sadu vloziek na 82mm ulozenie...dnes som si doniesol domov motor a po zarovnani bloku vysvitlo ze jedna vlozka je o 5stotin mensia ako ostatne...tak zrejme panovy Čepkovy utiekol na sustruhu nôz

-> darklord: a co to bude teď?

-> tunerlada: to ani nevíš že nákej budeš tedka někdy mít nebo co :-D
-> tunerlada: po maturite uz sa to nemoze volat ples :D:D to uz by bola len bohapusta chlastacka

-> zidlik: aháá takže maturitní ples je před maturitou?
já myslel že až po

-> castrol: -> zidlik: Máte pravdu to nelze. V prváku při nástupu mě při focení kámoš podpíral.

-> zidlik: 

-> zidlik: a mas recht ja som tam tiez nemol na triezvo

já sem dneska na ledě vokrosil žlutou pak sme ve škole nacvičili nástup na maturitní ples do tvaru píči...a ted se pudu předchlastat protože tam střízlivej fakt trapčit nebudu

105 11.02.10 21:32:08 napsal:
castrol 11.02.10 20:04:24 napsal:
→ zidlik: hukol som potom jednu kladivom
tak se to ale neleští
ved ja viem ale treba vyskusat viacero sposobov

tak se to ale neleští

-> Bohyn: jo táááák, si tam nakydal těsto , pak to smahnul autogenem a měl si tam zapečenej bochník chleba... na závodech bude hlad tak mázneš šlemem z olejovýho víčka a máš svačinu

-> Bohyn: twe s timhle jsem měl u fačka taky tu čest achjo

->Pavel P..: je to jen na sobotní rallye tak aby byl fešák
->stika87: no jistě

->stika87: no jistě

-> Bohyn: montazni pena nadevse 

-> Bohyn: proč cpeš do prahů těsto?

Dnes proběhla výměna lan ruční brzdy, vyndal jsem trubičku na kapalinu páč se prodřela o zadní nápravu
zítra se to dodělá

tak se to ale neleští

tak se to ale neleští

-> darklord: tak to ti uplne fajnovo gratulujem 

vytmelíno a ozákladováno + sací inštrument z astry s KN filtřikem
petrvod.rajce.idnes.cz/La kovani_upgrade_saciho_trak tu_magnetisky_cisla
petrvod.rajce.idnes.cz/La kovani_upgrade_saciho_trak tu_magnetisky_cisla
Já jsem dneska celý den vozil kejdu od nás do čáslavy s John Deere 7920 a Annaburgrem na 18 kubíků 

-> castrol: taky kolikrát něco dělám a pak když to je skoro hotový tak se naseru že to de blbě a rozbiju to

-> David29: Ale ten brom by ti svědčil 

-> Nwkt: Ne, s cukrem

-> Jožynek : Tož to já ráno s kafem... ale to mi vlastně udělal automat 

-> zidlik: hukol som potom jednu kladivom

-> David29: Já si ho taky udelal, ale vypil..

-> David29: S bromem?
Udělal si čaj a pak ho nevypil...
Dal som toooooooo!!!! Tak nakoniec motyka vystrelila a ja studujem dalej

-> castrol: ty vole to snad musí něco vydržet ne
čim si na to jako tlačil?

Dneska sem zas dělal kolesa, jako už poslední 4 dny. Konečně sem je oškrábal, teď jen doladit pokličky, zarovnat nerovnosti a bude se stříkat. Už jen to škrábání mi dalo další záminku k tomu, že bych leštění psychicky nevydržel

-> jerrom: ja si toho vsiml na letaku co nam prisel do schranky, rikal sem si musim se podivat na net jak to teda je
z toho musi asi nekdo mit peknej pruser :) Ale referencni Roomster Praktik 1.4 za nakej 130, to sem docela koukal

tak od obeda so msa sral zo skodovkou zamrznute rury :( som rozmrazoval a potom bol previest ale zase ta pumpa zastala :( nechapem co tomu je
jerrom 11.02.10 16:57:57 napsal:
→ castrol: po částech se líp bude leštit ne?no to urcite hej a potom ho len polepimjerrom 11.02.10 16:58:22 napsal:
→ All: Taky mě napadlo, že to psal nějakej
programátor :-)
→ castrol: po částech se líp bude leštit ne?no to urcite hej a potom ho len polepimjerrom 11.02.10 16:58:22 napsal:
→ All: Taky mě napadlo, že to psal nějakej
programátor :-)

-> All: Taky mě napadlo, že to psal nějakej programátor :-)