skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> m8rinek: tak na normalne stifty to nehodi ? co treba ? iba dlhe stifty namiesto tych "kratkych" alebo podlozky a v nich nove dlhe stifty ?
-> steyr: ja zouval 4, ale obouval jen 2, to jsem delal sam. Montaz pneu z rafku, demontaz, kazdy po 17kc. A nechal si to jen prevazit.
-> tunerlada: neotaci, tohle slouzi jen k odtrhnuti pneumatiky od rafku, dal uz je to jen mezi mnou a monterpakama
ackoli musim priznat, je to docela rozcvicka. Ale musel jsem si to zkusit 
-> tunerlada: neotaci, tohle slouzi jen k odtrhnuti pneumatiky od rafku, dal uz je to jen mezi mnou a monterpakama

-> THOMMY : koukám že máš pěkný prostory...takovýho místa to by se mě taky líbilo

-> poldy: jsou to bezpodložkový, dlouhej šteft nutností
-> THOMMY : nejde o to to udělat ale o prostory kde to udělat 

pokracoval som v krasojizde zo vcera 28.12.09 22:45:26 ... vytiahol som kliku, rozvody atd., umyl som blok (aj ked to moc neslo, oxidaciu a nalepeny asfalt vyriesi dratak) aj zvnutra, no a zistil som ze je naprd ojnica na 1. valci a klasika vytahany rozvodak
hej no a zajtra sa mi bude paradne vstavat
juchuu

hej no a zajtra sa mi bude paradne vstavat

ja som si dneska kupil stierace na skodovku takze konecne aj daco vidim...a potom som trosku steloval karbec lebo sa mi nezda cely ten motor a nakoniec som cely vecer zakoncil zapasom Slovan vs. Zvolen kde som si paradne zakrical a neporusil som svoju tradiciu:
Chodievam na hokej pravidelne... ...pravidelne raz za rok
Chodievam na hokej pravidelne... ...pravidelne raz za rok

-> David29:
aspon si to uzijes a rano budu fotky v co jste dnes podelali 

Snaěhu 3prdele a já jedu mimo Prahu-) Bezva 

-> RON: Mě to právě až tak hezky nešlo :) Jsi šikula,to zvládneš sám

Udělal jsem škodovce ježíška a šla navštívit klempíře aby byla zase fešanda

-> THOMMY : kdyz ti to tak hezky jde, kdy udelas spojku me?
Včera a dnes vrtání se ve fáčku a poslední fáze ve znovuzprovoznění xantie... I přes komplikace jsou už obě auta pojízdný
zase maluju
a zejtra musim dostat na skládku asi 3t zeminy,teˇto tady hnusný bílý u nás začlo padat tak potěš prdel

-> tunerlada: Otáčí pomocník
-> Klubko_: a jak to zouváš ? myslim jestli se ti to kolo otáčí nějak jak na normalni zouvačce
-> steyr: když víš kam tak v přepočtu 15eur
-> Klubko_: mate to tam dake lacne za 4 plechace obutie vyzutie vyvazenie 22 eur :(
Obrousil kapoty a mřížky na eRku.A udělal si papírové šablony pro výplně

nechal si vyvazit kola, ktery jsem si vcera diky zouvaku prezul a usetril kilo za zouvani a montaz 

Zaplatil sem povinko na rok na Formana
-> David29:
tak zesílíš radio

-> Pavel P..: V pohodě... ale ty zadní drapáky hučej jako když jede metro

-> David29: a co, dobrý?
-> Pavel P..: Nazul jsem zadek, pak jsem se rozhod, že ještě předek... takže všechno sklidil, jel na pumpu nafoukat a pak jsem dělal dál
A taky jsem se sem hned nepipojil, že-)

-> David29: teda to seš rychlej

-> hymla: možné to je ale už je určitě vyhozený.My jsme hodně těch nepotřebných dílů vyhazovali
-> HLT: nebyl tam náhodou i filtrbox na 1203 ?
Já od včerejška vyklízel se strýcem jeho sklad s díly-většinou na traktory jelikož má zemědělskou firmu.Našel jsem tam i pár dílu z dvanásettrojky stovky užovky a žigula
.spoustu jsem toho vyhodili jako části motoru různé světla atd.Ještě tam má hodně luxusní sedačky ze 1203ky.Jenže nevím kam s nimi a je celkem škoda je vyhodit

-> poldy: tak sa nerozhoduj dlho ... inak su dva typi co som cital ... na podlozky a na bezpodlozkove ... lisia sa vahou a sirkou ...
loukote su nadherne kolecka a na kilco ti sadnu 

Nazul zimáky 

-> Jožynek : este sa rozhodujem...
-> poldy: bereš? tiež som na nich pozeral...
-> jerrom: ok diki
-> poldy: www.skoda110r.ic.cz/?page
=kola více zde, a na přední nápravu musí být podložky nebo ne, to záleží na typu kol...více u M8rinka v odkazu
-> poldy: kola loukotě, štefty musí být delší, matky stačí origo.
Chlapi ,potrebujem rychlo poradit co su toto za kola
a ci stacia na ne original styfty alebo treba dlhsie ? a este ci stacia origo matice ale treba nejake specialne pre ne ? vdaka aj ked to tu asi nepatri ale potrebujem to rychlo zistit...
a ci stacia na ne original styfty alebo treba dlhsie ? a este ci stacia origo matice ale treba nejake specialne pre ne ? vdaka aj ked to tu asi nepatri ale potrebujem to rychlo zistit...
tak nic 

tak dneska, teda vcera som pomahal kamaratovi rozbehat jeho fiestu staru a este som stihol pozriet film Vojvodkyna /ten bol fakt super/ a Public Enemies som dopozeral teraz a taku blbost som uz davno nevidel
normalne idem pohladat metlu aby som si v izbe tie nabojnice co vystrielali pozametal

-> Tipek: presnejsie auta c. 105 Pepe a 113 Stano
-> Tipek: u juniorov ani v jednom aute nebola fabka motor
fabku motor tam majú iba dospeli 

a zapojil tachometr v aute
sviti presne tak akorat, mam z toho radost. Idealni by sice bylo podsviceni modry(stejne jako zbytek pristroju), ale modry 3mm ledky zrovna poruce nebyly

uz delsi dobu mi to vrtalo v hlave, tak jsem si dnes posvaroval zouvak 
fotka ovsem stoji za prd, protoze tata tam turoval motorku, tak bylo v garazi nahuleny jaxvina

fotka ovsem stoji za prd, protoze tata tam turoval motorku, tak bylo v garazi nahuleny jaxvina

-> afro100: to ano a akceleracia sa rata :) mat to v (zalohe) pre pripad nutnosti ... ale ako to poznam ta nutnost sa vytrati ...

-> Tipek: to bolo troska nadnesene povedane, nebol som brzdou ani s povodnym (maximalka bola okolo tych 130), ale rad by som troska pridal koniky, pretoze napriklad pri predbiehani sa zidu
-> afro100: brzda premavky ? :D cosi ... pokial to ide po cestach a nie po dialniciach tak to nie je ...
-> Tipek: njn ale ked musis tak musis, navyse, aj po oprave tamtoho povodneho, sa stale prejavu tie iste problemy a ked uz, tak si poskladam tento a na to normalne jazdenie to bude stacit, je to 120LS takze ked bude v kilcu brzda premavky by som nemal byt ...
edit chybky
edit chybky
-> afro100: a dalsia GO
ste sa rozbehli veru ...
ved pred par dnami si menil motor ...

ved pred par dnami si menil motor ...