-> darabos - www.mscfilakovo.sk: Kdokoliv před tebou. Třeba už jenom z toho důvodu, že se nedodávaly náhradní karoserie na MBX a totální havárie byly řešeny použitím náhradní karoserie z MB, nebo posléze ze 100, což se tolerovalo.
Dnes jsem udělal konečně STK z litříkem na autě nejsou poklice protože se dolaďovali ještě zadní brzdy a excentry před STK poklice se nackvakli hned jak přijela do garáže
-> Tomo: proste je to stovka, a nakolko 1100MBX ma celkom inu kastnu, pochybujem o tom, ze to je v poriadku, stitok je z auta, co mam v profile a cislo je tiez prerazne do predu...papiere samozrejme nemam, ale teoreticky existuju, aj sportovy preukaz...a kto by prerabal 1100MBX na 100-ku??? haluz ... :)
nechcem vytvarat inzerat tak len na nahliadnutie to davam sem :)
to predava kajaka1. ale voz asi patri strmému z velkeho krtisa. tato skoda uz bola ponukana ako replika LR, potom origo metalexacka130 L/A , teraz ako replika L/A.
-> stika87: jeste budu dobrovolne zastavovat u policajtu . Motorku si nejak nevybavuju... musel jsem davat pozor na ty auta prede mnou, ale to tvoje auto me prastilo do oci:)
ja som odmontoval stitok zo 100-ky, dal do acetonu, kvoli asi piatim vrstvam laku...no a po vycisteni som cumel, na stitku stalo toto: Skoda 1100 MBX de Luxe a rok vyroby 1969
-> stika87: nemel jsi vcera taky dostavenicko s PCR kousek za Vysokym Mytem na autobusovy zastavce? Prislo mi ze jsem te tam videl, stat:) merili tam 70tku u krizovatky...