-> petr s:
Já jsem tam někde potratil šroubovák. No nic...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
-> 1560: Z toho fialového jsem bral vstřkování a do černého mě spadla 17 gola
jinak plno favoritů a 105/120 na hromadě, nic moc použitelnýho, vše pomačkaný nebo nedostupný, ty zajímavý věci jsem sem hodil, viz níže
ten hnědý má zadní vrata z feldy
ten hnědý má zadní vrata z feldy
-> 1560: Black line a prima 

Favorit s těmito sedačkami - přední použitelný, zadní nevím. Plus tapece.
Prostějov dnes...
Kilo - kliky ven (ještě dvoje) a pěkná palubka, jinak nic použitelnýho.
Kilo - kliky ven (ještě dvoje) a pěkná palubka, jinak nic použitelnýho.
tak nic, pozde, cely uz na kasi, manik si ovezl zadni celo a intros, zbytek byl stejne ani nahouby
15.10.10 11:00:44 A to jsem si myslel,že ten muj rakušák na tom o moc hůř být nemůže,ale jak vidím tak jsou i horší eRka

-> Joki: viz moje ID.
za blok nevim, ale vypada jako kdyz stoji dvacet let ve krovi,
zadni blatniky to teda nevim, ale pokud nekdo neco z toho chcete, podivam se co by slo, slo by ze bych to rano omrknul, nafotil, nahazel fotky a kdo by mel zajem by se ozval a ja bych pro to sjel. Ale jen pokud by nekdo opravdu neco kontkretniho chtel.
za blok nevim, ale vypada jako kdyz stoji dvacet let ve krovi,
zadni blatniky to teda nevim, ale pokud nekdo neco z toho chcete, podivam se co by slo, slo by ze bych to rano omrknul, nafotil, nahazel fotky a kdo by mel zajem by se ozval a ja bych pro to sjel. Ale jen pokud by nekdo opravdu neco kontkretniho chtel.
Něco podobného jako je to eRko ( akorát staršího) sháním. Resp. kastli. Chci si svařit nové auto. Moje Mazda mi byla při vyvařování málo
Nevíš co by chtěli za blok motoru z toho eRka? A kde je? Jsem totiž z Uherského Brodu ( kousek od hranic se SR)

Nevíš co by chtěli za blok motoru z toho eRka? A kde je? Jsem totiž z Uherského Brodu ( kousek od hranic se SR)
-> Vojťas: zadní blatníky, pokud jsou aspoň trochu slušný.
mna napadol este rozdelovac ... originalny nemam ani jeden, len jeden M-kovy s upravenou odstredivkou
-> Vojťas: Akekolvek listy, skla, cokolvek co je ine ako na kile, lizatko sa da v pohode opravit (moje bolo na 3 kusy), cokolvek, co ostane v interieri, ak je zachovaly, tak stresny tapacir... z motora jedine vacka, mozno niekoho zaujme chladic oleja a ak nieje deravy, tak aj chladic vodny, akje original erkovy
-> Vojťas: pokud jsou v aspoň trochu použitelné všechny hliníkové lišty (hlavně střešní dlouhé okapničky) tak stojí za záchranu taky.
-> Pavel P..: pochybuju ze z toho neco jeste pujde pouzit, lizo bude beztak zlomeny, to uz si nepamatuju, prava strana byla uplne uhnila/utrzena, i klakson byl rozbitej :( je to skoda no
-> Vojťas: je to slušná kaše.... no nějakej erkař tě určitě poučí co má nějakou cenu.

-> Pavel P..: lizatko bych si vzal no, predni okno je rozbity, ale rikam, prijde si typek pro interier, a pochybuju ze by tam neco z toho nechal, ja chci zadni svetlo na spz 
motor samozrejme bez hlavy :( stalo to v nejakym krovi a taky to na to vypada, tak ze asi nema cenu z toho neco brat,vacku nebo tak neco

motor samozrejme bez hlavy :( stalo to v nejakym krovi a taky to na to vypada, tak ze asi nema cenu z toho neco brat,vacku nebo tak neco
-> Vojťas: vem z toho lízátko přední, pokud nebude rozlámaný a přední okno, to je docela nedostatkový

solidni hniloba, nekdo to ma zamluveny kvuli interieru, v pondeli jdu omrknout co z toho zbylo
-> 1560: 

-> Tomáššš:
Tatranku. Dej mi do SZ adresu, pošlu
Tatranku. Dej mi do SZ adresu, pošlu

-> 1560: a.b.c.d. je spravne
co som vyhral ? 

-> 1560: Právě 

-> Nwkt:
Dovolím si polemizovat. Při té ceně vyvozuji následující:
a) majitel neví, co prodává (=blbost)
b) majitel potřebuje prachy, prodává pod cenou
c) majitel ví, co prodává, ví, jakou to má hodnotu (= auto zralé na kompletní GO)
d) jsou to jen nějaké díly
Dovolím si polemizovat. Při té ceně vyvozuji následující:
a) majitel neví, co prodává (=blbost)
b) majitel potřebuje prachy, prodává pod cenou
c) majitel ví, co prodává, ví, jakou to má hodnotu (= auto zralé na kompletní GO)
d) jsou to jen nějaké díly

-> Jožynek :
Já o ničem nevím :)
Já o ničem nevím :)
-> 1560: ale info podať môžeš...

-> 1560: Nemam to kam dát, ale zajímal by mě stav 

-> Nwkt:
Chtěl bys?
Chtěl bys?
-> Nwkt: Na SK je na predaj jeden za teraz neviem 1200/1300e ale stav dosť bieda...

-> felda1,6: V jakym stavu?
jinak vím o FUNu v německu za 700 euro
ta fotka s tím FUnem je z autolandu Sluštice, byl na prodej tušim za 18tisíc
dneska na vrakáči už ani kouknout se človek nemužu...hned ať vypadnu no nic green line silver line modry fačko a tak 20 škodovek + ješte nejaky fáčka a něco dalšího všchno na placky naskladány na sobě silver line kompletní na placku hned
přijede mrd na kupu demence jinak jedno emko mělo novy světla a v zadu logo ze spartaka ktery sem chtěl bohužel na sračky samo rozmrdý na kupě 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: "Liečba ničením. Rozbíjajú čo im príde pod ruku a výborne sa pri tom bavia." Ide o špecialozované šrotoviská, kde keď si zaplatíš, môžeš spokojne čokoľvek rozbiť a uľaviť tak svojim nervom, ako ten divný týpek na obrázku. Dľa mňa, kokocina

-> Viliam: a o tam k tomu píšou?
-> Nwkt: jo je tam "CZ"..na obrazku v časopise to je zreteľnejšie vidieť
-> GRED-Činpokomon :D: a co ta zluta spz vlevo dole?
-> GRED-Činpokomon :D: Já z toho teda nepřečtu co tam je
-> Viliam: na tý fábii je vidět nálepka CZ,to nebude německo...
Aji ty žlutý elektrony by se hodily:)
-> Flasch1994: to stříbrný dole ;)
Tak v našich koneckončinách by i to co je vidět z Funa na fotografii bylo dobře zpeněžitelné. A vzato z druhé strany, zakoupit nové nebo ve skvělém stavu tu část vozu která je vidět, je rovno velmi dlouhému shánění a ukousnutí části výplaty.
Tak tohle bych na vrakoviště nikdy nedal, asi nějaký blázen
Pokud to teda není rostřelený na předek.

-> Lukaso358: jestli myslíš to červený, tak to je fabka v sedanu