skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
-> RAKUŠAN: prilepene
Neviete niekto ako sa ta lista z tej maske demontuje? Je to priskrutkovane? Dakujem.
-> petr s: Jistě kde mám brát loga 

-> petr s: nj

-> Tomaso435: -> Lukaso358: Žebrá ceká rodina?
-> škodak: odmontuj sežeň krabici zabal do novin pošlu a na učet ti příjde odměna vč zaplacení nákladů 

-> škodak: Přibal mu k tomu to logo 135LS co tam je nad lištou
A pošli mu to když tak strašně prosí :)

A pošli mu to když tak strašně prosí :)
-Tomaso435 no, můžu to odmontovat zdarma, není problém ale s tím posláním, no nevim no..
-> škodak: Těch je dost i jinde.
Pokud se směješ svému zaseknutému Caps Locku a neschopnosti nalézt vložení nicku do příspěvku, děláš dobře.
Pokud se směješ svému zaseknutému Caps Locku a neschopnosti nalézt vložení nicku do příspěvku, děláš dobře.

-> škodak: na ko le nou tě pro sím

-> škodak: neprovokůůůůůůůůůůůůj a kup mi ji tam ;) jesi chceš flašku koupim ti za to flašku, nebo ti tu celou akci proplatim hlavně mi to véééééééééém

ty jo vzácná maska na fávo. Masku 130 sháním už asi rok..A ty kouřový blinkry bože ty lidi jsou hloupí.
-> škodak 20.11.10 19:46:25: Ten by se zrovna celkem hodil.
-> Tomaso435: bude to taske ho presvecit ties nieco odtial chcem

-> škodak: tak to s tebou nevypadá na kšeft co?

-DEKODOVAC - ŽELEZNÝ BROD (LIBERECKÝ KRAJ)

CAVKO A DE SA NACHADZA TO VRAKOVISKO VIES ODPISAT DIK
-> škodak: do cr je to daleko

-> škodak: dyž mě se do liberce nechce :-( nabízím finanční odměnu :-)
já tam byl jako nevítaný host:D
hele hoši, přijďte si to odmontovat, a to zadarmo :D
-> škodak: jj to je ta maska 

-> škodak: lištůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
ůůůůůůůůůůůůůůůůůů

-> castrol: uvidime jak kolega odepíše
-> Tomaso435: a bude z toho nieco 

-> afro100: ved vies ako som to myslel 

-> castrol: už sem mu psal sz

-> castrol: ne masku ale listu, a specialna poziadavka: nesmie byt prasknuta 

-> škodak: to facko ma taku masku aku tomaso zkana 

konečně něco pořádnýho
tady jsem si otevřel motor :D :D :D a zase zavřel:D

škodak 20.11.10 19:24:09 napsal: tááák, tady pár fotek z dneška, GLSka se nám nějak postupně rozebírá, chybí přední mřížka a zadní nápis
chyběj i chromy na dveřích...........

tááák, tady pár fotek z dneška, GLSka se nám nějak postupně rozebírá, chybí přední mřížka a zadní nápis

-> tominooo: feldy sa robili do cca 7/2001 takže február 2002 bola doba prihlásenia nie roky výroby
-> Karlos (WIO46) 20.11.10 16:43:43: to je zajimavi kdyz ji pritakli tak mi ji nabizely a videl sem velkej tp a tam byl unor 2002 a este kde si vzal bilou ???
-> tominooo: Bílá nevypadá, spíš červená chilli. A Felda z roku 2002 asi taky těžko, když končily 2001.
Krup=> jj, Horka nad Moravou ( mě by spíš zajimalo to garde )
-> Peťo_120gL_NZ-sk: škodovky máme preto že je koníček a pamiatka . darmo v tých rokoch bolo toľko áut - kde sú ? videl si na dobových fotkách "tie" autá o ktorých píšeš že boli lepšie? nebyť 1000-120 tak ľudia chodia na koni doteraz
-> Peťo_120gL_NZ-sk: aspon ze pre ten konsky ked je už dost velky 
síce máš čiastočne pravdu ale tie cukríky každý týždeň leštené a v daždi nejazdené, tak tých je fakt škoda.

síce máš čiastočne pravdu ale tie cukríky každý týždeň leštené a v daždi nejazdené, tak tých je fakt škoda.
niektoré reakcie tu sú už fakt prehnané.....aby niekto oplákaval rozjebanú felíciu ako keby to bol niaky skvost revolučny....je to na smiech.....zničený seat a spol. ale už vam nevadí aj ked je to xy krat lepšie auto (afro) fakt najprv sa zamyslite až potom píšte hluposti , či auto patri do šrotu alebo nie je predsa len a len majitelovo rozhodnutie a VY nemáte právo pičovať za to kde a ako auto skončí.....a čudovať sa ako môže niekto odvrhnúť skodovku (a len z fotky tak posudiť) je už fakt debilita nad mraky. Zamietate že škoda je česko-Slovenský výrobok, ale aby som bol úprimný v porovnaní s ostatnými automobilmi tej doby je to asi najzaostalejšie auto, nech hovorí kto čo chce - je to tak !!! Jakživ nenávidím fanatizmus na niečo a už teraz sa teším na to ako ma tu začnete ukamenovavat :P a na otazky typu : tak prečo mas skodovicu, atd ? odpoved pre kokot konov :D !!!
-> tominooo: Aj takto smutne končia autá no......zadržíme slzu a život ide dalej......

-> sumix 19.11.10 23:15:41: spravne byla to 1,6 rok 2002 a majitele byly cikani kdyz jsem ji u nich videl poprve tak byla nadherna
-> tominooo: Hm, to se chudák felda určitě dostala do ruky nějakým "hrozným borcům"... Z takových lidí je mi na