skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
ujov Megane...asi 5rokov stal na dvore ako darca ND.A ked už prišlo platit za poistku tak sme ho radšej dali do šrotu.Bolo 2krat rozbite no tu druhu havariu už nerozchodil.Motor mal len 118t.km a je na nom asi 3roky stara kapota
Opel Ascona 1.6 automaticka prevodovka,bez korozie,len povrchova hrdza
To policejní parkoviště je brutální chtělo by to vykoupit všechny škodovky :)
-> Thomas: a náhodou holou kasli by třeba nenechali?
-> Tomaso435:
Díval a pokud jsem dobře viděl, tak nic.
Díval a pokud jsem dobře viděl, tak nic.
-> Tomaso435: Že né? Zelenej do šrotu a ty k chocholuškoj.
-> Milan 136: bohužel nevyléčitelná 

-> Milan 136: Příběh obyčejného šílenství...
Jinak já bych odloubal loga na všem.
Jinak já bych odloubal loga na všem.
-> Tomaso435:
to už je nemoc

-> 1560: kouknuls dovnitř primy ? kdby náhodou byl hnědej středovej panel, nebo třebas volantik :)
V Prostějově akční modely Favoritů a Formanů, žel nic použitelnýho...
Prima
Prima
-> Mantrabeach: -> škodak: zajímavej určitě je,ale ty auta co jsou na fotkách jsou auta co tam kdy měli,jednotlivý auto tam nechaj tak tejden,pak ho vezmou na dílnu,vypustěj náplně,vezmou z toho pár věcí co určitě prodaj a zbytek daj na hromadu,kde na tom tak tejden je položený ještě další auto a pak přijede náklaďák,udělá cvaak,hodí do kontejneru,trošku do doplacatí,hadí na to ještě další 4 auta a odveze to do pecí.
Mam tam známýho a kolikrát docela čumim že tam nechaj 4 ramennej volant,kouřový zadní světla,stropní hodiny a podobný doplňky. Hold na to nehrajou a jedou jen spotřební věci.
Mam tam známýho a kolikrát docela čumim že tam nechaj 4 ramennej volant,kouřový zadní světla,stropní hodiny a podobný doplňky. Hold na to nehrajou a jedou jen spotřební věci.
-> škodak 19.03.11 02:03:59:
velke škody 

-> Tomaso435: měl sios ty blinkry dát na Fávo. ;-)
-> Gryzly: ty mi sou k ničemu, spíš boční pozičky a zadní světla to mělo z nějakýho iveca tak ttřeba na přívěs . .no uvidime
-> škodak 19.03.11 02:03:59: Ta 105ka (120) 84" v tyrkysu nevypadala nijak zle. Škoda jí

-> ziza 14.03.11 00:14:50: Tohle je v Praze-Dubči. Ten Rapid tam už vážně stojí min. rok a není jedinej. Vím že občas dělají aukci, ale tam se spíš objeví nějakej eskort, golf2 apod.
-> Tomáššš 13.03.11 21:07:43: Bohužel, nemohu sloužit, ale stála tam jen chvíly
-> Don_pepe: -> xerox422: Taky bych se tam chtěl někdy dostat s bednou nářadí
-> Peťo_120gL_NZ-sk 14.03.11 16:49:36: Tak netvrdím že jich bylo vyrobeno nějaký kvantum. Ani se není čemu divit, při způsobu jakým vznikaly
,ale co jezdím do Berlína, tak tam občas nějaký potkám.
-> Tomáššš 13.03.11 21:07:43: Bohužel, nemohu sloužit, ale stála tam jen chvíly

-> Don_pepe: -> xerox422: Taky bych se tam chtěl někdy dostat s bednou nářadí

-> Peťo_120gL_NZ-sk 14.03.11 16:49:36: Tak netvrdím že jich bylo vyrobeno nějaký kvantum. Ani se není čemu divit, při způsobu jakým vznikaly

-> škodak: člověče docela zajímavej vrakáč,je tam dost na výběr.zajímalo by mě jestli by prodali skelet případně
-> Tomaso435: Blinkry jsi tam nechal
-> Tomaso435: jo 

dneska u nás na vrakovišti . . . před a po :-D co taky odemě jinýho čekat žejo :-D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : akotak kukam foto niake pozostatky tam aj su...ale neviem akom stave a počte...
-> Peťo_120gL_NZ-sk: Ale předpokládám, že sedačky už nejsou, hej? Máš alespoň foto?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : aj sedacky aj vyplne dveri....a volant bol v koži 4 ramenny alá felda...bohužial žlty
-> Peťo_120gL_NZ-sk: Mělo to i nějaké zajímavé sedačky, jako měla Felda s interiérem Harlekýn?
-> Enggik: no z celkom doveryhodneho pramena som sa dozvedel že takych VW POLO HARLEKIN sa vyrobilo 3800 ks iba. Celkom zaujimave že akurat na nasom vrakaci jedno kľaklo :D
xerox422 13.03.11 20:47:14 napsal: Tam by som chodil aj ja
len neviem na čo im je tam tolko aut ked im to tam len tak stojí roky, nejaka burza dielov by sa na to zišla.
víš kolik si účtují takováhle záchytná parkoviště za den..? nevim kde je tohle ale v praze je 200kč/ denně...!! auto které se odtáhne a nikdo se o něj do měsíce nepřihlásí tak putuje na poslední štaci.. má to rozlohu cca asi jako 10 fotbalových hřišť.. je tam škodovek, favoritů i 100 a pár Erek..ale taky často i auta stará jenom pár let..!! některá jdou do dražby ale většina se střelí "známým " na eko likvidaci.. a tam je rarit.. vždycky když tam jedu tak je mi z toho úzko..

víš kolik si účtují takováhle záchytná parkoviště za den..? nevim kde je tohle ale v praze je 200kč/ denně...!! auto které se odtáhne a nikdo se o něj do měsíce nepřihlásí tak putuje na poslední štaci.. má to rozlohu cca asi jako 10 fotbalových hřišť.. je tam škodovek, favoritů i 100 a pár Erek..ale taky často i auta stará jenom pár let..!! některá jdou do dražby ale většina se střelí "známým " na eko likvidaci.. a tam je rarit.. vždycky když tam jedu tak je mi z toho úzko..
sakraa :-( hned bych z těch felicí pár dílů vzal :-(
-> afro100: len ma to zaujima nic viac

-> Tomáššš: co z toho ked uz tam nestoji ?
-> Enggik: o tej stovke nevies daco viac ?
Tam by som chodil aj ja
len neviem na čo im je tam tolko aut ked im to tam len tak stojí roky, nejaka burza dielov by sa na to zišla.

Enggik 13.03.11 18:23:14 napsal:
není to sice na vrakovišti, ale na odstavným parkovišti Městský
policie. Rapid 120 na kopretinách. Ten už tam stojí minimálně rok.
A skoro bych řekl, že to je auto který jsem kdysi chtěl kupovat.
Cožeee parkoviště MĚstské policie ??

není to sice na vrakovišti, ale na odstavným parkovišti Městský
policie. Rapid 120 na kopretinách. Ten už tam stojí minimálně rok.
A skoro bych řekl, že to je auto který jsem kdysi chtěl kupovat.
Cožeee parkoviště MĚstské policie ??

-> Enggik: Ženský choděj do obchoďáku, sem bych chodil já 

-> Enggik: tak ty stovečky je škoda, vypadá zachovale ..
není to sice na vrakovišti, ale na odstavným parkovišti Městský policie. Rapid 120 na kopretinách. Ten už tam stojí minimálně rok. A skoro bych řekl, že to je auto který jsem kdysi chtěl kupovat.
-> Peťo_120gL_NZ-sk 11.03.11 18:25:10:
-> Radek Retro eLeSo: vždyť po německu se jich ještě pohybuje dost

-> Radek Retro eLeSo: vždyť po německu se jich ještě pohybuje dost
-> Peťo_120gL_NZ-sk 11.03.11 18:22:41: takováhle rarita a na šrotáku jo????
,těch bylo fakt málo a mě by doma nevadilo-fakt škoda

-> Karlos (WIO46): prej vypsaný všechny barvy :-D
...to než na stk najde všechy barvy na autě :-D
...to než na stk najde všechy barvy na autě :-D