Tak to je stejný Já to nechápu ... chci se procházet mezi autama a vymejšlet, špekulovat...chci si to užít a ne čekat za bránou jak žebrák ... mno jejich chyba přišli o kšeft...kašlu na ně...si to seženu tady , nebo jinde.
tak já nevím? Ze dvouch vrakáčůmě vyhodili, že mě tam nenechaj samotnýho co prohlížet!?...prej ať jim řeknu co potřebuji,,,,že tam NIC K PROHLÍŽENÍ NENÍ ... Divnej přístup... podezřelí přístup....jestli oni tam kucí nekšeftujou z kradenejma?
Jezdíte někdo do Mladé Boleslavy na Hejtmanku? Dnes jsem jel kolem, a vypadá to že škodovky se tam ještě ve velkém objevují, dokonce jsem zahlídl i nějaký dvoudvířko (Rapid/Garde?) Nějaké zkušenosti, jak to tam chodí?? Dnes bylo bohužel zavřeno :-/
tak dnes v místním rudenským šrotu byla červená užovka již s emkovým zadkem, ale starým chromovým nárazníkem vzadu...přelem v roce 83..tu znám jen z fotek a zrovna jí musim vidět ve šrotu
-> Nostalgik: sierri sou pekný fordi ji bych jí koupil ale byla na slovensku a musel bych ukecat majitela. sice tamto je to renolt ale tady jde o to plejtvání mohl to prodat někomu komu je jedno co má za auto ale potřebuje ho pro rodinu no Mimochodem tato sierra nás opustila tento rok měla nastáno pár let 2008 tam byla odstavena a když jsem šel tenhle rok z prdele s kolegou do cirkusu nebyla tam ... je na vrakovišti vím to .
nabouranej rencek z dovolenej zachovalej akorád trošku nabouranej boužel šel na vrakovište určite by to mohl prodat někomu kdo by si dal práci z opravou a bylo by to fajn auto pro rodinu tomu se říká plejtvání.
Ford Sierra Mk1, kúpená niekedy v rokoch 1984-85 v Tuzexe, vlani predaná prvým majitelom s pôvodnými dokladmi a faktúrou vo velmi slušnom stave. Dnes už stojí na vrakovisku v Leviciach, dostal sa do špatných rúk...
-> James1991 10.07.12 12:03:21: Já jí zkusím kontaktovat.. i když spíš ne, autíčkář byl její nebožtík táta, ve stavu skorovraku vyměnil s někým za Hondu Monkey, zrenovoval, daroval... poznávací znamení - mělo by to minimálně vpředu natahanou elektroinstalaci z tuzemskejch zdrojů, t.j. "škodovácký" dráty..
Byl sem tam pro drobnosti, lampičky z kufru Formana a plasty na obložení zámku kufru a podivat se.
-> Jozka:
Je to možný, jelikož na autě je i CSka dosti zašlá, takže to může být ono, nechce ho kamarádka zachránit, já mít dostatek financí a místo, možná bych o tom i přemýšlel, ten stav byl vážně vcelku dobrej.
-> 1560: No za tu dobu jsem si všiml že léto je o ničem, já ještě pamatuju když to stálo i vzadu a odváželi auta neslisovany ... Ty Nezamyslice to nevím tam jsem nebyl, já počkám až se zase metal naplní a pak půjdu pro to co potřebuju
Léto je vždy slabší. Počkej tak na září, to tam toho bude víc. Nebo zkus Nezamyslice - onehdá tam pár aut bylo v celku, ale je složitější se tam prokecat.
Dnes jsem přišel do Prostějova na vrakáč a jak jsem viděl že tam není ani jedno neslisovany auto tak jsem odešel, tohle se mi ještě fakt nestalo že by tam nic nebylo a já si nic neodnesl
-> James1991 09.07.12 13:21:44: Něco takovýho dostala kamarádka (pražská) k 18.tinám - cca v roce 1984-85. I barva sedí, ale SPZ si bohužel nepamatuju..
Cca před hodinkou foceno u nás na vrakáči. Čuměl sem jak blázen, Opel Rekord 1700. Překrásnej stroj, až na ten lak vypadal vcelku zachovale, myslim že je velká škoda ho sešrotovat, tak kdybyste o někom věděli kdo by si ho chtěl vzít, vím kde stojí. Interiér celkem slušnej, možná i kompletní, motor v něm je taky, jen někde stál nějakou dobu v mechu.
-> castrol: to ti verím, ale tak všetko sa nedá naraz a pre jeden typ sa treba rozhodnúť ...a erku nájdeš..nezdá sa to ale sú zašité kade-tade, aj dobré kusy
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Bohužel, tak to bývá :-/ Mne by se z toho hodila jen kapota, vypadá celkem zdravě. Ale což, je to z ruky, a jednu zatím mám.
Pokud to je na mne, tak oficiální bydliště je Praha, praktické bydliště je Brno a fyzické bydliště je Kroměříž, školu mám v Přerově a práci v Kroměříži. Takže jsem tak nějak odevšad