-> afro100: to je proste tuzing afto tam ide o krasu ne o funkcnost
17:29:40 26.04.2011
afro100
-> castrol 26.04.11 17:28:00: ja proti kyvke nic nemam, len mi nesedi to uvazovanie toho cloveka ... nasere tam hromadu capovin a na funkcne veci sa vyprdne ...
panove nezna nekdo tuhle skudku vydal sem ji v jihlave a byla mooc pekna dvere se otviraly nahoru a fura tuningu a najednou ji privezli naprcanou do srotu tak sem si z ni vzal alespon par veci
-> Star LC20: udrzovana je, ale na podvozek sem nekoukal, ani motor nevidel. Mozna kdyby se zbytek rozlestil tak by tolik nebyl patrny rozdil stary a novy lak. Chces snad mit dalsi zelenou ? :)
16:51:42 26.04.2011
Star LC20
-> Vojťas: Takhle na fotce vypadá dobře, ale zdání klame říkáš ?
16:46:59 26.04.2011
Vojťas
-> Star LC20: ani bych nerekl, neptal sem se ale rekl bych ze ji bude chtit prodat v celku, ale zadna libovka to teda neni.
Zdravím, potřeboval bych od někoho pomoct. Scháním bez úspěchu kousek kastle ze stovky. Chci poprosit až se někdo budete motat na vrakáči a bude tam mit chvili, jestli by jste mi odřezali tenhle kus. Mám to v inzerci skoda-virt.cz/cz/.../1443
82-konzole-brzd-s-100 ale bez úspěchu. Díky
-> ochoda: no prostě to tam někdo dal sešrotovat a dál se o to nestará. Jelikož majitel není zas takovej vul jak si o něm každej myslí, tak to zrušil na černo jenom papírově. a auto fyzicky zustalo. za 5000 se prodalo (pač 5 je víc než 1500 za železo). ten co ho koupil za 5 ho nabízí za 14 (na díly na přestavbu na tuning) na silnici s tim už nemužeš , je to "neexistující" auto podle papírů. ......a ještě uvádí nepravdivý informace. ale 14 mu za to asi nikdo nedá . . je to docela hujda . . .