skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
tipy na lepší přední brzdy š742
-> kure: V čem jsou pro Tebe možnosti 4P rozšířených chlazených brzdičů s osinkocementovými destičkami limitující?
4p + royperkz a chladaky nebo Pilot tu kdysi psal o silnych nechlazenych kotoucich a muzes zkusit i cryo a pak poreferovat

Už sem se s tím setkal na několika e-shopech a označují tím M-ko proč to netuším
-> Eidy:
Taky jsem koumal, co myslí tím 744
Jinak se omlouvám za netématický příspěvek.

Taky jsem koumal, co myslí tím 744

Jinak se omlouvám za netématický příspěvek.
Bylo by fajn přidat na gramatice a taky na vysvětlení. Můžu ti tady poradit třeba Porsche 911 Turbo a splním zadání. Dovolím se tedy otázku: Proč? Co by mělo být výsledkem a za jakých podmínek. Myšleno za jakých podmínek chceš auto provozovat? Jedná se o vylepšenou sériovku nebo plnokrevný závoďák? Podle mě se totiž dá vykřesat i ze sériových dílů slušný výkon, pokud je vše v pořádku. Nebo se dají nahradit buď destičky nebo kotouče něčím lepším a zase je to jinde. A nebo se dá vyměnit všechno, ale stojí to přiměřeně peněz a úsilí.
A pokud je mi známo, 744 je označení chladírenské jednotky, nikoliv modelové řady.
A pokud je mi známo, 744 je označení chladírenské jednotky, nikoliv modelové řady.