skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Odloučené pracoviště Úpsii
-> palinator 09.01.23 19:27:16:
jakoby jo.

-> King:
Ale ona je píča jen jakoby..
Ale ona je píča jen jakoby..

-> King 09.01.23 16:28:51: Vidíš, to bych se mohl taky zeptat, jestli kromě Vrabela znají i Peterkovou a chodili na její veřejné seance.
Jsem pica a ted to mam i cerny na bilym:
www.novinky.cz/clanek/kri mi-peterkova-odmitla-ze-by -vyroky-o-strileni-deti-ar madou-sirila-paniku-404195 10
www.novinky.cz/clanek/kri mi-peterkova-odmitla-ze-by -vyroky-o-strileni-deti-ar madou-sirila-paniku-404195 10
-> dragon_cb_cz 09.01.23 08:12:52: On není hloupej, takže asi ano. Já jsem to sem dal v jiné souvislosti. 

-> Jirik_Tuňák1983 08.01.23 23:38:51: ... a pamatoval si to Milošek i o 20 let později, kdy se z velké části touhle skupinou lidí nechal 2x zvolit prezidentem 

-> dragon_cb_cz 08.01.23 20:13:00:
1992, Federální shromáždění
Prezident Václav Havel prosazuje zákon o referendu. Poslanec Miloš Zeman je proti referendu: „Chtěl bych varovat před obecně rozšířenou a dalo by se říci populistickou iluzí, která vychází z názoru, že hlas lidu je hlasem božím, a že to, co nespraví Parlament, spraví občané. To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti nebo sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina této země má podprůměrný intelekt. Těmto lidem – je to tedy polovina národa – uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa”

1992, Federální shromáždění
Prezident Václav Havel prosazuje zákon o referendu. Poslanec Miloš Zeman je proti referendu: „Chtěl bych varovat před obecně rozšířenou a dalo by se říci populistickou iluzí, která vychází z názoru, že hlas lidu je hlasem božím, a že to, co nespraví Parlament, spraví občané. To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti nebo sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina této země má podprůměrný intelekt. Těmto lidem – je to tedy polovina národa – uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa”
-> Milan 136 08.01.23 19:04:29: Teď v sobotu je prej nějaká Vrábelpárty na náměstí, tak prej jdou všichni ze ségry manžela strany. Takže i brácha, máma, táta, babi a nevím kdo další ještě..
Jsem říkal, že Vrábel je hroznej debil a dezinformátor. Ale na to konto jsem se dozvěděl, že říká pravdu jak to je a jaká je naše vláda. Plus že Vrábel podporuje Rusko ve válce, kterou vyprovokovala Ukrajina.

Jsem říkal, že Vrábel je hroznej debil a dezinformátor. Ale na to konto jsem se dozvěděl, že říká pravdu jak to je a jaká je naše vláda. Plus že Vrábel podporuje Rusko ve válce, kterou vyprovokovala Ukrajina.
-> Jirik_Tuňák1983 08.01.23 17:47:47: No doprdele.
Teď jsem se dozvěděl, že z jedné strany přiženěné větve se jede komplet AB a Vrábel. Ale komplet celá rodina.

-> StepaNoFUN 07.01.23 16:30:26: To zas najakej jouda objevil Aeronet

-> palinator: Za tuhle dobu? Reálně možná někde u Hodonína. :-D
Když cesta na Václavák trvala AČR asi 4 dny a cestou jim z toho stihli ukrást i zadní světla a jedna civilní fábie dokázala vyřadit z provozu několik Pandurů na několik let...
Když cesta na Václavák trvala AČR asi 4 dny a cestou jim z toho stihli ukrást i zadní světla a jedna civilní fábie dokázala vyřadit z provozu několik Pandurů na několik let...
-> StepaNoFUN:
Tak ono kdyby Rusáci neudělali šikovný vojenský manévr, tak jsme přeci s AČR byli už na předměstí Moskvy, že?
Tak ono kdyby Rusáci neudělali šikovný vojenský manévr, tak jsme přeci s AČR byli už na předměstí Moskvy, že?

No ty woe... Jak to nesleduju... www.facebook.com/photo?fb
id=62454...
Dobrej těsnopis 
"řed div obnov a klas ener" zní skvěle. Zní to skoro jako "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed elit..."

"řed div obnov a klas ener" zní skvěle. Zní to skoro jako "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed elit..."

-> David29 04.01.23 21:20:32: Ano, je to naprosto učebnicový příklad toho, jak může mít někdo technicky vzato pravdu a přitom být po právu za úplnýho debila 

Ale má pravdu, ne že ne 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 04.01.23 20:18:35: Jestli se nepletu, tak Stepanek byl svyho casu clenem RRTV
-> vhml: -> King: To musi bejt troll, prece nekdo nemuze bejt az tak vyndanej...
-> vhml 04.01.23 18:27:36: Tomu uz taky pekne prcaj v hlave šídla

-> Eidy 04.01.23 10:21:44: Tak udržovat hádku je často důležitější než to o co se lidi hádají...
-> palinator 03.01.23 23:16:57: základním pravidlem asi je, rozporovat jakýkoliv argument protistrany. 

Jsem si vystřih... 
On většinou oficiální tisk něco plácne, nesplní se to a místo toho se lidi maj líp.
Fskutečnosťy se rozbil kremlobot.

On většinou oficiální tisk něco plácne, nesplní se to a místo toho se lidi maj líp.

Fskutečnosťy se rozbil kremlobot.

-> King: Nevim jak na pohotovosti, ale třeba dávky na bydlení ted fakt nestíhají vyplácet. Nájemnice si stěžovala že to musí táhnout ze svého

-> palinator 02.01.23 08:03:06: Totalni vygum. V Praze je pul mio Ukrajincu a proto tiche maminky s placicimi decky cekaji na pohovostech 8 hodin na osetreni

Tohle musí bejt trolling, ale zase že by ho někdo dokázal udělat tak věrohodně? 

-> dragon_cb_cz 27.12.22 17:57:21: Vlevo dole vidím pozadí ze znělky Večerníčka 

-> Milan 136 27.12.22 19:49:03: Jo, já to vzal od něj z profilu, jen jsem doufal že je to třeba nějakej neofiko parodickej, ale tak daleko to Volný asi ještě nedotáhl 

-> dragon_cb_cz 27.12.22 17:57:21: Asi bohužel real

-> dragon_cb_cz 26.12.22 16:53:10: Fešanda, což?
-> palinator: Kdo říká, že se mi to vždycky daří? 

-> dragon_cb_cz:
Tak proč v tomhle topicu přispíváš?
Tak proč v tomhle topicu přispíváš?

-> Syny: Já na rozdíl od některých tady se zkoumání podobných zjevů snažím vyhýbat, ale když měla letos nějakou svojí chvilku slávy, kde vznikla tahle -> Jirik_Tuňák1983 26.12.22 15:25:19: fotka, tak jsem se dovzdělal
A ano, asi bych se bez toho i obešel 

-> dragon_cb_cz: Diky, o tehle jsem zatim fakt neslysel. A evidentne jsem o nic neprisel tedy 

-> Milan 136 26.12.22 12:17:17: Mne se ta kachynka zdala nejaka povedoma. Taky dobra prezidentka zemekoule

Koukam, ze v techhle exotech mam jeste mezery, vubec nevim kdo to je 

-> Milan 136 26.12.22 12:17:17: Tady jí to sluší více. 

-> Milan 136: To je hrozná kráva, se nedivím že zůstala sama. Už jenom jak ječí ve mě vzbuzuje touhu ji přetáhnout aspoň židlí nebo zahodit do Vltavy...
-> King 25.12.22 16:17:41: Tak to je ovšem pěkný
Já pokud budu mít štěstí a ještě dlouho nic nepodědím, tak to na podobný režim ještě dlouho nevypadá...
A nějaký ten čtyřlístek by se líbil no

A nějaký ten čtyřlístek by se líbil no

-> dragon_cb_cz 25.12.22 13:36:03: Nejspis bych to zvladnul, vzor mam v kolegovi, kterej uz na polovicni uvazek presel, a jeste zvlada stavet chalupu v Krnapu na stari.
Copak, jedna hujda z recky abecedy nestacila?
Copak, jedna hujda z recky abecedy nestacila?

-> King 25.12.22 08:24:32: Já to myslel ve vztahu k tomu polovičnímu úvazku - že asi spíš dáš jedno, nebo druhé, ne? Pokud jsi v pozici, že bys zvládl oboje, tak gratulki...
Jinak do tří výplat jsem se s autem vlezl pokaždé taky, skoro bych řekl, že i do dvou. Snad jen SX4 byla lehce přes... a nějak na tom nemám v úmyslu nic moc měnit (pokud se nerozhoupám k nějaké grandiózní pitomosti z Apeninského poloostrova).
Jinak do tří výplat jsem se s autem vlezl pokaždé taky, skoro bych řekl, že i do dvou. Snad jen SX4 byla lehce přes... a nějak na tom nemám v úmyslu nic moc měnit (pokud se nerozhoupám k nějaké grandiózní pitomosti z Apeninského poloostrova).