ad počasí: zatím se to jeví dobře, čtvrtek a pátek dopo (ale to už bude odcházet na východ) něco čekáme, ve čtvrtek bouřky, v pátek dopoledne dosrávky (odborný termit). Prakticky od pátečního večera až do neděle slunko, sobota kolem 25 stupňů, noci cca 16. Což je vlastně ideál. Upřesním, pokud se předpověď nějak výrazně změní, nebo se tam vyvrbí nějaká fronta na víkend (snad ne).
-> Hanz1912 19.06.25 10:03:09: Na počasí závisí moje hlavní činnost. Předpovědím po dlouholetých zkušenostech věřím maximálně 2 dny dopředu a dle toho i plánuji
-> OndraKrupi: noo docela pálava bude. Takže možná odskočit někde k vodě. Takže počasí je zafixované. A mělo by to teoreticky platit. Takže dejme si do pořádku sahary ať se nám to nepřehřívá
Já hlásím, že desítku oříšek jsem zatím nikdy neztratil. Jen sedmičku a pokud se počítají i rozlomené ořechy, tak kdysi dvě devatenáctky Tona Czechoslovakia při prvním rozebírání vlečky...
-> darklord: samozřejmě emaily, velikost pipíška, počet sexuálních partnerů, počet ztracených ořechů vel. 10 a zamlčené investice do vozu nezveřejňujeme
-> Vojťas: Nevím jestli přímo smutné, ale je to tak... Dobré je, že pořád bylo nejvíc Favoritů a Felicií, což už jsou dneska vlastně taky skoro veteráni...
A když to spočítám, tak první Pohofest byl v roce 2011, tak to bylo 30 let od začátku výroby Rapida, 35 let od začátku výroby 742 a 42 let od zařátku výroby stovek. A letos je to 36 let od začátku výroby Favorita a 30 let od začátku výroby Felicie.
Takže vlastně Favority a Felicie na letošním Pohofestu byly stejně staré auta, jako Rapidy a 742 na prvním Pohofestu...