skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vyber repro - prosim radu
-> Sita: pravě ten panel mě nehorázně sr*l jak u český tak slovenský boudy... jo je to fajn místo pro milion věcí ale kvůli svý hlavě bych ho klidně oželel a vypínače dal tam co mám teď rozvaděč pro přídavnou hydrauliku :-) a přesně tam chci i časem nacpat rádio a repro do zadních rohů na blatníky :-) ikdyž nevím jestli má rádio v polokabriu smysl :-D
cau, budu delat ten panel, tudiz mlatit hlavu. Potrebuju zakrejt motor sterace, nekam dat asi "100" prepinacu a kontrolek a kdyz uz to delam tak si rikam, ze tam dam i radio... Dole zadny misto neni...
Zatim jsem ho tam mel jen chvili naraficenej a zda se, ze by to az tak prekazet nemelo, kazdopadne prijde omolitanovat a okozenkovat, aby to tolik nebolelo...
Jo a strechu necham jakou mam, nechci to delat zbytecne vysoky a topeni nahoru neplanuju...
Zatim jsem ho tam mel jen chvili naraficenej a zda se, ze by to az tak prekazet nemelo, kazdopadne prijde omolitanovat a okozenkovat, aby to tolik nebolelo...
Jo a strechu necham jakou mam, nechci to delat zbytecne vysoky a topeni nahoru neplanuju...
-> Sita: budeš cpát i 7xxx střechu, nebo si hodláš mlátit hlavou do panelu? ono i u 7xxx řady jsem se mlátil palicí do panelu :-D spíš bych udlal bedny na repro na blatníky 

-> Sita 11.10.14 08:07:34: Obecně to normované je, ale najdou se i vyjímky, takže bych počkat až co dojde fyzicky a podle toho udělal díry.
-> Sita 11.10.14 08:07:34: ksyž je koupíš tak ti přijde plánek s dírama 

zkusim ozivit toto tema: vyrabim do traktoru neco jako stropni panel a chtel bych do nej umistit i dva repro. Misto tam vychazi tak otpimalne na 2ks 165mm repro. Je to traktor, za jizdy asi nic slyset nebude, takze premyslim nad necim takovym: www.prohifi.cz/reprodukto
ry-do-auta/kicx-stc-652 .
Reproduktorum nerouzumim, zatim jen vim ten rozmer a protoze je to starsi stroj, tak nechci futuristicky design mrizek, proto jsem dal odkaz na tyhle.
Hlavni je ted pro mne rada jaky otvor mam v panelu vyrobit? Protoze az to bude namontovany, tak uz ten otvor menit nepujde. Existuji nejake standardni rozmery? Treba i vcetne roztece otvoru pro srouby?
Zatim jsem nasel akorat montazni schema pro nejake Pioneer 165mm repro, prumer diry do panelu by mel byt cca 150mm, je mozny ze tam pak budou pasovat "vsechny" 165mm repro?
Reproduktorum nerouzumim, zatim jen vim ten rozmer a protoze je to starsi stroj, tak nechci futuristicky design mrizek, proto jsem dal odkaz na tyhle.
Hlavni je ted pro mne rada jaky otvor mam v panelu vyrobit? Protoze az to bude namontovany, tak uz ten otvor menit nepujde. Existuji nejake standardni rozmery? Treba i vcetne roztece otvoru pro srouby?
Zatim jsem nasel akorat montazni schema pro nejake Pioneer 165mm repro, prumer diry do panelu by mel byt cca 150mm, je mozny ze tam pak budou pasovat "vsechny" 165mm repro?
-> Nojmis: Pokud byli skoro zadarmo tak neni co řešit.....

2all: tak jsem je vzal, stalo me to malou protisluzbu ale je to rozdil,Oproti tem papirakum, ktery tam byly uz od zakladu, je to uplne o necem jinym. Jasne,idealni to neni, napr. ve vectre je to zvukem uplne jinde, ale po tyhle vymene ve felicii: spokojenost. jinak diky za rady. Pokud bych je mel kupovat tak urcite vyberu neco jinyho, ale kdyz byly skoro zadarmo.....
-> Borin: no 10cm? Na výškáč moc, na basák málo, možná jako středovej bych takovej rozměr bral, ale to by zas musel mit zavěšení jak střeďák a ne basovou "lítačku" :-))
-> Nojmis: Od týhle značky ruce pryč!!! Měj jsem tu čest mít doma jedny nový 10cm repra a byl to děs a hrůza.Hrálo to příšerně a zpracování taky nic moc.
Bracho ma vo felde nejake sony (aj so zadnymi stali 7litrov, kupoval to predosly majitel), zaden tam teraz nema, len predne vo dverach a podl amna to hra podstatne blbsie nez moje repraciky za 500sk kus na kovovych drziacikoch obalenych 6mm mirelonom namiesto bednicky :). Tie jeho zneju tak trochu umelohmotne ako keby hrala cela umelohmotna kapsa vo dverach. A to tam ma lepsie radio, ktore u man hralo lepsie nez moje.
-> Vojta: no ja tam mam origo dvoupasmovy tvm a nestezuju si... Je to spis do stredu a je jasny ze vysky u nohou nejsou idealni, ale ve spojeni se zadnima je to celkem v pohode.
Souhlas s TUNERem ale pokud je muzes mit zadara nebo tak tak to zkus a urco to bude lepsi nez to co ma felda v zakladu. Pac nedavno u me byl znamy z felinou a to co vydavaly ty repra...to byl des

-> TUNER: diky za osvetu, ve felde jsem mel nejaky papirovy repraky, asi nic moc, byly tam pry urcite uz od koupeni auta r.96, takze tohle je asi urcite neco lepsiho, muze je mit gratis, takze asi neni co resit,a koukal jsem vyhybky tam nejsou. Jinak diky za radu, snad to bude mit o neco lepsi zvuk

-> Nojmis: No,nevim co je to za značku,ale já bych šel do něčeho osvědčenějšího....Dneska se za cenu do 2000,- nebo třeba 1500,- za jetý dají sehnat pěkný repra.....Tohle jsou koaxy a ty by výhybky mít neměli...A nějaký k nim dokupovat je nesmysl....Takže jestli jsi ochotnej vrazit třeba 1500,- tak už by jsi mohl sehnat nějaký kompa a dát si vejškáč na palubku.Určo to bude hrát líp než do nohy....
Nebo napiš kolik chceš investovat a může se udělat nějakej kompromis...
Jinak výhybka se zapojuje tak že do ní přivedeš + a - a z ní vede + a - na středobas, + a - na vejškáč a jestliže je to nějakej lepší model je možnost si nastavit ještě ůtlum třeba o 6/12 dB...to je různý..
Výhybka by měla bejt v sadě s reproduktorama,protože každej reproduktor má různý vlastnosti a ta výhybka je naladěná na konkrétní sestavu repro a dávat jí na repro s jinejma vlastnostma neni ono.....Teda někomu by to určitě stačilo...
Nebo napiš kolik chceš investovat a může se udělat nějakej kompromis...
Jinak výhybka se zapojuje tak že do ní přivedeš + a - a z ní vede + a - na středobas, + a - na vejškáč a jestliže je to nějakej lepší model je možnost si nastavit ještě ůtlum třeba o 6/12 dB...to je různý..
Výhybka by měla bejt v sadě s reproduktorama,protože každej reproduktor má různý vlastnosti a ta výhybka je naladěná na konkrétní sestavu repro a dávat jí na repro s jinejma vlastnostma neni ono.....Teda někomu by to určitě stačilo...

jo a jeste, 13cm proto, ze nechci nejak predelavat dvere, prijdou do feldy, ale jen abych je pripojil a jel, zadny veliky upravy.Diky
mam moznost vyhodne ziskat tyhle repra, tak rosim piste jestli tomu rozumite trosku vic. A jake parametry by meli mit vyhybky k tem reprakum, pripadne jak se ty vyhybky zapojuji.
Diky vsem za radu
www.swingequipments.com/r d.php?id_prod=11...
Diky vsem za radu
www.swingequipments.com/r d.php?id_prod=11...