skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Palivoměr z traktoru Zetor
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 11.09.2014 do 24.10.2014, založil/a chalupsky.v
Dobrý večer.Pane Michal K. palivoměr z traktoru zetor mám fungl nový takže ten rozdělávat nemohu kvůli záruce :-( ale seženu tedy starší použitý a ten rozdělám ;-)
Tak oba budíky rozdělej a uvidíš, kde je rozdíl, zda bude stačit na vstupu od plováku zaměnit odpor nebo má rozdílný odpor vlastní cívka měřidla... Také si porovnáš přívody.
m8rinek:Škoda no :-(.Chtěl jsem tento budík použit proto protože jsem tam chtěl mít jiný než origo Škodovácký(Palácký) :-(
-> chalupsky.v: Veď to je dobré nie

-> chalupsky.v: Tak asi zetor pracuje s jinym odporem. Naděl to někomu se Zetorem a nevymejšlej nesmysly...
Dobrý večer.Tak jak jsem uvedl to zapojené nemůže být protože palivoměr ukazuje stále plnou nádrž :-(
Dobrý večer.Kabely tedy budou zapojeny takhle?:30-červený kabel,31-žlutý kabel,M-modrý kabel.
-> chalupsky.v: zapojenie je take iste,akurát nezapojiš kábel na kontrolku
a v čem to bude lepší? krom toho že teda ten poslední zlomek na ciferníku zapomněl někdo vykrátit ;)
Dobrý den všem.Chtěl bych ve své Š-130 zaměnit původní Škodovácký palivoměr za traktorový.Má tři konektory z označením:30,31,M.Poraďil by mi prosím někdo s jeho zapojením?