skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Imobilizér Octavia Ii 1.9tdi
-> Nwkt: Taky jsem si říkal
, smazáno

-> tibor1: Jo, ale dávat to na net asi není dobrej nápad 

-> tibor1: pokud je tam ctyrmistnej pin po sekrabani cernyho policka tak uz staci nekdo s vagem
Na druhym kliči je plastovy stitek a nem nejaky kod, da se to tam nejak zadat
-> tibor1: nekdy se prave stavalo, treba po vytepovani a nechamym zavrenym aute, nebo kdyz se zajelo v mrazu do tepla, ze se orosil panel pristroju a prestal jit. Ale to ne na nem uplne tma, takze ne tvuj pripad.
Je mozny, ze tim zkousenim startovani kleslo palubni napeti natolik, ze se jedbotka imo splasila a rozladila. Pokud neni na klici stitek s kodem, tal bud sehnat nekoho kdo ho dokaze vycist, nebo dotahnout do servisu na online spojeni a zkusit ty klice prihlasit
Je mozny, ze tim zkousenim startovani kleslo palubni napeti natolik, ze se jedbotka imo splasila a rozladila. Pokud neni na klici stitek s kodem, tal bud sehnat nekoho kdo ho dokaze vycist, nebo dotahnout do servisu na online spojeni a zkusit ty klice prihlasit
Normalne se zapne,rozsviti,blika kontrolka klicek,nastartuju-zdechne
,zapípá,blika klicek a zhaveni mozna i rizeni(volant),oba kliče to same
-> tibor1: jinak se to chova standartne? Panel pristroju se nasviti normalne?
Klíč se našel, nepomohlo, nějaké nápady?asi odtáhnout a napíchnout že
-> tibor1: to by nemělo. Chtělo by to načíst a pak by se vědělo
Druhý klíč asi není, zeptám se, odpojit baterku asi nepomůže co, někde jsem četl že to někomu udělala vybitá baterka, prý nějak rozhodila software, začalo to právě potom co byla celkem vybitá a máma se to snažila nastartovat. Pak jsem to nabil a tohle.
Na dvojce civky neodchazi. Zkus druhej klic. Neupadl ji nejak blbe ten klic na kterej to nejde?
Případně nejdřív zkus jinej klíč pokud ho máš
-> tibor1: Zkus vyměnit snímací cívku na spínačce. Kdybys měl vag a znal kód immo. Tak aspoň na první start ten immo dokážeš odpojit
-> tibor1: Bohužel nemám, takže odtáhnout, doma to asi nerozchodím že?
První bych šel po snímací cívce. Máš vag?
Ahojte, mám problém s octavií, v sobotu máma nenastartovala (auto 14 dní stálo venku)tak jsem to večer dal na nabíječku do rána se to nabíjelo. Dnes jsem to šel zkusit nastartovat, bliká mi klíček auto krasně točí chytne vteřinu běží a zdechne, takže imo..., proč?co s tím poradí někdo, díky moc