skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
problem s imobilizerem felicia
-> Stepan FUN: já to vyřešit :-D za 500 Kč mi pán vzal řj a zrušil mi to ouplně
-> Stepan FUN: vedľa v téme píše ze už ono nemá
-> Vojtisek: U feldího IMO je trochu problém, že z něj PIN nevyčteš, pokud nemáš alespoň jeden spárovanej klíč. Alespoň teda při použití www.motordiag.cz/produkt/
mpm . Jestli je nějakej chytřejší soft nevím, ale předpokládám, že ny tyhle prehistorický imobilizéry těžko.
Pokud bys PIN už znal, tak není problém ty klíče napárovat i bez toho původního čipu.
Nejjednodušší je někde sehnat spárovaný imo + čip, skamarádit ho s řj motoru (bez znalosti pinu a za pomoci klidně nejhloupějšího VAG-COMu ) a jezdit.
Pokud bys PIN už znal, tak není problém ty klíče napárovat i bez toho původního čipu.
Nejjednodušší je někde sehnat spárovaný imo + čip, skamarádit ho s řj motoru (bez znalosti pinu a za pomoci klidně nejhloupějšího VAG-COMu ) a jezdit.
Nechci zakládat nové téma, tak to zkusím zde. Mám Felicii 1.3 MPi 1999 s imo, před několika dny se mi rozpadl letitý klíč (poslední) a nedopatřením mi z něho vypadl čip k imo. Mám náhradní sadu zámků včetně spínačky na plochý klíč, ale bez imo kroužku na spínačce, ale klíče v sobě čip mají. Otázka zní, dají se ty dva náhradní klíče naprogramovat tak, aby se s imo bavily? Kde zjistím kód ima pro naprogramování?
-> TRychly: presne tak

-> mimo: jestli si teda vymenil tu objimku ze staryho do novyho tak jeste vymen ten cip v klicku.
vymenil sem na felde spinaci skrinku a mela imobilizer takovou obijmku okolo zamku,predelal sem ji na na novou spinaci skrinku a auto nastartuje a hned se vypne nevi nekdo co stim dik moc za radu.