skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Central-směrovky
Ja som to napojil na tie kable čo idu do smeroviek v blatniku.tu kabel tu kabel tu kabel
Čau taky jsem řešil připojení blinkrů u centrálu. Po neúspěších jsem našel toto vlákno, dva kablíky jdoucí z jednotky centrálu jsem napojil do velké svorkovnice pod volantem - na číslo 6 a 7 ( u mě) a pohoda - funguje. Díky
-> Kalibán123: tak to tak jde..
-> Ad@m: ale tak by to taky šlo - na kabel osvětlění interiéru
ale zvolil sem tvou možnost a klaním se, funguje bezproblémů 
-> Ad@m: ale tak by to taky šlo - na kabel osvětlění interiéru

Já to měl třeba dřív zapojené u přerušovače na svorkovnici a jelo to
-> Reeaper: a to bylo furt řečí že na společný kabel a ne a ne mě poslechnout 

já to řešil včera a na radu místního člena, kterej už to má hotový jdem ty káblíky fláknul do svorkovnice, tý větší pod palubovkou, kde jsou blinkry.. a kontatky tuším 3-4. Na napájení blinkrů mi kde do alarmu zvlášť + z 1 pojistky a ještě je ten kabel jištěnej pojistkou, tkaže myslím, že pohoda 

on myslí skôr, kde to napojit, nie
ja som to napajal pri packe blinkrov, spojil som ich a zapojil na jeden z nich, ale je vela moznosti
ja som to napajal pri packe blinkrov, spojil som ich a zapojil na jeden z nich, ale je vela moznosti

-> Fávo136: jeden žlutej na + k jednomu blinkru a druhej k druhámu. co je na tom k nepochopení?

Cau,koupim sem si central a newim kam zapojit vystup na Směrová svetla-Blinkry- jsou tam dva draty žluté poradte my díík