skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Palubní deska 130 Lr
čus . máte někdo foto jak máte udělany držáky na upevnění palubky? o víkendu se na to chystám tak ať mám inspiraci ..... :)
-> Lucca: jo to sem právě viděl v katalogu, tak pak je otázka proč mají takové katalogy když ty věci nemají

-> havlik 28.01.22 13:53:29:
Ty kompletní páčky už nemají :-) na ty jsem se dotazoval. Na těch stránkám mají ke stažení katalogy a podle nich se dají objednat věci.
Ty kompletní páčky už nemají :-) na ty jsem se dotazoval. Na těch stránkám mají ke stažení katalogy a podle nich se dají objednat věci.
-> havlik: tak to je taky maly zazrak ze vyrabaju uz 50 rokov to iste a este neksrachovali
-> darklord: a tvaří se dle katalogu že mají i kompletní páčky:D
-> Lucca: wow, a maju tam aj tie plasty 

Ahoj všem
kdyby se to někomu hodilo tak níže vkládám odkaz na firmu, kde se dají objednat ploché konektory do svorkovnice přístrojových štítů Škody 120. Do těch plastových konektorů pod volantem. Mají zvláštní rozměr 5,45 mm a nedařilo se mi to nikde koupit.
Dalo se to u té firmy objednat e-mailem a poslali to na dobírku. Byli celkem ochotní.
www.hlf.cz/
www.hlf.cz/produkty/katal ogy-ke-stazeni
kdyby se to někomu hodilo tak níže vkládám odkaz na firmu, kde se dají objednat ploché konektory do svorkovnice přístrojových štítů Škody 120. Do těch plastových konektorů pod volantem. Mají zvláštní rozměr 5,45 mm a nedařilo se mi to nikde koupit.
Dalo se to u té firmy objednat e-mailem a poslali to na dobírku. Byli celkem ochotní.
www.hlf.cz/
www.hlf.cz/produkty/katal ogy-ke-stazeni
-> Lamac 01.01.22 19:43:29:
Díky. Také možnost. Objednal jsem ty z Conrada, tak uvidím jak budou vypadat
Díky. Také možnost. Objednal jsem ty z Conrada, tak uvidím jak budou vypadat
A čo toto? www.avelmak.sk/index.php?
lm=805&...
-> Lucca: Není zač. Jinak aha...ten Lucas je snad přímo jako na tvé fotce LRpalubky. Cena ale přísná.
-> StepaNoFUN: Já bych tam dal třípolohový embéčkový* nebo nějaký armádní
* čili tyhle, jen beztykadlový -> ondie:
-> Lucca: Tak Lucas, to je fakt pecka cenová..

* čili tyhle, jen beztykadlový -> ondie:
-> Lucca: Tak Lucas, to je fakt pecka cenová..

-> ondie 30.12.21 18:47:20:
Ty z Tvého odkazu z toho Conrada jsou super.
www.conrad.cz/p/tru-compo nents-tc-r13-25a1-01-packo vy-spinac-250-vac-6-a-1x-v ypzap-s-aretaci-1-ks-15876 67?&vat=t...
Projížděl jsem kde co, ale Conred me nenapadl. Já našel jen tyto vypínače Lucas, ale ta cena je nereálná.
www.mjmotors.cz/obchod/.. ./spinac-pro-veterany-luca s-34889
Děkuji moc
Ty z Tvého odkazu z toho Conrada jsou super.
www.conrad.cz/p/tru-compo nents-tc-r13-25a1-01-packo vy-spinac-250-vac-6-a-1x-v ypzap-s-aretaci-1-ks-15876 67?&vat=t...
Projížděl jsem kde co, ale Conred me nenapadl. Já našel jen tyto vypínače Lucas, ale ta cena je nereálná.
www.mjmotors.cz/obchod/.. ./spinac-pro-veterany-luca s-34889
Děkuji moc
-> Lucca: Co něco takovýho ?
Podobnější už se hledá dost blbě.
Nebo tyhle klasický komoušský a zkrátit jim tykadla.
www.automarket-sukorady.c z/automarket-sukorady/.../ 1588-Prepinac-PAL-12V-5A-t ripolohovy-dlouhy
Podobnější už se hledá dost blbě.
Nebo tyhle klasický komoušský a zkrátit jim tykadla.
www.automarket-sukorady.c z/automarket-sukorady/.../ 1588-Prepinac-PAL-12V-5A-t ripolohovy-dlouhy
-> Jozka: Já bych nevymejšlel a dal tam normální dostupný vypínače...
-> Lucca: Zkusil bych použít kouzelné slůvko retro..
Jinak kdyby měl někdo typ na alespoň trochu podobné páčkové přepínače, tak za něj budu rád. Už jsem na netu strávil hodiny a zatím nic
koženka s molitanem je pracná, hoří a je těžká 

Jinak děkuji všem zatím to vidím na plech potažený molitanem a koženkou. Sehnal jsem molitan silná 5 mm a černou koženku. Tak uvidím. Když tak potom hodím nějaké foto.
-> Lucca: www.jelineksro.cz/flock
Flockování je vysokonapěťové nanášení polyamidových vláken na povrch produktu, jehož cílem je vytvoření sametového povrchu.
Flockování je vysokonapěťové nanášení polyamidových vláken na povrch produktu, jehož cílem je vytvoření sametového povrchu.
-> MVM 28.12.21 08:30:12:
Ahoj jojo nad tím přemýšlím také jen se tam musí přemístit i náhon tachometru. Zatím nevím kudy. Ale přemýšlím nad tím.
Děkuji za poznámku.
Ahoj jojo nad tím přemýšlím také jen se tam musí přemístit i náhon tachometru. Zatím nevím kudy. Ale přemýšlím nad tím.
Děkuji za poznámku.
-> Lucca: Ten "votáčkoměr" bývá prohozenej s tachecem..
pozn.

nebo, v dnešní době, flock. v rapidu mám plech potažený karbonovou samolepkou.
do LRmám připravenou i desku z karbonu, ale zůstanu u al plechu, zmuchlany plech bude bezpečnější...kdyby náhodou....
do LRmám připravenou i desku z karbonu, ale zůstanu u al plechu, zmuchlany plech bude bezpečnější...kdyby náhodou....
origo auta mají Al plech potažený slabým molitanem a koženkou
Ahoj Chtěl bych se poradit jestli někdo už dělal horní část palubní desky Škoda 130 LR. Koupil jsem od Tym-motorsport čelní stranu viz obrázek. Ale už nějakou dobu si lámu hlavu a projíždím dobové fotky a internet jak je udělaný ten horní díl. Z jakého materiálu atd.? Vyráběl to už někdo z Vás? Za každou zkušenost budu rád.
Děkuji
Děkuji