skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Citroen a Peugeot (PSA)
-> kirri is back: :nejde jen o cenu ale výfuk dokáže zkazit úsměv zvýšeným hlukem,spotřebou a menším výkonem o výdrži nemluvím,originál umí přečkat i 6-7 zim,rozhodnutí je každého věc co preferuje.
kvuli vyfuku jaka dlouha debata, stejne je to spotrebni zbozi, za par susnu si koupis druhovyrobu,ktera se ti za 2-3roky stejne rozpadne,pokud teda jezdis nonstop celej rok a stoji ti to venku, spis se jedna o to jestli chces dat 1300,- nebo treba 4000,- coz je podle me uplna zhovadilost, no proste vyhozeny penize
Vejfuck neřeším:-D Až se rozpadne, vezmu svářečku a ukotim něco:-D A až se i to rozpadne tak možná koupím imasaf:-D
-> VeTeV: ja si na walkera nestezuju, na hondici uz je dobrejch par let cca 5, permanentne v provozu, dvouplastak a spokojenost...
-> VeTeV: To radši prostrším M14 a zavařím:-D Jistota že to bude na furt a žádný zdlouhavý řezání závitu:-D
-> Bagrr- máma mele Emu: nechas m16, zakapnes a nazdar :-))
-> VeTeV: Červík nebude třeba když bude skrz šroub který bude stažený matkou a ta ještě zajištěna proti samovolnému povolení kouskem sváru:-) Závit do bloku řezat do litiny se mi opravdu nechce... Ještě se mi tam ten závitník zalomí a co já pak s tím:-D Kort když by to vycházelo na M16:-D
-> Bagrr- máma mele Emu: ja myslel zavit - cervik, a projistotu jeste omatlat lukoprenem...
-> VeTeV: Tak když vystřelila zátečka silonová namlácená tam dosti silou velkou pomocí domlouvátka převelikého... lukopren to nejspíše neudrží... Je možné že blok se zahřál více a silon proto povolil.. Uvidíme jak se tobude tvářiti na zatímní opravu pomocí zalepeného ocelového pomocnítka, které tam bylo mírně naťuknuto... Až bude nálada (snad mě to popadne zítra) zkusím vymyslet něco jinčího co bude opravdu na furt držet...
diskuze na úrovni o produkci automobilovýho průmyslu a názoru na ní,nevím co se nelíbí

-> Jirik_Tuňák: nebuď na ně takový zlý - ale naplácat by potřebovali oba..
-> myschaak AZNP K.Hora: -> Kaprof: Jděte se hádat někam do prdele. 

-> myschaak AZNP K.Hora: 

-> U-Geen: kdybys ho znal tak bys litoval že si ho poznal...věř mi,vím co mluvím....
-> Kaprof:
-> Kaprof:

-> U-Geen: zajimavé že když to je naopak tak nevadí:o) neboj vidim ti až do krku
jenže kdybys mě znal tak víš že to neberem s Milanem vážně
Leč potrefená husa.......:o)

-> Kaprof: zklidni hormon
-> myschaak AZNP K.Hora:
ja myslel že ty německé nepovedené náhražky konských povozů jak to krásně někde napsal Samantus

-> Kaprof:
I love rikšy

-> myschaak AZNP K.Hora: páč jseš jak idiot
poprvy podruhy beru ale opakovany mě to prostě nějak nebere 

-> Kaprof:
mě je to šumák,jen se vždycky divim a směju jak se dokážeš nasr*t

-> myschaak AZNP K.Hora:
jestli to nebude tim že je to prostě rodinná zkušenost klidně se poptej Martina až ho uvidíš:-)) tod vše nemám náladu to rešit vubec...

-> Kaprof: naposledy teď:10.03.10 20:47:37

-> myschaak AZNP K.Hora: kdy jsem tohle řek ty idiote? Jen mi v rodině poněkolikaty dobre šlapou na rozdil od golfa 3 jenž Nás jako rok starej nechal v Rakousku a Fobie během prvních 5000 dvakrat na podvalu odtažena do servisu...tod asi vše nemam chut tohlle zas rešit a dozvedet se jak je HTP užasnej motor

-> petr s: já nic,já jsem pohej koncernovej žebřiňákofil

-> myschaak AZNP K.Hora: Provokatére
-> petr s: tak PSA jsou auta co jsou nesmrtelný jak říkal kaprof tak to asi nehrozí ne?

-> myschaak AZNP K.Hora: Záleží jestli ten motor netlakuje
-> VeTeV: taky si myslim....ten do 300 Celsia a musí to držet,jsem zalepil saskynovi v maďarsku takhle nádrž a domů dojel,asi to je v tý nádrži doteď
-> Bagrr- máma mele Emu: a zamaž to nějakým lukoprenem - já bych dal závit a červíka :-))
Tak potvrzeno, záslepka mnou vytvořená vystřelila... Budu muset sundat vanu a pořešit to nějak jinak... Nejspíš se naštvu a dám tam skrz dlouhej šroub a matku... a tu k tomu šroubu bodnu aby se nevytočila a aby to bylo nafurt... Páč nic jinýho mě zatím nenapadlo...
-> kirri is back: asi s Jižím dáme Imasaf a bude - Bobí to má na xa clubu v nabídce a spousta členů a členek to na svém kočáru má 

-> VeTeV: a co takhle MTS? slysel sem jen chvalu, jen mi to tak napadlo je to taky Italie jako Imasaf
-> VeTeV: Kdo dělával orginál výfuky je fuk, nevím jestli chceš dát za puffa v rozmezí 6000,- až 10 000,- kč dle typu. 

-> VeTeV: Chtěl bych zkusti ten IMASAF, Bobí ho má v nabýtce. 

-> sep: no to je opravdu výběr :-))
-> Jirik_Tuňák: -> Bobesh: víte kdo dělával originál výfuky?
-> Jirik_Tuňák: -> Bobesh: víte kdo dělával originál výfuky?
Bosal nebrat,walker už prý taky není co býval,takže buď originál nebo tyll,i když i u tylla se občas zadaří co mám zkušenosti.
-> kirri is back: to je opravdu konecna - mame to ale vyber z kvality 

-> VeTeV: toho walkera nedoporucuju, ja sem ho tam nasadil a nejak sem to neresil - sem si rikal co uz, vsak to tam pasne, hm a pak se mi zacal tavit naraznik bylo to celkove posunuty,tak znova, pekne napasovat a po zime v tom zacalo chrastit tak sel a s nim na auto to co tu psal Jirik, ten polak a ten vydrzel a spokojenost
-> Jirik_Tuňák: neceka te to take? musime to vyresit pane .-)
-> kirri is back: nestras
-> kirri is back: nestras
-> Jirik_Tuňák: nema ho nahodou Bobo v nabidce?
-> VeTeV: walkera nedavej me na Xantusi nevydrzel a dost silne nepasoval...
-> VeTeV: Ještě dělá Pomostrów, ale to nevím co je zač. Každop. jsou až překvapivě levný.
Hodně lidi z klubu taky kupovali výfuky IMASAF, to je tuším Itálie a byli spokojení.
-> Pavel P..: schovata nedavat 

-> Kaprof:

-> Pavel P..: jj toho Abartha vemu

-> Kaprof: no kdybys chtěl tak mám jeden zcela originál prvovýrobní kousek kterej přebejvá..

-> U-Geen: no kurnik na xa clubu je celkem chvalej - asi si je nekde necham ukazat a porovnam zpracovani 

-> Pavel P..: ja jen žemě upadl na 120:-))pravda že bosal je teda mr*ka hrozna
už se mi lame v prirubě u 120...

-> VeTeV: musel se dost dopasovavat... vyjma toho ze mel uplne jinej koncovej drzak. zkus toho Tylla, vypadaj dobre.... na Vitaru je bohuzel vyber omezenej