johaning 28.12.10 20:50:41 napsal:
→ 1560 28.12.10 20:48:08: nejsem priznivce,ale toto natu
dobu,fakt luxus a pecka stroje
To ano. I na dnešní dobu to není zase tak špatné - kupříkladu interiér.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Citroen a Peugeot (PSA)
-> Tomaso435: tu verzi ... méhari ? beniv1989.org/wp-content/
.../m_photo_auto_mehari_ci
troen_7.jpg
-> 1560 28.12.10 20:50:27: to sem dycky chtěl :-( nebo tu verzi zelenej plast jak s tim jezdili četníci ze s.t. :-(ale ta cena
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nn, tam bola americka kara
-> 1560 28.12.10 20:48:08: nejsem priznivce,ale toto natu dobu,fakt luxus a pecka stroje
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Netuším.
Netuším.
-> 1560 28.12.10 20:48:08: Krotitele duchu?
Můžu si také dovolit trochu spamu? Povětšinou stažené z netu, něco od jednoho chlápka...
Tak zatim poslední, abych to tu zas moc nezasíral, GSka 1970 z boku, čistá práce, po tý kastli se vzduch jen tak sklouzne...
Citroen GS , aerodinamická krása
No přístup do kufru u sedanu neni nic moc tim mrňavim nízko položenym víkem.
Všimněte si hlavně otevření dveří až do střechy, zalomeného skla, nízké nakládací hrany a šíře kufru bez výstupků. Ve svojí době dozajista skvělý výrobek že.
-> Krupp: Máš možnost a neni moc drahá CXa
www.citroen-club.cz/inzer at/prodam-citroen-cx-25gti -15000-2492
www.citroen-club.cz/inzer at/prodam-citroen-cx-25gti -15000-2492
právě koukám na dokument o výpravách A. Citroena skrze saharu, čínu.. - moc pěkný dokument...
www.ceskatelevize.cz/pora dy/10253145665-expedice-ci troen
www.ceskatelevize.cz/pora dy/10253145665-expedice-ci troen
Děkuji převelice :)
-> Krupp: hele, nemusel jsi zveřejňovat kde bydlím, teď naběhne někdo z kindermafie a oloupe mi štítky
1560: původně to bude asi sanitka od Tissiera: membres.multimania.fr/aut oshorsserie/menu_CX_ambula nces.htm , jinak více www.cxclub.cz/index.htm v sekci úpravci-karosárny.
Ten Loadrunner dělala v německu Mike´s Garage ze dvou aut a zadní nápravy nejsou natáčecí.

1560: původně to bude asi sanitka od Tissiera: membres.multimania.fr/aut oshorsserie/menu_CX_ambula nces.htm , jinak více www.cxclub.cz/index.htm v sekci úpravci-karosárny.
Ten Loadrunner dělala v německu Mike´s Garage ze dvou aut a zadní nápravy nejsou natáčecí.

-> alpin: sry tolik o tom zase nevím...
-> Krupp: a vzadu je to ako poriesene s natacanim kolies ? su napevno alebo je pouzita samonatacia naprava , tak jak u xm ze sa meni uhol napravy o 18stupnov ? alebo tam je proste posilovac ?
-> 1560:
Nejsem zas až tak expert ale třínápravová verze se jmenuje Loadrunner a dělala se i s tou vysokou krabicí vzadu (pro sanitky třeba). To okýnko jsem na jiných neviděl.
Jediné co mě zaráží je ta vzdálenost zadních kol a tvar té krabice, ale nejspíš to byly dvě různé verze..
jiní se snad vyjádří přesněji :)
EDIT odkaz: auta.yauto.cz/citroen-cx- loadrunner-ii-nr-11-718514 .html
Nejsem zas až tak expert ale třínápravová verze se jmenuje Loadrunner a dělala se i s tou vysokou krabicí vzadu (pro sanitky třeba). To okýnko jsem na jiných neviděl.
Jediné co mě zaráží je ta vzdálenost zadních kol a tvar té krabice, ale nejspíš to byly dvě různé verze..
jiní se snad vyjádří přesněji :)
EDIT odkaz: auta.yauto.cz/citroen-cx- loadrunner-ii-nr-11-718514 .html
Pánové, trochu OT dotaz, tohle takto vyjelo z nějaké fabriky nebo je to samodomo úprava? Nemyslím přesně tohle auto, ale provedení.
-> Hřib: Pro kukandu, jednomu kolegovi jsem vařil chromovou CXu
Pro všechny koho zajímaj kyselý vozidla, tady stránka s moc pěknýmy obrázky, stačí kliknout na zvolený model.
www.citroeny.cz/galerie/h ydro.htm
www.citroeny.cz/galerie/h ydro.htm
-> Hřib: Ahoj pane kolego, taky jsem na citroklubu :-)
www.citroen-club.cz/membe r_detail.php?id=4960
www.citroen-club.cz/membe r_detail.php?id=4960
-> tatraplan: Ale táto stodola,kde sú tie dva litríky musí byť fakt super vec....bodaj by každý veteránista mal takú.

-> Krupp: Jo, jo, stodola je jedním ze základních pilířů chudého veteránisty :-)
-> Hřib:
Dejme tomu že mezi Ostravou a Č.Těsínem... neříkej že je tvůj
Hned jak jsem přišel dom jsem začal zjišťovat co to tam stojí za zvláštní kára :)
Já teda kombíka nechci, na můj vkus vypadá moc jako pohřebák :)
Jj, už se moc nevidí a citroen klub občas zkontroluju, vím že tam občas nějaký bývá ale zase přes půl republiky se mi zbytečně (že bychom se nedomluvili) jezdit nechce.
Vyslovně auto nepotřebuju ani nesháním, akorát kdyby se něco pěkného našlo tak bych asi vzal (nicméněmezi těmito auty je Volha 21, Warburg 311, CXko a nebo stará škodárna)
chjo chtělo by to nejdřív stodolu
Dejme tomu že mezi Ostravou a Č.Těsínem... neříkej že je tvůj

Já teda kombíka nechci, na můj vkus vypadá moc jako pohřebák :)
Jj, už se moc nevidí a citroen klub občas zkontroluju, vím že tam občas nějaký bývá ale zase přes půl republiky se mi zbytečně (že bychom se nedomluvili) jezdit nechce.
Vyslovně auto nepotřebuju ani nesháním, akorát kdyby se něco pěkného našlo tak bych asi vzal (nicméněmezi těmito auty je Volha 21, Warburg 311, CXko a nebo stará škodárna)
chjo chtělo by to nejdřív stodolu

-> Krupp: a nenarazil jsi na něho v Havířově ?
Jinak výhledově bude na prodej toto www.citroen-club.cz/graph ics/.../hpim2642.jpg , je slušnější než můj, ale nejsou prachy... Takové auta už se do inzerátů ani nedostávají, v případě zájmu můžu zjistit víc
A ještě zopár nejenom CX-ů www.citroen-club.cz/event s_join.php?id=7&t...

Jinak výhledově bude na prodej toto www.citroen-club.cz/graph ics/.../hpim2642.jpg , je slušnější než můj, ale nejsou prachy... Takové auta už se do inzerátů ani nedostávají, v případě zájmu můžu zjistit víc

A ještě zopár nejenom CX-ů www.citroen-club.cz/event s_join.php?id=7&t...
-> Hřib: Mně obecně auta nijak neberou (staré škodárny jsou maximum toho o čem se můžu jakž takž bavit) ale nedávno jsem narazil na CX a to auto je prostě nádherné.. od té doby se dívám po inzerátech ale skoro se neprodávají :( (teda v nějakém rozumném stavu, nemůžu renovovovat MB i spotřebáka naráz
)

-> alpin: Bohužel.