skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Citroen a Peugeot (PSA)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kleber, triangle, micheline, toyo... znacky, ktery se mi osvedcili... nektere pomerne rychle ubyvaly ale zato vynikajici jizdni vlastnosti... at zimaky tak letnaky...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak letní chci koupit ještě dřív než vyletí cena, blbý je to, že v našem rozměru je většinou nosnost jen 85 a většinou maj měkký boky. Zkusím kámoše, za kolik by mi sehnal mišellinky, pro sebe je měl za hoodně pěknej peníz
MerHanz 28.10.12 15:31:50 napsal:
→ Bagrr- máma mele Emu: Barumky mám letní a děkuji, už nikdy více. (...)Nechci nic říkat, ale "Já jsem to říkal!".
A to si nemyslím, že máme zrovna "těžký" auto. Prostě jsou naprd. Taky budu na jaře schánět nový letní v 15", tak uvidíme.
→ Bagrr- máma mele Emu: Barumky mám letní a děkuji, už nikdy více. (...)Nechci nic říkat, ale "Já jsem to říkal!".

-> palinator: Pirellky jezdím letní...Já bych Kumha taky nebral ale on je sehnal za hodně dobře takže bych mu to stejně nerozmluvil...Najezděj s matkou dost takže to stejně měněj každej rok
Ale horší než ty rumunský Barum sráče to bejt nemuže snad ani...

Já obul 10 let starý Pirelli dopředu (cca 5 mm) a 7 let starý Barum Polaris 2 dozadu (cca 4 mm) a zatím jsem šel ven vždycky akorát po čumáku. Uvidíme až bude lepší povrch na testování. Jinak prej záleží taky na indexu hmotnosti, co se týče životnosti gumy. Kumha bych asi nebral, radši Hankook.
-> Bagrr- máma mele Emu: Hezké...Ale řikal jsem si že to nebude marné a trochu jsem v tom vliv větší značky tušil...Oproti jinejm v stejné cenové relaci jsou dost jinde vlastnostmi...
Třeba nevl.fotr dal loni na picasso Barumky a asi už to nikdy neudělá letos má snad kumha...:-) Takže do nich jdu..

-> MerHanz: 195\65-15 letni barumky vaha auta cca 1450lg... A co 10tkm to 3mm ze vzorku fuc...
-> MerHanz: rok přesně nevím odhad je 89-91 zadní lampy jsou staré blinkry čiré a zrcátka novější..
na těžký auto nejsou, na golfu tdi 195/50 15 (cca 1250kg) jsou úplně na nic ale na felicii 165/70 13 (cca 950kg) drží dobře
-> Bagrr- máma mele Emu: Barumky mám letní a děkuji, už nikdy více. Jsou stavěný tak na nějaký lehký auto. Přední jsou za 2 roky slítaný, ale horší je, že maj měkký boky, nebo co. Venkovní kraje gum jsou uplně hladký. Na zadku to je lepší, jsou ale i tak celkem sjetý.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : obdivuhodny na nich je, ze maj suma sumarum najeto trikrat tolik co barumky a trikrat min ubyvaj :-D
Takze na letosni zimu je na felinu musim sehnat :-D
Takze na letosni zimu je na felinu musim sehnat :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: Pneumatiky značky Triangle bych nechtěl už jenom proto, že pneumatiky mají být kulaté. 

-> MerHanz: Blinkr vypadá, že byl vyflákanej (podle toho okolo), takže to bude asi měněné.
-> Kaprof: uz chapu proc jsou tak dobry...
Triangle - zimní - 195 - 60 - R15 - 88 - T (190 km/h)
Zimní pneumatiky skupiny Michelin, vysoce lamelované, včetně siliky, s profilem,který zajišťuje maximální výkon na každém povrchu.
Holt michelin no...
Triangle - zimní - 195 - 60 - R15 - 88 - T (190 km/h)
Zimní pneumatiky skupiny Michelin, vysoce lamelované, včetně siliky, s profilem,který zajišťuje maximální výkon na každém povrchu.
Holt michelin no...
-> Kocvin: co je to za rok ??? Má to už bílí blikny a novější zrcátka, ale introš je stále starej. Ještě bejval rozdím v zadních lampách podle r.v.
-> Kaprof: Možná se tu ještě válej nějaký 13ky co mi zbyli z 205ky, ale budou ve stavu na odrbání/opískování a barvu
-> Kaprof: 206 je pěkná, ale nenasoukám se tam za volant 

-> Kaprof: rikal jsem si ze meli v nazvu lva :-)
-> Bagrr- máma mele Emu: Triangle Snow-Lion
Co koukám dají se sehnat asi je vemu znova nové..:)

-> Kaprof: napis mi znacku, budu muset sehnat... Neuveritelna vydrz...
-> Bagrr- máma mele Emu: Jo já už taky dobrejch 30..a furt maj 5mm...za tři zimy cely 2mm..:D a dnes vyzkoušeno funguji opět skvěle..:)
-> Kaprof: to jeste zijou:-O A to se mnou najeli pres 25t a to uz byly jety...
-> Kaprof: o 14" bych věděl 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nevadí já koupim jen nový šlupky sobě..mladý jsem obul svoji zimní sadu od Bagraa ješte stále nesjetou což je až neuveřitelné...:-) přitom nejsou tvrdý a na snehu fungují skvěle a to je to naka noname..
plecháče už stejně v létě jezdit nebudu..:)

-> Kaprof: Smůla, plecháče jsem prodal před předchozí zimou. :)
Vzhledem k nenadálým změnám v počasí...
Nemá nekdo doma sadu 13/14 na pažouta navíc?:) jde mi hlavně o disky..:)

Když máš 15 000 navíc
Já bych ty prachy za to nedal
Teď mám možnost mít 1.6 GTi v krásném origo stavu s papírama v depozitu za 7000 

-> Kocvin: pekne ikdyž ja bych radeji plně legální kousek..:o)
auto.bazos.cz/inzerat/... /Peugeot-205-Pick-up-XAD.p hp 205 f pickupu k mání..:)
auto.bazos.cz/inzerat/... /Peugeot-205-Pick-up-XAD.p hp 205 f pickupu k mání..:)
-> Kaprof: 3000 a papíry jsem si sehnal za 2200 se zaplacenou eko.. :)
-> Kocvin: prozradíš cenu?:)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nemám na něj ted..Počkám si ..A i kdybych ji koupil zelenou si nechám nedám na ní dopustit ..A hlavne RC bych chtěl jako mazla místo zadomotorů který mě popravdě pouštej 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Vypadá horzně no ale motorově je slušný a za ty prachy..
A návrat k originálu je jasný nechci žádný tuning nebo něco podobného..

-> Kocvin: Tak zvenku je porychtovaná slušně, ale interiér vypadá celkem solidně. Doufám, že bude návrat k originálu.
-> Kaprof: Já měl namysli hlavně barvu.
A proč jsi nepořídil RC teď a neposunul zelenou dále, nejsou skladem?
-> Kaprof: Já měl namysli hlavně barvu.

-> Kaprof: Dík
Sloužit snad bude
Pokud bude na benzín, ta spotřeba je strašná 

-> Kocvin:
Tak at slouží..já bych rád 206 RC dá-li bůh..:o).. Ale tohle bych bral také klidně..:o)

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Asi jo ale já sem se svou spokojen naprosto...modrá má bohužel porychtovanou střechu a kapotu od zřejmě brutálnich krup..:o) Ale to je detail hlavne aby fungovala jako mladši zelenej bratr..:o)
Já jsem se asi zbláznil
A koupil jsem malé letadlo
Jinak 205 1.9 GTi 

-> Kaprof: Modrá je hezčí. :)
Já mám tuhle...)) Tohle je přitelkyni

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ma a toto je pre slecnu
-> Kaprof: Ty už jsi nějakou 206 měl, což? To je náhradník?
-> Bagrr- máma mele Emu: Jo děkujem..:)
-> Kaprof: tak at slouzi :-)
-> Jirik_Tuňák: Hory...Ty jsi vůl
Jinak jsem pani nakonec nepřivezl sportku ale 206 xs 3D v šestnáctistovce (klasicka 8v 65kw)... Dostala prdelka kroupama(odstranime) ale technicky a interierem baječná...Za tu smešnou cenovku naprostá spokojenost..
už zbývá jen RC...

-> Jirik_Tuňák: ale kdeze. Toho, ze povezu toho ocividne vyhulenyhu typka :-D
-> Bagrr- máma mele Emu 24.10.12 20:35:53: Že ti za domem vyrostou takový hory? 

takže zase oblíbené zx
porád nám něco klepe při brždění
proběhla výměna obou poloos, ložiska v nábojích, levej náboj, klepeme porád
i přes výměnu kotouče vlevo/vpravo, problém je stále pouze na levé straně
při točení poloosou je v přvodovce znát vůle
může být příčinou klepání při brždění převodovka? jako už nevím co se tam může jinýho točit a klepat při brždění
porád nám něco klepe při brždění
proběhla výměna obou poloos, ložiska v nábojích, levej náboj, klepeme porád
i přes výměnu kotouče vlevo/vpravo, problém je stále pouze na levé straně
při točení poloosou je v přvodovce znát vůle
může být příčinou klepání při brždění převodovka? jako už nevím co se tam může jinýho točit a klepat při brždění