skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ktere Bmw se vam libi?
-> Kaprof: Né, v pohodě
Foceno na Ecce Homo Historic 2009. Byl tam i 2008, takže se dá předpokládat, že by mohl být i letos

Za to auto by som dal oblicku :)
-> Dano2350: Ale jó.
To by mi taky šlo k pleti no.

-> Dano2350:

-> Luky.: Jestli je tvoje tak se omlouvám já to bral z PC kde jich mám takhle z netu uloženy mraky takže ani nevim odkad..dyžtak smaznu
Jinak u u mě 2002 a e30 suveréně vedou ty novější jdou mimo mě...

Jinak u u mě 2002 a e30 suveréně vedou ty novější jdou mimo mě...
-> Kaprof: Kruci, kde já jen tu fotku viděl?
Taky krásný auto. Kucí, problém BMW je, že tam nejde vybrat to NEJ...

Taky krásný auto. Kucí, problém BMW je, že tam nejde vybrat to NEJ...

-> Kaprof: Pěkné 

-> Danster: Tak je fakt, že kdybych chtěl něco na blbnutí, tak koupím něco staršího bez tuny elektroniky. Ale pokud bych chtěl luxusní přibližovadlo a měl ty peníze, tak u mě asi 6ka vede...
-> Kaprof: 12.08.10 11:46:28 toto je krása !
-> Karlos (WIO46): -> Danster:
Můj nejmilovanější :o))

Můj nejmilovanější :o))
-> Jumbo: Tak každýmu se líbí něco jinýho tak je to třeba brát a když ti vyhovuje tak není co řešit.
Mě prostě zase tyhle auta s hromadou elektroniky která občas i rozhoduje za tebe nikdy nepřirostly k srdci
Mě prostě zase tyhle auta s hromadou elektroniky která občas i rozhoduje za tebe nikdy nepřirostly k srdci

za mě E28
-> Jumbo: Já tě kamenovat nebudu, mě se šestka taky moc líbí. Ale E46 M3 je zkrátka srdcovka 

Ukamenujte mě, ale mě k srdci přirostlo BMW řady 6. Měl sem tu čest vézt 630i a sedla mi víc, než jakékoliv jiné BMW. Jediná věc co mi vadila, byl ten stupidní joystick z X6ky, ale manuál to řeší. Naprosto přesný střed mezi komfortem a sportovností, přesný posez za volantem a překvapivě dost místa. Řídil sem už prakticky celou škálu BMW, 3ky i 5ky, kombi i sedan, benzín, naftu, manuál i automat
(X3 a X6 nepočítám), ale ta 6ka mi prostě sedla nejvíc. Navíc jako bonus rychlost promítaná čelním sklem před auto, takže sem se za celou cestu ani nemusel podívat na budíky...

-> Danster:

-> spartra: Normálně jako jinou kůži
jo je to long
Druhá volba

Druhá volba
me se libi e30cupé plast...sám vlastnim e30 2.0 a práda ale sem na uplnem začátku
Samozrejme,najdokonalejšie je 635 Csi E24
-> Syny: Moje...
a už dlouho pošilhávám po E24 635 CSi

-> Luky.: na pikapu máme 400 a je v nejlepší letech :-D to víš, soudruzi v boleslavi :-D
Otázka pro znalce: ta 5er od Synyho má nejato 335 000km. Je takové auto ještě použitelné? Já vím, německá kvalita, ale tyhle km už jsou docela dost, ne?
Jinak za mě: sauto.cz/detail-inzeratu/ .../8178697
Jen prosím s manuálem
Jinak za mě: sauto.cz/detail-inzeratu/ .../8178697
Jen prosím s manuálem

-> Nwkt: jek se to meje, když se tam posereš?
asi je to pěkné když to jede, to je ta zvětšená či ne?

asi je to pěkné když to jede, to je ta zvětšená či ne?
Jinak do budoucna (tj. do dvou let) planuju neco takovyho www.tipcar.cz/bmw/bmw-32
5i-automat-1.m18alu-navi-x
en-cz-26421069.html I ten automat bych mu odpustil i kdyz preferuju manual :)
Sem si projel tipcar a zase nebudu spat :) Kazdopadne sem nasel prvni bily auto, ktery me teda sakra oslovilo… Mit tu vatu, tak pro nej jedu hned zejtra… Aneb E39 540i, 4.4l, 285 HP 
www.tipcar.cz/bmw/bmw-54 0i-%28e39%29-limousine-cz- 15191057.html
Jen by me zajimala ta vybava… Predpokladam, ze tam vsecko nevypsali, pac ABS, pytle a takovhle veci budou asi samozrejmosti…

www.tipcar.cz/bmw/bmw-54 0i-%28e39%29-limousine-cz- 15191057.html
Jen by me zajimala ta vybava… Predpokladam, ze tam vsecko nevypsali, pac ABS, pytle a takovhle veci budou asi samozrejmosti…