-> Mr_Kubas: tak fajné
-> castrol: no s mladým to nešlo si vyhrávat s pozicí tak jsou některý nic moc asi ale mě to stačí,nejsem tak náročnej
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ktere Bmw se vam libi?
-> Mantrabeach: pekna galerka
-> Mantrabeach: Google napověděl: blog.rajce.idnes.cz/staze
ni-celeho-alba-z-rajcete-d
o-pocitace
A funguje to
A funguje to

-> Mr_Kubas: hele popravdě vůbec nevím.já na rajče vlezl od doby co sem měl bmw
-> Mantrabeach: Dá se z rajčete stáhnout celý album jedním klikem? Kolega z práce tam byl sedmičkovym bavorem E38, tak by se určitě rád mrknul na galerku.. A přístup k netu tam nemáme, tak bych to právě potřeboval stáhnout..
Zde je slibovaná galerie.Musíte omluvit kvalitu.Je to z kompaktu,vybíral sem nejlepší fotky ale zase tolik sem to taky nepřebíral.A hlavně někde jsou lidi atd ale to se prostě nedalo,zvlášť když sem musel hlídat mladýho kterej mi pořád utíkal
mantrabeach.rajce.idnes.c z/BigBmw_2012

mantrabeach.rajce.idnes.c z/BigBmw_2012
-> Mantrabeach 12.08.12 21:58:32: To by táhlo hodně lidí. 

-> Jirik_Tuňák: no tím bych tady nasral dost lidí asi kdybych to řekl
.Ale já mám rád obě automobilky,ikdyž ted to spíš táhlo k bmw
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo je to on

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo je to on
-> Mantrabeach 11.08.12 23:48:29: To je ten BIG BMW sraz?
-> Vojtisek 12.08.12 17:44:10: Kolem tohohle jsme dneska jeli... kdyby to nebylo votuzený těma samolepícíma chromovanýma lištama a lemama, tak by to byl pěkný téměř veterán.
-> Mantrabeach 11.08.12 23:48:29: Takže jsi viděl konečně nějaký pořádný auta, po všech těch sjezdech majitelů pekáčů? 

Mobilom...
Bráchov špeciál.
Mne sa najviac ľúbia karosárske verzie e30 a e46.

-> Vojtisek:

zítra udělám galerii ze srazu.nakonec sem se byl podívat a stálo to za to
jede někdo zítra na ten sraz bmw?
-> Qwak: mne staci aj klasicka fotka 

-> Qwak: nemám jakou škodovkou,žádná nemá technickou a u žlutky budu muset řešit motor ale přijel bych laurinou na kukačku
-> Mantrabeach: tak přijed škodovkou né? :D klasika podělávat tam bmw, jinyma autama od nás tam mimo haldu bmw jede taky Favorit-turbo,Saab 2-3 a i jiný pixly
-> castrol: od toho tu jsou jiný profesionálové

-> castrol: od toho tu jsou jiný profesionálové

Já se na big chystal a opet to nevyjde.
A propos - pro me je nejhezci E38 predface zaraz s E34 Touring poface ... Motorizace u obojeho samozrejme M60B40, pripadne M62B44
A propos - pro me je nejhezci E38 predface zaraz s E34 Touring poface ... Motorizace u obojeho samozrejme M60B40, pripadne M62B44
-> Qwak: fotit a fotit 

-> Qwak: přemýšlím že bych se tam konečně ukázal.nemám to daleko a kdyžtak bych to spojil s návštěvou jedné kastle na rice:).Platí se něco za pěší?bmw už nemám tak jedině pěškobus
Ahoj , jen tak ze zvědavosti, chystáte se někdo na big bmw? příští víkend? možná se tam potkáme 

-> Timil: Jestli škrtá přidělanejma kovovejma kostkama (nebo tak něčim), který uměle tvoří nejnižší bod auta, tak ho to šlechtí. Ale nemění to nic na tom že to je pičovina. 

-> Karlos (WIO46): Vidím to nějak podobně prostě takovýhle snížení se mě už nelíbí vypadá to divně a hlavně je to nepoužitelný jestli je to pevnej podvozek.
-> Timil: Mám rád nízký auta. Dokonce i hodně nízký. Ale na tohle se takhle extrémní snížení fakt nehodí.
-> Karlos (WIO46): -> James1991: naopak si myslim ze to jen bylo ku prospechu veci takova zehlicka proste vynikne :)
-> 4dams:
Ty lambdy musely dostat za vyučenou
Ty lambdy musely dostat za vyučenou

-> 4dams: toto by som chcel vidiet v aute takto rozohriate 

-> 4dams: byť tím kolenom tak sa spotím
-> 4dams: Pěkný kamna. 

-> havlik: Příjde chlapeček do Zverimexu a říká: "Prosím jednu želvu." Paní prodavačka mu ji prodá, ale za chvilku se chlapeček vrátil s tím, že želvička má horké bříško.
Prodavačka jí vymění. Za chvilku opět se vrátí chlapeček se želvičkou v ruce. Paní prodavačka se ho zeptá: "Copak s nimi děláš?" - "Brm, brm!"
Prodavačka jí vymění. Za chvilku opět se vrátí chlapeček se želvičkou v ruce. Paní prodavačka se ho zeptá: "Copak s nimi děláš?" - "Brm, brm!"
-> darklord 18.01.12 20:12:18: No sice tenhle typ moc nemusím, ale tohle je pěkný.
-> PodFuck3r:
neznám
-> Timil: krásný

-> Timil: krásný
Jakyý BMW se mi líbí? Favorit
-> Timil: Na tohle auto se mi takovýhle mocný snížení nehodí.
-> Timil: krasa
-> Timil: i kdyby ne tak je krásný:)
-> Timil: 3.5 CSL ? Ale nějaký "votuněný"..
bmw rad nemam ale tohle me celkem zaujalo
-> darklord: Až na ten touring ok
E34 M5 Touring
A btw je na predaj keby mal niekto zaujem a zbytocne mega v srajtofli:
suchen.mobile.de/fahrzeug e/details.html?lang=cz&am. ..
A btw je na predaj keby mal niekto zaujem a zbytocne mega v srajtofli:
suchen.mobile.de/fahrzeug e/details.html?lang=cz&am. ..