-> minno: Mně je celkem jedno jak kdo vypadá .. ale co bezpečnost práce s takovou vizáží .. ten se nemůže ani ohnout nad běžící motor. Nebo co práce s vrtačkou .. soustruhem .. a nebo mi něco uniká.
-> vhml: Ja nevim teda jak to only fans funguje poradne... To si tam masti pekac a divat se muzou jen platici divaci? Jeste jsem videl nekde video, ze ma pri vysilani firt vevnitr pichlyho roberta a kdyz ji nekdo prispeje, tak ji zavibruje? No to jsou picoviny teda... Ale nevim, nemam s tim osobni zkusenost
Hele já mít možnost takovejch easy money tak to asi dělám taky. Když nebude blbá, tak to jde dělat tak že ji nikdo nepozná a když je poptávka za velký prachy, proč nedat nabídku.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: normálně by byla prodavačkou v koloniálu nebo vesně a jezdila by o víkendech s ženáčema k nim na chatu za dárečky... Kurvy byly vždycky, a debilové taky co sou ochotný za šáhnutí platit... Dneska teda jen za koukání a ještě na obrazovku. Dřív to byla aspoň živá pípšou...
Mňa by zaujímalo, čo ľudí núti, resp. ktorý segment mozgu a v ktorej fáze pri vývoji človeka zlyháva, že dobrovoľne a bez mučenia zvolia sami na sebe takýto kokotský look
Martin Vaculík zjišťoval, jak dlouho vydrží baterka elektromobilu!
Ja treba zazil lode na Vltave, co mely 2 deasely, objem kazdyho 99 litru, max otacky asi 120 rpm. Startovani vzduchem a mohly bezet na obe strany diky prestaveni vacek
pořád je to žigul - nechci se pouštět do spekulací, ale minimálně 1600ccm. A kdo to sleduje - určitě ví jak jede třeba Honza Hráček, nebo třeba Jirka Kašpar se škodovkou, kde je 1300 do kat. E5 a žiguly ho nestíhaj