-> Tuner#2: A tvuj problem je ze se porad s nekym dohadujes :) se na nej vyser, at si foti svalovce treba polaroidem a dokresluje mu kérky fixama
usetris si spoustu nervu a casu :-)
usetris si spoustu nervu a casu :-)

.

. Co považuju za ne zrovna ostrý je vidět v odkazech. I když ta Bílá RS je ještě celkem cajk. Při zvětšení už to pak vyleze.

. I tak tohle sklo až nebudu vědět co s penězma. Ale přiznávám, že mě to k němu táhne. Ale pro mě a mí použití je mimo rozsahově. Využil bych ho,ale míň než jiný na který mám zálusk. Holt nemůžu mít všechno 

. Jen kopírky tam naštěstí dali USM motorek. Ale i tak je to oproti Lku citelně pomalý a nepřesný.

.
. Ale fůrt je to vyjádření někoho zaplacenýho nikonem a bezvýhradná propagace novýho modelu je nezbytná. Proto je to pro mě ztráta času .Je mi jasný, že obrazem bude každopádně lepší 7100. Ale porát tam jsou věci jako zpracování detailů. Například si stěžovali, že tlačítka maj na starej 300s zřetelnější chod a podobně ( ostatně tohle je celkově problém nových výrobků. Vidím to i u 7D kontra 40D ). A i s nasazeným záklaďákem na 2,8 byli problémy s málo místem na prsty mezi sklem a gripem. Na venkovní focení v zimně nepřipadaj v úvahu rukavice. A další věci co v tabulce nikdy nebudou. Po tejdnu s 7100 mi řek jen to, že by měli dát ten čip a procesor z něj do těla 300s. Toď slova z praxe. Proto bych ho rozhodně neodsuzoval. A ve výsledku nejde říct jednoznačně, co je v praxi lepší. Je to o použití a konkrétní osobě.