-> Tuner#2: A neříkal ti to jeden jouda na Americkej??? Tak jsem byl taky,jen tak zkusno a samozřejmě že hanil všechny značky který nenabízel.....a vychvaloval ty co tam měl.

A dost mě pobavila hláška,že Panasonic nemůže dělat dobrý foťáky,protože je vyrábí asi 5 let.....Nevim jak jestli si myslí že se digitální foťáky vyrábí 50 let nebo co,ale šel jsem do kolen.
Pak říkal že teda jednoho Paňáka zkoušel a ten že celkem šel,tak jsem chtěl jeho označení,že se na něj mrknu na internetu a když blábolil nějakou zkratku,tak jsem mu říkal že to je divný,že mi to nic neříká,ale že na to kouknu.....samozřejmě nic takovýho co mi řekl neexistovalo,takže tolik asi k prodejci v Plzni na Americkej ulici....

Jinak já ti doporučim tyhle stránky a můžeš si tam porovnat třeba i tu tvojí FZ8 s něčim jinym,je tam dost fotek za různejch podmínek.
Co jsem četl recenzi,tak se oproti FZ7 nic zásadního a převratnýho nezměnilo,jen pár drobnejch vylepšení,takže pokud by se ještě někde sehnala,tak bys ušetřil pár tisíc...třeba nárůst megapixelů na pořád stejně malym čipu 1/2,5" beru spíš jako zhoršení a nechápu že s čipama nikdo nic moc nedělá...
www.lesnumeriques.com/due
ls.php?ty=1&m...
Tady porovnání FZ7 - FZ8
www.azfoto.cz/_web/.../po
moc_srovnani_2.php?tag_1=p
ana...