-> Syny: Hlavně ten kdo jede jako "debil" s papírama a má něco naježdíno, tak taky ví co si může dovolit...
Já taky moc rychlostí limity nedodržuju (třeba 150 na magistrále-)), nebo ve vetší rychlosti do zatáčky... ALe furt vim, jaký hranice mám já a i to auto..
-> Syny: mno dyž vidim u nás autoškolu a jaky lemplove ji udělaj tak ani moc nezaleži na tom věku vypatlani pitomci..nerikam že se rad neprolitnu ale na uzavrenejch usecich..
-> spartra: Jenze s vetsi pravdepodobnosti kdyz jede jak debil nekdo plnoletej a s papirama tak to zvladne ukocirovat... Neni to teda pravidelem. Ale ridicaky se nedavaj pro nic za nic od 18ti... A pokud nechtej rikat vek a informace o ridici, tak mu nejspis nebude ani 15...
-> Syny: každej parkrát jede jak debil s papírem i bez
blbá narážka, no, zase sem zůstal nepochopen. -> Pavel P..: to samý co syny. -> Kaprof - na malinách: škoda 130, starý, nebezpečný, nekologický vrak, ano , nula od nuly pojde
-> Tuneman2: hmm neprodas vidim co je tohle? skoda-virt.cz/cz/.../1121
30-ot-vw-golf-ii-1-6-td navic ja se nebavim jestli ho prodas a nebo nebo ne ... navic me to od srdce jedno a vis co neser se do me dik :)
-> 105: jo a jinak golfa neprodavam a ani nikdy neprodam..a kdyz se semnou nehodlas bavit normalne tak aspon nemej blby poznamky...jinac lucce preju brzky uzdraveni..pry byla nebo je v nemocnici nebo co...
-> 105: v tom mas naprostou pravdu...ja ti jen rikam jak to je..ty ze me delas podlyho hajzla co zranil tvoje ego...ale myslim ze ses jedinej kdo to o me tvrdi...