-> Tuner#2: Jo, 2x jsem volal se Sakym a i po kontrole je škodováckej. Startér zabere, voltmetr spadne na 5V ale ani neškrtne, ráčnou otočim motor bez problému
-> Nwkt 18.12.07 23:56:52: Nebylo to spis tim ze jiny nemas? Nee, ale nasere to no... Ale tak to se dopredu vedet nemohlo no - ale jstli tne starter uz blbe bral kompresy 9 tak ted tech 12 nebo 13 kolik toma a jeste nepromazany bude brat asi spatne no - spis vubec ze
-> Nwkt: já už ti to někde v diskuzi psal. že irčitě budeš mít taky slabší obal převodovky. Já to u sebe doprředu věděl, takže jsem se nachystal, už jsem to kdysi měl že to někdo předemnou převrtal a pak jsem tam musel dávat velkou podložku abych měl klid v duši.
-> Nwkt: doporučuju ti nechat si na soustruhu stočit ty dva štefty aby byli na jedné straně M10 a na druhé M8, bez té plošky co je bez zavitu. je to 1000x lepší jak to převrtávat. jestli má někdo v okolí soustruh, tak to má za 20minut hotový i se závitem.
Tak dneska jsem si byl vyzvednout peníze zaplatit do realitky za garáž (jen pronájem) nájem dopředu a začal jsem stěhovat a řekl bych, že jsem si celkem mákl skoro celá garáž je tam. Jo a byl jsem s mladou a hráli jsme si
ja som zas nic nespravil...chory som jak pes a ked do soboty nezozeniem CO cko tak skodovka zostava cez sviatky vonku toto bude môj koniec ..ale uz som jej slubil ze nejak toto musime vydrzat a toto bude nasa posledna a v jednom najhorsia zima...uz nikdy viac nebude mrznut vonku!
tak jsme dneska s klukama třídily homady plechařiny na zahradě, co vyhodit co ponechat, prodal sem eMkovou kastli a pak seděl u kamen a čučel jak myschaak vaří výfuk na passatu, takže klasický monterkový víkend
gabo00000 16.12.07 00:18:33 napsal: -> Maxx: ja keby som bol na takej burze tak by som hned bral vsetko...neviem asi by som nevydrzal...proste to je premna nieco co saneda pochopit...ze burza..ze same skoda diely... razsej sa ani nezamyslam...prid ku me do garaze, urobim ti burzu