skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124105 příspěvků (zobrazeno 123151 až 123200) od 06.12.2007 do 26.04.2025, založil/a iDawe
-> gabo00000: ta nápravnice vypadá jak posmrkaná a podle mě to nebude ani pořádně provařený,asi by jsi fakt měl přidat jak píše fén...
chlapí nestrašte mě,já abych pravdu řekl tak mám jen za to že to jsou pokličky na ložiska nic víc :)
-> gabo00000: Nemáš detail těch svarů? Takhle na to moc nevidím, ale tuším, že by si měl zvednout napětí.
-> Jozynek: ty sa snazis?
inac vdaka

-> Bohyn: To bylo HTP? Já že tam nemůžu najít 4 píst 

-> xtuner:

ad1..obvarena napravnica a jedno rameno vystuzene
-> venni: ja ma funglovky a original a rozhodne nejsou v zinku... rekl bych ze jen v hliniku...
-> gabo00000: voe to neni nahodou moj graf? clovek sa tu vsetko snazi a ty si to len obkreslis?

-> CERHY: trambus
člověče, ve žlutém zinku jsem ještě neviděl, jinak originály jsou snad niklované a poslední výroba bílý zinek
-> venni: Co je to za víčko??To je z ouži nebo z čeho né??

no asi máte pravdu klucí, teď na to koukám zespodu a je tam tečka rzi takže budou asi opravdu ocelové no tak to abych je stříknul do bezbarvého laku 

-> xtuner: Je to pozink

-> venni: no to teda nevím, já bych rěkl že je to hliník protože takhle vypadaly než jsem začal a to jsou 20 let staré, leda že by na sobě měly zinek nebo něco takového ale vzal jsem to napřed hodně jemným smirkem a pak filcákem a leštící pastou a šlo to dobře...
-> Max: sorry mělo to být pro -> xtuner: 

Tak a já jsem dneska udělal sousedovy spojku jako melouch....
-> Max: ja zatím viděl pokaždý jen plechový a taky jsem nedávno koupil new plechový.... 

-> Max: on myslí ty kloubouky nábojů př.kol.....
ale i tak,co já vim,tak všechny byly vždy železné,takže v podstatě nechápu jak si docílil tak kvalitního lesku -> xtuner:
ale i tak,co já vim,tak všechny byly vždy železné,takže v podstatě nechápu jak si docílil tak kvalitního lesku -> xtuner:
-> xtuner: to asi ne...na škodovce je víko zdvihátek plech. Hliníkový je na fačku
-> Pavel P@nkáč: nevim ale řekl bych že na škodovkách jsou jenom hliníkové
-> xtuner: a to jsou vsechny vicka hlinikove? ja myslel ze je to plech...
už mám aj motor rozebranej na hliník-sem rád že, šly všechny števty pěkně ven
-> Pavel P@nkáč: jsou hliníkový...
-> xtuner: a ty poklickybudou ted do bezbarvyho laku? nebo jsou z hliniku?
-> xtuner:
krasa

já jsem se dneska celkem nudil tak jsem vyleštil pokličky nábojů a přeleštil víčko expanzky 

-> castrol: já néé

to aky odbornik montoval
-> David29: jo to tu někdo psal tušim Gryzly, že někdo odšrouboval ty 4 matky a šrouby co byly vidět a ty pod ventildeklem neviděl.

-> Pavel P.: Někdo mi vyprávěl že sundaval hlavu a neuvědomil si (nebo nevěděl) že sou ještě ty imbusy v kozlích a páčil tu "přilepenou" hlavu šroubovákem

tož já byl dnes na chatě a rozebíral jsem převodovku a motor... a samožřejmě jsem zapoměl že hlava na 120ce je chycená i dvěma imbusama kterej jsem samozřejmě neměl tak z pěknýho tvrdýho šroubu jsem si imbus flexou vybrousil a hlavinku se podařilo sundat 

Tak sem si napnul klíňák a sem z toho nešťastnej..je v hajzlu ložisko :( Při vyšlápnutý spojce to dělá kravál....hlavně že mám new rozvody 

tak ja jsem dnes zas lakoval drobnejsi plasty

ja jsem dneska dodelal delnika a podarilo se hned na prvni otoceni ho ozivit po dlouhem stani.. mam z toho fakt radost.. ted jen pozorovat co vsechno je spatne.. samozrejme doufam ze nic..
-> VeTëV: ale prdlajs, ted se pripravuje velka i mala zmena :))) jen to nerikam a neventiluju dokud to nebude hotovy..
-> Targa: Soudit o penize? To bys mel spis ty ne?
dnes jsem přivezl vozejk s opravy(pejsek překousal kabely)
a sundal jsem čelo s rapida,páč o víkend přijde dát nové
a sundal jsem čelo s rapida,páč o víkend přijde dát nové
-> Targa: vyhlidni si nejakej most - a dej si rezervacku pod pilire - at jsi pripraven 

-> Majkl: ty uz neudelas nikdy nic - v breznu bude vystava smetakua mezitim zacnou srazy a do toho jeste to nadobi, podlahy atd .-))

-> Targa: di se vobesit

dnes sem udělal to že sem si nasral do bot...totalně v hajzlu bez peněz,bez práce a jeste se semnou chce bejvala firma soudit o peníze a to mi ani 3 mesice nevyplatila mzdu fakt krásný...asi si hodim mašli pže už nevidim řešení...všechno se uplne sere a padá na mě