-> Tazi: -> Syny: tak to jse faktr borci počkej až te potkaj policajti to má víc než 1 tunu a pochybuji otom že škodovka má na tažním víc jak 1tunu to asik těžko jinak když stím někam pojedeš tak si dej bacha na prudký stoupíní aby si nedopad jak jeden renaul R5 v kopci to vydeo jsem viděl na youtube
-> Tazi: -> Syny: tak to jse faktr borci počkej až te potkaj policajti to má víc než 1 tunu a pochybuji otom že škodovka má na tažním víc jak 1tunu to asik těžko jinak když stím někam pojedeš tak si dej bacha na prudký stoupíní aby si nedopad jak jeden renaul R5 v kopci to vydeo jsem viděl na youtube
Dneska sem sundal hlavu ze starýho motoru, co ještě zaclání v autě a sháněl nekoho, kdo by ji snížil a zabrousil ventily. Pak se mi povedlo sehnat vačku. Ale teď dodělám řízky a padu za vlast, už sem vyštavenej
Tak ja vcera oskrabal trmeny a caknul na cerno + sem na cerno caknul listy na okapnickach, taky odrbal a natrel padak rezervy, zatmelil spary u blatniku a castecne rozebral zas levou polonapravu... :)
keby som to tam nemal tak mam brutalne Vcka,..musel som to tam dat..a teraz ked som to este skratil.....dalt podlozky pod srubu tlmica je zadok pefektne tuhy
-> Syny: je to pasik z kamionovej gurtne..co drzi plachtu na kamione...obe strani oplechovane a drzi mi to v kasni 8micka sruba...zatial som to mal stale len na 80kach takze to vyzam moc nemalo ..ale teraz na 60kach uvidim ci to pomôze v stabilite
-> mimisek: to se pozná až v provozu,jak jsi jí dobře složila :) Ale fakt klobouk dolů,já jsem skládal takhle skříň a po půl hodině jsem měl sto chutí vrazit si gola klíč do nosu