skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 121101 až 121150) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
konečně sem dneska prodal svoji schadesku

Navstivil sem pana Stetku (motorar) a nechal seridit 125ku... Jedeto zase jak dabel :) Inu 1mm prohly viko karbu uz znat bylo :)
-> SOMALECEK (martin120): mate chatu v olesnici (okr. blansko)??? ja mam deda v hodonine - 7km od olesnice :P
-> Nwkt: krasa
Konečně se mi podažolo nastavit Orinoco wifi AP někdy z roku 2001, poměrně hardcore, ale podařilo se. Ještě mě čeká router se dvěmi sloty na karty, tak uvidíme. Po pár hodinách jsem to chtěl hodit do kýble a skočit koupit něco modernějšího, ale jsem na to moc tvrdohlavý.
Takže dneska jsem se konečně dokopal k zapojení centrálu.Maximální spokojenost

-> Nwkt: je vymenenej celej podbeh ne? 

-> Pavel P@nkáč: Neni, taky jsem na to čuměl jak puk 

-> Nwkt: jestli dobre koukam tak to snad neni ani vyvarene?

tak dnes sem si doplnil sestavu a udelal pořádek v kabelech:)
-> SOMALECEK (martin120): njn nemas stavet karu na chate ale v brne ;)
-> SOMALECEK (martin120): tak farba otrasna ale inac naprava pekna
no ja jsem dneska vyresil zahadu hlavolamu, proc auto na LPG zere benzin
, uvolnil se natrubek AC pumpy tekze to nenapadne prosakuje

-> Syny: njn jinou v drogerii v olesnici nemeli kdyz jsem ju potreboval v sobotu v 10:50 a v 11 tam zavirali :-( holt konec sveta
Tak já dneska rozštípal vodní pumpu u tý 2.2 z R25 na molekuly při pokusu jí oživit... Holt se bude muset sebrat jiná jinde....
-> SOMALECEK (martin120): Tyyvoe to je barva
Ale pekna je - to se musi nechat :)

Konecne jsem pohnul s predni napravou, jeste slozit rizeni a pristi tyden hura s ni do auta...
-> suri: Když to bude na vrchy, tak tam bude určitě hodně tvrdý podvozek, takže bych vystužil i uchycení tlumiče opět dle L/A

-> TTomas: -> Pavel P@nkáč: stejny nazor, hezky to je ale bejt tam jen L/A tak to ma podle em vetsi smysl...ale....
-> TTomas: samozrejme ja nevim proc to vsichni delaji takto...
-> suri: tak to je jasny, na vrchach to snad nezvohnes, jiank pěkná práce
-> Qwert..: ja to budem mat na vrchy nie na niake rally takze to az tak nevadi a je to dobre ako to je
-> TTomas: jsem stejnýho názoru, ramena se nejvíce ofýbají v těch nejtenčích místech, ale i tak myslím, že to aspoň trochu pomůže
-> TTomas: hej zatvaraju ale netreba za tak to mat nadoraz
-> suri: Ano naprava je to pekna, ale vzdycky jsem mel za to, ze se ma uzavira a vystuzuje hlavne konec tech ramen. Nebo se pletu?
-> Max: dík,uvidíme jak dlouho vydrží v zápřahu
-> suri: moc pěkný,až pojedu k vám někdy na dovolenku tak ti tam svojí nápravu taky hodim

-> suri: moc pěkný,až pojedu k vám někdy na dovolenku tak ti tam svojí nápravu taky hodim

-> Gemini: suhlas

-> castrol: dakujem
-> aDAm: farba a kompresor nejak moc draha zaklad 400 a vrchna 500sk
-> suri: naaaadhera

-> suri: barva nebo komax?
-> suri: hezkyyyyy

-> Boga: Tak o kolik lezou ven? .)