skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 121251 až 121300) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
-> Jára 11.04.08 20:07:57: Co ja voe?
-> Maxx: barvičkář?
odkouriljsem excentr tak jsem spolacil pres kamose jinej - tak snad ta svine vydrzi vic nez predelsa sragora za 800 - z ty se zakourilo.-))
-> Mantrabeach: nadherny

-> 125l a nebo taky GRED: jinak přikivuju tomuhle Reeaper 11.04.08 20:50:52 napsal: -> Repro: to je jak záběry z Mr.Beana 

-> Reeaper:

já dnes skládal motor,komplet jsem ho přetěsnil a včera odjela hlava na slíznutí,příští víkend jde motor do auta tak jsem zvědav
-> Repro: Ty krávo 

Ja by som taku odvahu nemal do takeho kopca s takym autom

-> Repro:
to je jak záběry z Mr.Beana 

-> Tazi: tykraaaaaaaaaaaavoooooooo
oooooooo
-> Tazi: tééda

-> minno: boze to je ale blbe pomenovanie

-> Jára: šak stačí jednou, ni? 
-> Tazi: tywoe řekni mi, jak si viděl dozadu?

zjistil jsem, proč mi tekl motor - vyndal jsem z pod víka ventilů přiskřípnutej drátek od teploměru.. a vymenil jsem víko startéru za škodovácký

-> Tazi: tywoe řekni mi, jak si viděl dozadu?

zjistil jsem, proč mi tekl motor - vyndal jsem z pod víka ventilů přiskřípnutej drátek od teploměru.. a vymenil jsem víko startéru za škodovácký

-> Tazi: -> Syny: tak to jse faktr borci počkej až te potkaj policajti to má víc než 1 tunu a pochybuji otom že škodovka má na tažním víc jak 1tunu to asik těžko jinak když stím někam pojedeš tak si dej bacha na prudký stoupíní aby si nedopad jak jeden renaul R5 v kopci to vydeo jsem viděl na youtube
-> Tazi: -> Syny: tak to jse faktr borci počkej až te potkaj policajti to má víc než 1 tunu a pochybuji otom že škodovka má na tažním víc jak 1tunu to asik těžko jinak když stím někam pojedeš tak si dej bacha na prudký stoupíní aby si nedopad jak jeden renaul R5 v kopci to vydeo jsem viděl na youtube
-> Tazi: juuuuuu 

-> Tazi:

-> Tazi: A tohle můžeš táhnout za škodovkou jo? Kolik to váží?
Tak dneska jsem s tatíkem stěhoval bydlík. Škoda že sem nemůžu dát video, jak jsme ho rvali z garáže.. No byl to mazec..
vyměnil sem žárovky v přístrojovce
gabo00000 11.04.08 18:03:05 napsal: -> Syny: tyvole ty nevies po slovensky??? vôbec netusim co su to tehlice
tehlice sú otočné čapy
tehlice sú otočné čapy

-> Tuner#2: de to.. musim to prelestit sem to ochmatal pri transportu z dilny.. rad bych nejsou love zbytecny na fotak...
-> Syny: tyvole ty nevies po slovensky???
vôbec netusim co su to tehlice

-> exwrcteam: Sakra to se blejská jak psí kulky, ale měl by jsi to konečně začít fotit foťákem ať z toho taky něco máme

-> Syny: to su stare opieskovane tehlice v pozinku netreba davat nove je to zbytocne vyhodene peniaze
-> VeTëV: nojono....někdo ti tu škodovku zasponzorovat musí....... 

dostl jsem ofiko podepsanou vypoved o kterou jsem zazadal - a ted jen dodelat skolu neb me chtej v nejmenovanem peneznim ustavu - to bude tunel 

-> gabo00000: kde se daj senat pls ty tehlice i s tim cepem? Dve bych potreboval :)
bol som po 30kg balik na poste od pisstu z LRou

-> Pedros: děkuju...jě v provozu už asi týden a pořád drží tak sem ji asi složila pořádně...

Tak já sem dneska dělal závěrečný zkoužky v autoškole na skupinu B,C a zadařilo se. Sice testy jen tak tak ale udělal.

Dneska sem sundal hlavu ze starýho motoru, co ještě zaclání v autě a sháněl nekoho, kdo by ji snížil a zabrousil ventily. Pak se mi povedlo sehnat vačku. Ale teď dodělám řízky a padu za vlast, už sem vyštavenej

-> Syny: by si neveril...ale z balonakmi to slo na 3 pac vnutorna guma sa podlamovala..ale teraz so 60kami super!!!!!
ja som nahodil obe kolecka a bol som otestovat...no nieco neskutocne..uz nikdy balonaky!!!!!!!!!!! je to straasne suprove takto...da sa s tym ist!
-> Pedros: co ? kde?

Tak ja vcera oskrabal trmeny a caknul na cerno + sem na cerno caknul listy na okapnickach, taky odrbal a natrel padak rezervy, zatmelil spary u blatniku a castecne rozebral zas levou polonapravu... :)
Uklidil garáž 

-> gabo00000: jako ze se tesis na litani do zatacek po trech jo? 

keby som to tam nemal tak mam brutalne Vcka,..musel som to tam dat..a teraz ked som to este skratil.....dalt podlozky pod srubu tlmica je zadok pefektne tuhy
-> havlik: presne presne presne