skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 121201 až 121250) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
-> m8rinek: njn tak trochu
-> gabo00000: dekuji ti

-> gabo00000: dekuji ti

-> Syny: to jsou paradoxy

-> Bagrr (už se perou:-D): 13.04.08 19:43:50-teeeda to mal sused, to auto v živote nevidelo STK(ale stale to prešlo
), cigaretove ohorky ktorych bolo vo vnutri pozehnane bolo citit aj vonku pri zavretom aute, na bocnych listach na dverach mu rástol mach, a stále to jazdilo

-> Tomhais: No kort jestli to budem držet v teplejch

-> Bagrr (už se perou:-D): No to bude přímo úžasný
-> Syny: Klidně můžeš přijet pomoct

ja dneska vzal sroubovak a par klicu a prolezl jsem celej interier a vsechno na co sem dosah tak sem utahnul. A hle ono to uz tolik nedrnci. Jeste neco na zobacek zadnich sedacek at tolik nepiskaj. Taky sem ho umyl a namontoval docasne Wessem zrcatko.
-> Syny: No hadiček je tam požehnaně:D Hydra, klíma atd:D No jeje:D
-> Tomhais: No jsitě:D tohle bylo to zábavnější:D Teda neudu počítat to jak krásně se budou řezat kablíky a hadičky bránící vyndání motoru:D
-> Tomhais: nam e tam je moc hadicek a veci
(pokud je rec o tom V6)

-> Syny: Copak ?
Nás to hrozně bavilo, že jo bagrr ?

-> MATTESS: Tobe to stoji v garazi a tesis se az vyjedes ven a me to stoji venku a tesim se az to vjede do garaze 

-> Targa: musim vyriznout vred,za tyden CO therapy

-> kubina: tys to rozbil

-> Syny: no ono to přijde do škodofky

-> Bagrr (už se perou:-D): zlata skodofka...
-> Syny: Těch hadiček a kabelů co tam je no fuj:D A to to ještě musim přijít na to která servrovna je k motoru a která k hydře páč objednnávka je elektrika k motoru musí býti také dodána:D A to má cca 3 řj pro hydru a další 3 nebo 4 pro motor

A ještě převodovku z tohodle vykutat a pak to převézt ku novému majiteli:D
-> Bagrr (už se perou:-D): booze me by to nebavilo...
Tak dneska sem začal s demontáží vidlicového šestiválce... No bude to zajímavý:D
-> Pavel P@nkáč: Pošli mi prosím potom fotky na mail nebo po icq.Zajimá mne to.Děkuju.
-> Alchymista: to bych to vzal digitálem a nebylo to mázlý
Kolik tam bylo nevím je tam 5Q 4.22 a 185/60 R 13 tak to ukazuje víc

Kolik tam bylo nevím je tam 5Q 4.22 a 185/60 R 13 tak to ukazuje víc
-> Bedřich: Jak tady byl ten odkaz v Jinem tematu, nejakej pan z rakovnika koukal jsem u nej na dvere co tam mel hotove a paradni prace:) klidne bych je odvezl k tobe ale k nemu to je o polovinu bliz tak to bylo schudnejsi jinak mam jeste ve sklepe ohromnej balik co jsem vyrobyl kdyz jsem ti to chtel poslat:D
-> Pavel P@nkáč: Kdo ti to nakonec bude dělat?
Vcera jsem konecne odvezl dvere a kapoty na potazeni hlinikem:) konecne:) zas o krucek blize k cili:)
Ja sem si dneska u Tuxika nakrad par poloos na kyvku 

Dnes jsem dodělal palubovku (z feldy) na fáčku a složil jsem interiér po vyvařování podlahy tak zas už budu jezdit v autě a ne jen se sedačkou řidiče bez koberců a bez ničeho.
-> Milan 136: stojis na miste a fotil (proto je rucicka schovana
Delám si prdel

Delám si prdel

doladil a projel 1000 MB?
Kde je na tom tachometru ručička?
docela si zpětné říkám že byl docela risk pustit v tý rychlosti jednou rukou volant
Sorry za kvalitu mázlo se to a bylo to mobilem
Kde je na tom tachometru ručička?

Sorry za kvalitu mázlo se to a bylo to mobilem
Bagrr (už se perou:-D) 12.04.08 02:11:04 napsal:
zase hovno... ale už mně to začíná kakat... Nejsou peníze, nálada nic...moje slova
zase hovno... ale už mně to začíná kakat... Nejsou peníze, nálada nic...moje slova

Od rána kutím tohle..
Jinak ten bydlík převážíme jen na jaře a na podzim a táhnem to asi tak 10 kiláků. Přes zimu to stojí v JZD. Co je super, je tak dobře vyvážený že když se odpojí tak se nikam nepřevažuje. Pak je na to tažný minimalní tlak.
Jinak ten bydlík převážíme jen na jaře a na podzim a táhnem to asi tak 10 kiláků. Přes zimu to stojí v JZD. Co je super, je tak dobře vyvážený že když se odpojí tak se nikam nepřevažuje. Pak je na to tažný minimalní tlak.
-> Maxx: krasa

Syny 11.04.08 23:59:18 napsal: -> Jára 11.04.08 20:07:57: Co ja voe? ty nic ono to tam nějak spadlo uplně samo sorry
jo jinak aby se neřeklo tak sem si aspon objednal šrouby na kola

zase hovno... ale už mně to začíná kakat... Nejsou peníze, nálada nic...
já si dneska vyresetoval palici za společnosti jedný krásný slečny

-> m8rinek: to teda
Jinak ja dneska delal jenom kraviny, lepil lozisko, likvidoval Nwktho rapida a podobne

Jinak ja dneska delal jenom kraviny, lepil lozisko, likvidoval Nwktho rapida a podobne

-> Syny: koukam jsi k tomu přišel jak slepej k houslim