skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 120701 až 120750) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
-> xtuner: super - vypada to moc pekne :)
-> Kuladmin: díky, nojo přeci to nebudu tahat ven

-> xtuner: Pekny pekne si zas v pokoji hrajes

-> petr s: jj já vlečku nechci mě stačí kejvačka 

-> xtuner: To se odvážíš říct ? To nejseš in každý má vlečku
Já pomalu chystám novou kejvačku,5q a další drobnosti, kdyby někdo věděl kde sehnat novou levou nohavici na Mko byl bych mu moc vděčný....
Dneska..spíš včera jsem vyměnil kapotu na má shade( skoda-virt.cz/cz/.../4744
-projekt-skoda-120l-deda ) a dneska se asi stavím u tety prp převodovku rsp. řadičku z její shade a nainstaluju do mé..plus mám v plánu ještě nasadit baterii a možná zkusim co se mi stane s bubnem na levém zadním kole..-je total v piči..:(
Dneska je svátek, nic dělat nebudu 

-> Tuner#2: jen 288:)
-> Syny: trochu jsem tě dezinformoval. Na brzdy z Oktávky už nedáš 13"kola, protože to má takovej průměr že se to dovnitř disku nevleze. pokud použiješ kotouč a brzdič z fáva, tak tam samozřejmě 13" s odřenýma ušima dáš.
-> Bagrr (už se perou:-D): -> Jára:
Dle meho je to Autodesk Inventor.
Dle meho je to Autodesk Inventor.
pozeram ze som rozputal celkom zaujimavu debatu :)
-> Syny: V tom případě by se 4P dávkovali hůř než 2P a tomu tak není. 

-> exwrcteam: Nejseš barbar, pokud máš větší třmeny a kotouče, tak proč ne, ale to už opakuju to co jsem napsal níže.

-> Syny: Ano, proč asi myslíš, že na upravených Fávech jezdili 4P? Proč asi všechny pořádné brzdy jsou pevné a mají více pístků? Plovoucí jednopístek se dělá jen pro úsporu nákladů a levnější údržbu. když zarezne pístek, tak jen jeden :o)) Ale třeba zas táta na felině po 120tkm musel koupit celý ty patky, neb to bylo totálně vymlácené a tam kde se to má volně hýbat a jezdit, tak to mělo vůli jak prase. To se Tě na pevném třmenu nestane. A co se týče účinku brzd Fáva, feliny, tak sice má lepší posilovač a prvotní nástup je možná subjektivně lepší, ale 3 x dobrzdíš z kalupu do zatáčky a nebrzdíš. To se mě se 4P ještě nestalo. Takže plovoucí třmen na Škodovku - děkuji nechci. Ano dát tam komplet brzdy z nového RSa jako to měl Vráťa na eRku 1,8T, tak to bych na autě směl mít, ale tam je to o větším průměru kotoučů a ploše destiček.
sakra dovolil sem si vymenit 4 pistky za plovouci trmen.. sem barbaaar zabte me

-> Tuner#2: Plovouci trmeny brzdi hur nez 4p? A to jako z duvodu ze tu vnitrni desticku pritlacuje pouze jedne pistek?
-> Gryzly: na ty plovouci uz nejdou 13ky jo? Vono je to vic vylezli ven co...
-> Gryzly: na ty plovouci uz nejdou 13ky jo? Vono je to vic vylezli ven co...
-> Bagrr (už se perou:-D): čauky prosímtě kde jsi sehnal ten program něco tavovýho by jse my hodilo ??
-> Tuner#2: mno tak já se holt můžu mlátit akorát do palice
takže doksy zase asi jako mitfara pokud se mi nepodaří sehnat nějaký kola:)

-> havlik: Ty jo, to je ještě nemáš? Vždyť Doksy už skoro mlátí na dveře 

-> Gryzly: mno tak kdyby saky kouzlil jak píšeš tak už bych měl ty náboje dávno doma

-> Syny: Proč by jsi to dělal? Vždyť to brzdí hůř než 4P a ten dáš na Škodovku úplně v pohodě bez zásahu.
Sem si pohrál.. nicmoc.. chtělo by to poladit víc....
-> Syny: však není problém, Saky ty vykouzlí držák na brzdič, a náboj na kotouč a mužeš si tam dát třeba chlaďáky z Oktávky. Akorát už na to nenasadíš 13"kola.
Todle je už dávno vymyšlený.
Todle je už dávno vymyšlený.
-> Kuladmin: aj na nu pride rad

-> minno: A co ta promastena manzeta na hnaci hrideli
Ted jeste tu vyresit ne?

-> tomapa: Ď.
-> Pavel P.: našťastie to nie je moje, díky bohu
-> Pavel P.: našťastie to nie je moje, díky bohu

-> minno: co sis to pořídil za žebřiňák?

-> minno: jj to se mi taky libi :) Ale teoreticky by to tam jit nejak melo ne :)
Ja to rikam furt, ze cim vetsi pistky a cim min jich je, ze to je lepsi
Ja to rikam furt, ze cim vetsi pistky a cim min jich je, ze to je lepsi

-> minno: zarezlý plovoucí mechanizmus je taky fajn

-> minno: pěkná práce 

-> Syny: jj, jeden piestik, jeden odvzdusnovak, jedna hadica, ziadne prepojovacie trubky a k tomu obrovske dosticky su fajn :)
-> Syny: Ne-e fuj plovoucí brzdiče:D čim víc pístků tim víc adidas:D to bych spíš přemejšlel nad plovoucíma kotoučema

-> minno: To by stalo za to vymyslet ja ktyhlety trmeny hodit na shade :)