-> Matthes z TechWebu: nemal som sa nahodou drbat este s obliepanim kotuca? ved som troshu pobrzdil a kotuc bol cisty. ak vam to nedochadza tak mi asi neslo o zafarbenie kotuca.
sa tvarite ako keby ste nikdy nevideli ze si niekto natrie bubny a prasiatka... a ja som navyse aj vsetko naokolo kedze takto je to podla mna krajsie ako ked to je hrzdave a trci to (pokial nie su na kolesach puklice)
-> kubina: jeste ze se ti nic nestalo ale je mi jasny jak to nastve kdyz se stim clovek tak dela a pak ve chvilce musi začít od znova skoro... bude nějaka nahrada škody? co policajti?
Co jste dnes udelali?no ja muzu rict ze jsem prezil vlastní smrt.delam na mtx,auto vystrčené před garáži tak,ze když by vitr zavrel vrata taxe auta nedotknou(to jen pro predstavu).slysim piskot,rana jak z dela(sejmula znacku) a toyota se ritila na me.vubec nebrzdila,nestocila rizeni,proste nic.prvni naprala mtx,to i přes zarazenou dvojku zalitlo téměř cele do garaze.ja jsem před toyotou zacal utikat,resp rychle couvat pozadu.naprala kridlo garazovych vrat.ja tam mel zaparkovanou 136ku a auto porad jelo na me,taxem skocil na predni kapotu ale zustala mi tam noha.ta se dostala mezi nárazníky a nastesti 136ka nebyla zabrzdena a ani rychlost tam nebyla.to bylo stesti neboť se 136ka asi o pul metru semnou na kapote soupla dozadu.byt tam rychlost,tam mam rozdrcenou nohu.mtx ma hnute oba podbehy,blatniky,prasklej chladic,alternátor,skript
e kabely,mozna bude i špajzka v riti….kdyz si pomyslim ze asi tak mesic delam práce kdy lezim podel auta a brousim,kituju natírám taxem mel z prdele kliku ze jsem pod tim nelezel.
-> aDAm: Nic proti, ale petr s je jeden ze dvou až tří moderátorů, kteří pro zlepšení virtu opravdu něco dělají a nemají tu funkci jenom pro okrasu a nebo pro řešení svých problémů. :o)