Tak ja som včera s brachom menil komplet výfuk na jeho Punte. Začali sme o 17:30, skončili o 23:00

Prvá sranda bola povoliť dve matice od zvodov, jednu sme zvládli, druhá zahrdzavená nešla ani za.... Z hranatej matice sa stala okrúhla a tak sa muselo vŕtať. Boli sme v garáži v starom dome po babke, kde sme mysleli, že už nie je funkčná elektrika, tak som si od kolegu suseda bol požičať auto a šiel domov po Aku vŕtačku.
Druhá sranda bola, že všetky dostupné vrtáky v babkinej garáži boli riadne zatupené, čiže vŕtaš vŕtaš a miesto pilín len dym
"Vŕtaním" bola onedlho baterka vo vŕtačke v r...., v tom sme ale zistili, že elektrika v dome a garáži predsa je zapojená, len bolo treba nájsť správny istič na opačnej strane domu

Vŕtalo sa ďalej....
Tretia sranda bola že pôvodný výfuk bol jednodielny, zhadzovať zadnú nápravu kvôli tomu sa nám nechcelo, tak sme ho museli nejako rozdvojiť, flexa nebola, tak som ho len postupne "odklepkal" na najzhnitejšom mieste
Zadná náprava aj tak zavadzala, zadná časť výfuku nechcela ísť von, pomohlo trápenie a tlačenie "vší silou"
Nový výfuk tam bol našťastie skoro hneď, ten už bol dvojdielny a šiel tam jednoduchšie.
Poslednou srandou bolo vycúvanie z garáže. Dnu a von, dnu a von, nojo miesta bolo málo a roh budovy na dvore furt zavadzal
23:15 sme sa dotrepali domov, ale výfuk vymenený!