skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124123 příspěvků (zobrazeno 118951 až 119000) od 06.12.2007 do 05.05.2025, založil/a iDawe
-> Matthes z TechWebu: to s tou vofcej? to sem videl
-> Samantus: A abys mrknul tady do vzkazu to ne 

ja dnes menil ridicuv praj na scorpiu, a to co pod tim bylo me utvrdilo ze jak se zbavim jednoho svinskyho dluhu, cilize tak pet let tak jde z domu a kupuju kulatyho:( jo a jeste jsem zrusil listy na dverich
-> minno: Kolego, pokud vydlabeš zbytky starých šroubů, tak se dají bez problému přiletovat nové, dělal jsem to asi u 3 štítků.
tak ja som dnes prerobil spôsob upevňovania zadných nerez štítkov Škoda 120 GLS s utrhnutými skrutkami zo šróbovania na lepenie :)
Mě dneska zase chytnul airsoft 

-> MOLSO: -> suri: niiiiiiiiic nerobi omnrknite ake ciste ma ruky

Dnes jsem rehabilitoval přední brzdy na feldě, takže nové koutouče, destičky, šrouby, odrezené čepy (plovoucí třmeny už plavou). Taky jsem podložil silentblok na motoru, budu muset časem koupit nový a vyměnit, u té 1,6 to bude opruz. Včera jsem byl v pneuservise vyvážit všechny 4 disky, přezout a vyvážit rezervu, jednu gumu mi srovnal a znovu přilepil a taky mi cuknul se šrouby na brzdičích.
Tak dneska sem doodstrojil Sněženku a naložil do ní navíc pár kilo železa a celý to nahodil na káru a chystám se to odvíst do šrotu...
-> myschaak: na to už sem neměl kolena, dělal sem to z toho co bylo 

-> stepan: taky si mohl udělat aspoň příčnou trubku!

-> stepan: ty píčo

-> minno: aj si robil nieco?
-> minno: boa .... ušla mi ruka
namiesto
si domysli 

-> minno: ty si fotogenicky človeče

-> minno: díky díky 

ja dnes praveze neudelal novej vyfuk, protoze mi dosel plyn v cocku

-> MOLSO: tak tebe teda ide

-> Tuner#2: 
-> David29: mno nevim podle mě je to jedno jestli tam je ta nebo ta a u ní sou ty trubky:))
-> petr s: asi to taky tak necham sundat se to dá vždy

-> David29: mno nevim podle mě je to jedno jestli tam je ta nebo ta a u ní sou ty trubky:))
-> petr s: asi to taky tak necham sundat se to dá vždy
-> havlik 03.07.08 22:11:05: Ale clonítka jsem měl tak jak je máš na fotce
-> havlik: Mylsim si, že eLková palubka tady vypadá líp... ipurová by se mi tu nelíbila...
-> havlik: Nádhera a palubka nejlepší možná

-> zidlik: to přijde 

-> Shark: to bolo speedyho, ze? necakal by som oddrbanu pracu na jeho voze 

-> Majkl: tak ale to krídlo si si teda mohol fakt odpustiť....

dnes jsem privezl moje prekvapko na hrochac domu a vypada to moc pekne, uvidime co na to Princezna a jak to (ne)prospeje celku :)
-> havlik: pěkná prolejzačka.
-> petr s: 

-> havlik: Clonítka zahodit
-> petr s: no je fakt že je to tedka nalepený uplně na palubce, ale zatim sem to neusazoval prostě sem to tam jen složil a zase sem jel domu:) Jinak clonítka asi taky budu muset sundat co?

-> havlik: Trochu do zadu
-> petr s: to znamená co posunout ho trošku dozadu? ale nevidim důvod nemyslim si že bych tam dával zase GLkovou zpět
-> havlik: Dal bych ho tak aby tam šly obě palubky
-> Syny 03.07.08 21:34:54: dořešeno po icq
-> Matthes z TechWebu: 

-> jate-line: všechno bude 

-> havlik: Teď už jen přišroubovat samořezkama ajeto